Trstinový cukor BIO nerafinovaný
Podrobný popis
🌱 Zaujímavosti: cukrová trstina sa pestuje v tropických oblastiach už tisíce rokov a jej pôvod siaha do Novej Guiney, odkiaľ sa rozšírila do Indie a následne do celého sveta. Nerafinovaný cukor si zachováva melasu, čo je tmavý sirup, ktorý vzniká pri spracovaní trstiny a obsahuje naturally prítomné látky z rastliny. Rafináciou sa melasa odstraňuje a cukor bieli, preto je biely cukor čisto biely a nerafinovaný si zachováva svoju hnedú farbu. Cukrová trstina môže dorásť až do výšky šiestich metrov.
🌱 Viac podobných produktov nájdeš v kategórii: Varenie a pečenie / Cukry a zdravé sladidlá
------------------
Naše recepty a články objavíš tu: Recepty / Články
------------------
Pre BIO produkt platí naša BIO certifikácia: CZ-BIO-002
------------------
Výživové hodnoty sa môžu u prírodných produktov líšiť.
Výživové hodnoty na 100 g výrobku:
Energetická hodnota: 1531 kJ / 366 kCal
Tuky: 0 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny: 0 g
Sacharidy: 91,5 g
- z toho cukry: 91,5 g
Vláknina: 0 g
Bielkoviny: 0 g
Soľ: 0 g
Dodatočné parametre
| Kategória: | Cukry a zdravá sladidla |
|---|---|
| EAN: | Zvoľte variant |
| Balenie: | dle zvolené varianty (gramáže) |
| Složení: | 100% třtinový cukr BIO |
| Krajina pôvodu: | Ekvádor / Kolumbie |
| Značka: | Les fruits du Paradis |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Francúzska spoločnosť špecializujúca sa na výrobu a predaj prírodných potravinových surovín, najmä sušeného ovocia, práškov a sirupov. Ich produkty sú obľúbené pre svoju kvalitu a širokú škálu použitia v potravinárskom priemysle.
Výrobca: Les Fruits du Paradis, 21 Rue des Écoliers, 97490 Saint-Denis, Réunion, Francie