Špaldové otruby, BIO
Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Ako špaldové otruby používať? Ako je vyššie napísané - pridávajte do rôznych pokrmov k ich obohateniu, pripravte si z nich rannú kašu, výborné sú ako základ placiek, fašírok, na zahusťovanie polievok, pridajte ich do cesta na pečivo, k dezertom apod..
Viete že? Sme špecialisti na spracovanie špaldy. Venujeme sa tomu už od nášho začiatku v roku 1992 a máme celý rad špaldových výrobkov – špaldota, múky, vločky, krupica a iné. Naša technológia nám umožňuje odoberať špaldu takmer "priamo z poľa" a zrno spracovávame od jeho počiatku - čistenie, sušenie, mletie, balenie. Sušíme šetrne teplým vzduchom a konečný produkt si tak zachová svoje živiny.
Skladovanie: Skladujte pri teplote do 25 °C a relatívnej vlhkosti do 75 %.
Výživové údaje na 100g:
Energia 1200kJ / 287kcal
tuky 6,4g, z toho nasýtené mastné kyseliny 1,1g
sacharidy 22g, z toho cukry 0,4g
vláknina 38g
bielkoviny 17g
Soľ <0,01g
Dodatočné parametre
Kategória: | Obiloviny |
---|---|
Hmotnosť: | 0.4 kg |
Krajina pôvodu: | Česká republika |
Značka: | PRO-BIO |
Balení: | 400 g |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.