So zľavovým kódom: VIANOCE10 - ušetríš 10% na všetkých produktoch v kategórii "Varenie a pečenie". Doručenie do Vianoc garantujeme pre všetky objednávky do 18.12. (vrátane). Vianočnú dovolenku máme od 22.12. do 8.1.. Potom budeme objednávky postupne odosielať. Ďakujeme za pochopenie. Prajeme Vám šťastné a veselé Vianoce plné radosti, lásky a chutí.

Šošovica hnedá, BIO

Tip Vegan Bio SCD
3,30 € 5,70 € od 3,30 €
Skladem (>10 ks) Skladem (>10 ks) Zvoľte variant
Balenie
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.
  • Všetko záleží na tom, ako s hnedou šošovicou naložíte. Sama o sebe má totiž skvelé vlastnosti - nielenže obsahuje veľké množstvo bielkovín, vlákniny, vápnika, vitamínu A a B, ale z pohľadu kulinárskeho, skvele absorbuje chute s rôznymi druhmi korenia a vytvára zaujímavé kombinácie, na ktorých si pochutnáte! Z pohľadu ajurvédy je šošovica v kombinácii s najrôznejšími druhmi korenia liečivá - začnite s kurkumou a chilli, ale rozhodne sa nebojte napríklad ani škorice!

  • Zloženie: 100 % Šošovica hnedá BIO

Detailné informácie

Podrobný popis

CZ-BIO-002 / Poľnohospodárska produkcia mimo EÚ

Minimálna trvanlivosť: min 24 mesiacov od okamihu produkcie

Skladovanie: chladné, tmavé a suché miesto (max. 20 ° C, max. 65 % vlhkosť vzduchu)

Šošovica všeobecne - zelená, hnedá i červená - je skvelým substitútom mäsa. Áno, všetci poznáme falafel z cícera, ale prečo nevyskúšať niečo podobné aj zo šošovice? Budete prekvapení ako skvelo chutia také šošovicové guľôčky so zeleninovými rezancami a zálievkou z limetky a tekvicového oleja! Alebo radšej omáčku v zložení mango a limetka?

Nutričné ​​hodnoty na 100g výrobku:

ENERGIA [kJ / kcal]: 1272/304

TUKY [g]: 1,6, z toho nasýtené mastné kyseliny [g]: 0,2

SACHARIDY [g]: 40,6, z toho CUKRY [g]: 2,0

VLÁKNINA [g]: 17,0

BIELKOVINY [g]: 23,4

SOĽ [g]: 0,0175

SODÍK [mg]: 7

Nutričné ​​hodnoty sa môžu u prírodných produktov líšiť.

Dodatočné parametre

Kategória: Luštěniny
Krajina pôvodu: Turecko
Značka: Les fruits du paradis

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: