Agar, zahusťovadlo z morskej riasy
Súvisiaci tovar
Chlebová múka osahuje časť obalu zrna a klíčka. Na chlebové múky vyberáme zrna s najlepšou pekárskou kvalitou. Pri mletí zachovávame časť obalu zrna a klíčka a preto...
Prirodzene bezlepková pšenová múka. Pšeno obsahuje pomerne vysoký obsah bielkovín, je celozrnné a navyše je to skvelý zdroj vitamínov a minerálov. Použitie: Používa sa na slané...
Biela bio múka na sviatočné pečenie. Na bežné pečenie odporúčame používať PRO-BIO múku chlebovú a celozrnnú, ktoré obsahujú veľa vlákniny. Špaldová múka polohrubá je vhodná...
Pestrec je veľmi silný antioxidant podporujúci ľudskú imunitu. Čistí pečeň, regeneruje pečeňový parenchým (bunkové pletivo), podporuje tvorbu a distribúciu žlče a tiež priaznivo...
Konopná múka má hneď niekoľko predností. Medzi hlavné patrí skvelá správa pre celiatikov – je prirodzene bezlepková. Naša konopná múka navyše spĺňa prísne kritériá BIO kvality,...
Gaštanová múka je mlynský výrobok z gaštanu jedlého. V akomkoľvek recepte môžete nahradiť až 25 % bežnej múky. Vedeli ste, že jedlé gaštany sú bohaté na vitamín C? Gaštanová...
Bezlepková múka Nomix je určená na každodenné použitie v kuchyni. Bola vyvinutá tak, aby sa svojimi vlastnosťami čo najviac podobala múke pšeničnej. Pre svoju univerzálnosť ju...
Biela bio múka na sviatočné pečenie. Na bežné pečenie odporúčame používať PRO-BIO múku chlebovú a celozrnnú, ktoré obsahujú veľa vlákniny. Špaldová múka polohrubá je vhodná na...
Na výrobu tejto múky sa používa sušený cícer. Od bežnej múky ju na prvý pohľad rozoznáte vďaka nažltlej farbe. Múku využijete na pečenie, varenie alebo zahusťovanie omáčok....
Ľanová múka je bezlepková. Semienka sú spracované vysokou teplotou pri procese extrudácie. Výrobok je mletý na patričnú hrubosť a preto je ľanová múka lepšie stráviteľná....
Kukuričná múka má široké spektrum použitia. V medzinárodnej kuchyni sa z kukuričnej múky pripravujú mexickej placky, tortily alebo americký chlieb. Je vhodná na prípravu slaných...
Mandľová múka sa vyrába z jemných lúpaných mandlí. Je jednou z najobľúbenejších ingrediencií zdravého či úplne bezlepkového pečenia. Okrem toho si z nej môžete...
Hrachová múka je veľmi dobrým zdrojom vlákniny, sacharidov a antioxidantov. Je vhodná na prípravu hrachovej polievky, zahusťovanie pokrmov a polievok. Možno pridávať do ciest na...
Pohanka použitá na túto múku je lúpaná mechanicky, čím si zachováva cenné živiny. Má výborné pojivé vlastnosti, vďaka ktorým sa hodí ako prímes do chlebových ciest, na...
Kokosová múka má v kuchyni široké uplatnenie. Je skvelou náhradou klasickej pšeničnej múky, obsahuje málo tuku a sacharidov a je bohatá na vlákninu a bielkoviny. Múčniky a...
Kokosová múka má v kuchyni široké uplatnenie. Je skvelou náhradou klasickej pšeničnej múky, obsahuje málo tuku a sacharidov a je bohatá...
Podrobný popis
Ak chcete hustotu želé vyskúšať, vezmite malú lyžičku z horúcej hmoty a dajte na studený povrch k stuhnutiu. Potrebuje jednu až dve minúty. Môžete potom pridať buď viac agaru alebo tekutiny podľa potreby.
Nutričné hodnoty:
Energetická hodnota 701,4 kJ / 167,8 kcal
Tuky 0 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 83,90 g, z toho cukry 0 g
Vláknina
Bielkoviny 0 g
Soľ 0 g
Vínny kameň prirodzene vzniká v sude, keď je víno vystavené nižšej teplote. Pri použití dochádza potom k reakcii vinného kameňa s jedlou sódou, vďaka čomu je cesto dokonale...
Ak si radi pečiete vlastný chlieb, určite musíte vyskúšať BIO ražný kvások. Hlavnou výhodou je výborná chuť, ktorú vďaka tomuto kvásku bude Váš chlieb mať a tiež, že kvások...
Čokoládové kúsky sú vynikajúce do sušienok, báboviek a korpusov aj na zdobenie torty a dezertov. Po upečení držia tvar a dodajú cestu božskú čokoládovú chuť. Sú jasnou voľbou...
Kuzu je drevnatá liana. Má svoj pôvod v Japonských horách. Kuzu sa robí z koreňa. Je ľahko stráviteľné, črevá ho ľahko vstrebajú. Je vhodný pri prechladnutí, črevných...
Pšeničná bielkovina je v podstate múka zbavená škrobu. Čistý pšeničný lepok. Vhodný na výrobu domáceho seitanu - "pšeničné mäso" . Pšeničná bielkovina sa vyznačuje naozaj veľkým...
Kypriaci prášok do pečiva bez obsahu lepku. Pri jeho výrobe boli použité suroviny najvyššej kvality. Od českého výrobcu s dlhoročnou tradíciou. Kypriaci prášok pridávame do...
Vínny kameň prirodzene vzniká v sude, keď je víno vystavené nižšej teplote. Pri použití potom dochádza k reakcii vínneho kameňa s jedlou sódou, vďaka čomu je cesto dokonale...
Škrob obsahuje veľké množstvo sacharidov a bielkovín. Je vhodný aj pre celiakov a iných alergikov, pretože je prirodzene bezlepkový a neobsahuje žiadne alergény. Ocenia ho aj...
Vanilka odrody Bourbon v BIO kvalite a navyše priamo z Madagaskaru sa radí medzi najluxusnejšie korenia. Využijete ju do krémov, pudingov a na pečenie čajového pečiva. Vanilka...
Táto jemne mletá jedlá sóda je vhodná na potravinárske účely a pri výrobe neboli použité zlúčeniny hliníka. Používame ju na kyprenie niektorých ciest. V kyslom prostredí sa...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Provita je značka zameraná na výrobu zdravých potravín a doplnkov stravy. Pochádza z Českej republiky a ponúka produkty, ktoré sa zameriavajú na podporu zdravia a wellness. Produkty sú vyrábané s dôrazom na vysokú kvalitu surovín a absencia nežiaducich prísad. Značka má dlhoročné skúsenosti v oblasti výroby zdravých potravín a doplnkov, čo prispieva k ich dôveryhodnosti a efektivite.