EXKLUZÍVNA ZĽAVA 40 % na 🌰 kešu orechy, natural, W320 od značky MámeChuť. 🌰 Platí do vypredania zásob. NOVINKA: pripravujeme pre vás úplne nový e-shop.

Celozrnný kuskus, BIO

Tip Vegan Bio
2,80 € 5,10 € 12,30 € 20,20 € 97,80 € od 2,80 €
Skladem (10 ks) Skladem (>10 ks) Skladem (>10 ks) Skladem (>10 ks) Skladem (5 ks) Zvoľte variant
Balenie
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.
  •  Bezvaječné cestoviny zo sušenej celozrnnej pšeničnej krupice. Ich výhodou je ľahká a rýchla príprava a univerzálnosť použitia. Kuskus sa používa ako bežné cestoviny alebo ryža.

  • Úžasne ľahký a vždy ochotný prijať nové chute a vône! Využite toho a namiesto vody ho pripravujte z vývaru alebo s pomocou šťavy z jedla. Bežný kuskus sa nemusí variť, stačí ho zaliať dvojnásobným množstvom vody a nechať pod pokrievkou 10 minút dôjsť, medzitým párkrát vidličkou prekypriť.

  • Zloženie: 100 % pšeničnej celozrnný kuskus Bio

Detailné informácie

Podrobný popis

CZ-BIO-002 / Poľnohospodárska produkcia EÚ

Minimálna trvanlivosť: min 12 mesiacov od dátumu výroby

Skladovanie: chladné, tmavé a suché miesto (max. 20 °C, max. 65 % vlhkosť vzduchu)

Využitie:

  • príloha - miesto klasických cestovín môžete použiť túto exotickejšiu variantu, nebojte sa kuskus kombinovať aj so strukovinami
  • rizoto - kuskus zmiešajte so svojou obľúbenou zeleninou, tofu alebo hubami
  • šaláty - cestoviny dobre chutia aj s čerstvou zeleninou a môžu tak byť sviežim letným jedlom
  • závarka - v polievke kuskus dobre funguje ako klasická závarka
  • na sladko - so sirupom, ovocím, orieškami a so smotanou vytvoríte z kuskusu aj chutné sladké jedlo

 

Nutričné hodnoty na 100g výrobku

ENERGIA [kJ / kcal] 1439/344

TUKY [g] 2,1, z toho nasýtené mastné kyseliny [g] 0,4

SACHARIDY [g] 65,0, z toho CUKRY [g] 3,5

VLÁKNINA [g] 8,5

BIELKOVINY [g]12,0

SOĽ [g] 0,01

Nutričné hodnoty sa môžu u prírodných produktov líšiť.

Dodatočné parametre

Kategória: Obiloviny
Krajina pôvodu: Francie/ Itálie
Značka: Les fruits du paradis

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: