Fazuľa BIO Mungo - MámeChuť
Podrobný popis
🌱 Zaujímavosti: mungo fazuľa sú významnou plodinou v indickom poľnohospodárstve, kde sa pestujú už tisíce rokov. V posledných rokoch sa ich pestovanie rozšírilo aj do Európy, najmä vďaka dopytu po klíčiteľných strukovinách. Klíčenie mungo je veľmi jednoduché - stačí ich prepláchnuť a udržiavať vlhké, ideálne v biomiske alebo klíčiacom site, a do troch dní sú pripravené na konzumáciu. Na rozdiel od bežných strukovín majú mungo klíčky sviežu a mierne sladkú chuť.
🌱 Viac podobných produktov nájdeš v kategórii: Strukoviny / Kokosové mlieko
------------------
Naše recepty a články objavíš tu: Recepty / Články
------------------
Pre BIO produkt platí naša BIO certifikácia: CZ-BIO-002
------------------
Výživové hodnoty sa môžu u prírodných produktov líšiť.
Výživové hodnoty na 100 g výrobku:
Energetická hodnota: 1305 kJ /312 k Cal
Tuky: 1,3 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,3 g
Sacharidy: 43,6 g
- z toho cukry: 6,6 g
Vláknina: 15,8 g
Bielkoviny: 23,6 g
Soľ: 0,0375 g
Sodík: 15 mg
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Objavte poctivú chuť s MámeChuť produkty. Vyberáme iba to, čo by sme my sami dali do úst – kvalitné, chutné a zdravé suroviny, ktoré si zamilujete. Naša ponuka je skutočne bohatá s dôrazom na čisté zloženie, prírodný pôvod a BIO kvalitu. Zdravie a chuť sú pre nás na prvom mieste – bez kompromisov.
Výrobca: MámeChuť Advanced s.r.o., Nové sady 988/2, 602 00 Brno – Staré Brno, Česká republika