Dochucovadla
Tieto produkty sú starostlivo vybrané tak, aby spĺňali najvyššie štandardy kvality a prirodzenosti, či už ich používate na varenie, pečenie alebo dochutenie vašich jedál. Naše prírodné zahusťovadlá sú skvelou alternatívou k tradičným múkam a škrobom. Sú vyrobené z čisto prírodných surovín, ktoré sú ľahko stráviteľné a vhodné aj pre ľudí s potravinovými intoleranciami.
Najpredávanejšie
Miso je fermentovaná pasta zo sójových bôbov a malo by sa pridávať v malých dávkach až na konci varenia. Všetky výrobky sú vyrábané tradičným spôsobom z kvalitných surovín....
Miso je fermentovaná vyzretá pasta zo sóje, ryže alebo obilia, známa pre svoju charakteristickú sýtu chuť a tmavú farbu. Miso neodmysliteľne patrí k japonskej kuchyni. Miso...
Miso ryžové je fermentovaná vyzretá pasta zo sóje a ryže vhodná do polievok či omáčok. Toto charakteristické korenie tvorí základ japonskej kuchyne už niekoľko rokov. Jemne...