Fazuľa červená, Kidney, BIO

Tip Vegan Bio SCD
4 € 6,70 € 16,20 € 26,30 € 127,70 € od 4 €
Skladem (>10 ks) Skladem (>10 ks) Skladem (>10 ks) Skladem (>10 ks) Skladem (4 ks) Zvoľte variant
Balenie
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.
  • Fazuľa Kidney je väčšia, má červenú až hnedú farbu a po uvarení do mäkka získava jemne sladkastú chuť. Je obľúbená hlavne u fanúšikov mexického jedla, kam patrí napríklad Chilli con carne.

  • Fazule sú bohaté na kvalitné rastlinné bielkoviny a hlavne obsahujú veľké množstvo vápnika, draslíka a ďalej kyselinu listovú, fosfor, horčík, jód a železo, niacín aj provitamín A. Sú dobré na srdce, krvný obeh a vysoký krvný tlak. Vďaka obsahu vlákniny pomáhajú regulovať funkciu čriev.

  • Zloženie: 100 % červená fazuľa Kidney BIO

Detailné informácie

Podrobný popis

CZ-BIO-002 / Poľnohospodárska produkcia mimo EÚ

Minimálna trvanlivosť: min 24 mesiacov od okamihu produkcie

Skladovanie: chladné, tmavé a suché miesto (max. 20 ° C, max. 65 % vlhkosť vzduchu)

Pred kuchynskou úpravou je nutné fazuľu vopred namočiť do vody na 10 - 12 hodín (cez noc). Potom vodu vylejeme, fazuľu prepláchneme a varíme v novej vode 80 - 90 minút, prípadne 20 minút v tlakovom hrnci. Pre zníženie nadýmavosti odporúčame ešte pridať bylinky ako napríklad: saturejku, rasca, fenikel, kurkumu, koriander alebo majoránku. Fazuľu je možné tiež naklíčiť, čím ešte zvýšime stráviteľnosť kvalitných rastlinných bielkovín a obohatíme sa navyše o ďalšie vitamíny a minerálne látky. Z fazule môžeme tiež vyrobiť chutné pasty alebo zaujímavé šaláty. Hodí sa do polievok, omáčok alebo ako zdravá príloha.

Nutričné ​​hodnoty na 100g výrobku:

ENERGIA [kJ / kcal]: 1154/276

TUKY [g]: 0,3, z toho nasýtené mastné kyseliny [g]: 0,1

SACHARIDY [g]: 28,8, z toho CUKRY [g]: 2,2

VLÁKNINA [g]: 28,1

BIELKOVINY [g]: 25,5

SOĽ [g]: 0,06

SODÍK [mg]: 24

Nutričné ​​hodnoty sa môžu u prírodných produktov líšiť.

Dodatočné parametre

Kategória: Luštěniny
Krajina pôvodu: Čína
Značka: Les fruits du paradis

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: