Hrozienka v horkej čokoláde
Podrobný popis
🌱 Ostatné ingrediencie sú napríklad:
- kakaová hmota: zaisťuje intenzívnu chuť čokoládového obalu s jemnou horkosťou, ktorá krásne ladí s ovocným stredom.
- kakaové maslo: dodáva čokoláde hladkú štruktúru a príjemné rozplývanie v ústach.
🌱 Zaujímavosti: obaľovanie sušeného ovocia čokoládou má pôvod v európskych cukrárskych dielňach 19. storočia. Táto metóda spojila dve obľúbené pochúťky – ovocie a čokoládu – v jednu elegantnú kombináciu, ktorá sa dodnes teší veľkej obľube po celom svete.
🌱 Viac podobných produktov nájdeš v kategórii: Ovocie v čokoláde / Maškrtenie
------------------
Naše recepty a články objavíš tu: Recepty / Články
------------------
Pre BIO produkt platí naša BIO certifikácia: CZ-BIO-002
------------------
Výživové hodnoty sa môžu u prírodných produktov líšiť.
Výživové hodnoty na 100 g výrobku:
Energetická hodnota: 1907 kJ / 454 k Cal
Tuky: 17,10 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny: 9,90 g
Sacharidy: 68,60 g
- z toho cukry: 60,80 g
Vláknina: 5,20 g
Bielkoviny: 3,90 g
Soľ: 0,45 g
Dodatočné parametre
| Kategória: | Ovoce v čokoládě |
|---|---|
| EAN: | Zvoľte variant |
| Balenie: | dle zvolené varianty (gramáže) |
| Krajina pôvodu: | Nizozemsko |
| Značka: | Les fruits du Paradis |
| Složení: | Rozinky 49,5% , cukr 24,5%, kakaová hmota 20%, kakaové máslo 5,25%, arabská guma max 0,1%, sójový lecitin max 0,1%, vanilkové aroma max 0,1%, slunečnicový olej 0,5%. |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Francúzska spoločnosť špecializujúca sa na výrobu a predaj prírodných potravinových surovín, najmä sušeného ovocia, práškov a sirupov. Ich produkty sú obľúbené pre svoju kvalitu a širokú škálu použitia v potravinárskom priemysle.
Výrobca: Les Fruits du Paradis, 21 Rue des Écoliers, 97490 Saint-Denis, Réunion, Francie