Obiloviny
Zrniečko po zrniečku, políčko po políčku. Obilniny sú surovinou, ktorá sprevádza kuchyne po generácie. Sú základom, istotou, surovinou, ktorá necháva priestor pre fantáziu aj návrat k jednoduchosti. Veci, ktoré nepotrebujú zložitosť, aby chutili. V našej ponuke nájdete obilniny na každodenné varenie, pečenie i experimentovanie.
Pretože niekedy je najväčšie kúzlo práve v jednoduchosti.
Najpredávanejšie

Objav znova to, čo naši predkovia poznali dávno – bezpluchý jačmeň BIO je jedným z najstarších obilnín, ktoré človek pestoval, a napriek tomu je aj dnes neobyčajne aktuálne. 🌱...

Pohánka krúpa je tradičná a prirodzene bezlepková potravina, vhodná ako príloha, základ šalátov, polievok alebo kaší. Rýchlo sa pripravuje a má výraznú, ľahko orieškovú chuť. 🌱...

Objavte silu starobylej obilniny s výnimočne plnou chuťou. Ideálna voľba pre každého, kto hľadá nové kulinárske možnosti, alebo sa chce jednoducho vrátiť k pôvodnému obilnému...

Pohánka lámanka je tradičná surovina českej i východoeurópskej kuchyne, ktorá vzniká mechanickým nadrvením pohánkových krúpok. Vďaka svojej jemnejšej štruktúre sa rýchlo varí a...

V jednoduchosti sa skrýva krása – av prípade špaldových otrúb BIO aj prirodzená chuť, poctivosť a hlboký vzťah k pôde. Tieto otruby vznikajú pri mletí celého zrna špaldy, a...

Čirok je bezlepková obilnina pôvodom z Afriky a Ázie, ktorá sa dnes pestuje aj v Európe (vrátane SR). Lúpaný cirok znamená, že mu bola odstránená tvrdá vonkajšia šupka, čo...

Pšeničné otruby sú nenápadnou, ale mimoriadne užitočnou surovinou, ktorá si znova získava svoje miesto v kuchyni všetkých, ktorí dávajú prednosť prirodzenosti, jednoduchosti a...