Raž BIO
Podrobný popis
🌱 Zaujímavosti: raž má v európskej kuchyni dlhú tradíciu, najmä ako základ pre pečenie kváskového chleba. Je cenené pre svoju výdatnosť, chuť a odolnosť – preto bolo po stáročia hlavnou obilovinou v strednej a severnej Európe.
🌱 Viac podobných produktov nájdeš v kategórii: Varenie a pečenie / Obilniny
------------------
Naše recepty a články objavíš tu: Recepty / Články
------------------
Pre BIO produkt platí naša BIO certifikácia: CZ-BIO-002
------------------
Výživové hodnoty sa môžu u prírodných produktov líšiť.
Výživové hodnoty na 100 g výrobku:
Energetická hodnota: 1351 kJ /323 k Cal
Tuky: 1,70 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,30 g
Sacharidy: 60,70 g
- z toho cukry: 0,90 g
Vláknina: 13,20 g
Bielkoviny: 9,50 g
Soľ: 0,01 g
Dodatočné parametre
| Kategória: | Obiloviny |
|---|---|
| EAN: | Zvoľte variant |
| Balenie: | dle zvolené varianty (gramáže) |
| Složení: | 100 % žito BIO |
| Krajina pôvodu: | Polsko |
| Značka: | Les fruits du Paradis |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Francúzska spoločnosť špecializujúca sa na výrobu a predaj prírodných potravinových surovín, najmä sušeného ovocia, práškov a sirupov. Ich produkty sú obľúbené pre svoju kvalitu a širokú škálu použitia v potravinárskom priemysle.
Výrobca: Les Fruits du Paradis, 21 Rue des Écoliers, 97490 Saint-Denis, Réunion, Francie