Šošovka BIO hnedá
Súvisiaci tovar

BIO špaldové pukancie sú ľahko opražené zrná špaldy s prirodzene sladkastou chuťou a nadýchanou štruktúrou. Sú vhodné na priamu konzumáciu, do raňajkových zmesí alebo na...

Sú drobné, ľahké a majú jemne orieškovú chuť. Skvele sa hodí do kaší, pečenia, na zahusťovanie polievok aj ako bezlepková alternatíva obilnín. 🌱 Hlavné...

Fonio v bio kvalite je drobná svetlá obilnina s jemnou, nadýchanou štruktúrou a ľahko orieškovou, neutrálnou chuťou. Využíva sa podobne ako kuskus, bulgur alebo ryža – ako...

BIO kukuričná polenta s jemnou štruktúrou a prirodzenou sladkosťou. Rýchla príprava a univerzálne využitie v teplej aj studenej kuchyni. 🌱 Hlavné ingrediencie: kukurica...

Dvojzrnká je prastará forma pšenice, pestovaná už pred 10 000 rokmi – je predchodcom dnešnej šľachtenej pšenice. V BIO kvalite pochádza z ekologického poľnohospodárstva bez...

Pšeničné otruby sú nenápadnou, ale mimoriadne užitočnou surovinou, ktorá si znova získava svoje miesto v kuchyni všetkých, ktorí dávajú prednosť prirodzenosti, jednoduchosti a...

Celozrnný kuskus zo semoliny je univerzálna, rýchla a veľmi obľúbená príloha s bohatou históriou i chuťou. Ocení ho každý, kto hľadá prirodzenú cestu ku kvalitnému jedlu bez...

Pšenica jednozrnka v BIO kvalite – tradičná plodina s bohatou históriou, prirodzene bohatá na živiny as výraznou, jemne orieškovou chuťou. 🌱 Hlavné ingrediencie: pšenica...

Biela quinoa v bio kvalite je jemná, ľahká a ľahko stráviteľná surovina s univerzálnym využitím. Má neutrálnu chuť a po uvarení príjemne nadýchanú štruktúru, vďaka ktorej sa...

Lúpaná pohánka vo forme krúpy je jemnejšia ako nelúpaná varianta, ale zachováva si svoju typickú chuť a rýchlu prípravu. Má príjemnú, ľahko orieškovú chuť a mäkkú štruktúru,...

Pohánkové šupky sú prirodzenou surovinou vznikajúcou pri lúpaní pohánky. Skvele sa hodí na prípravu bylinných čajov a odvarov, ktoré využívajú ich špecifické vlastnosti. Sú...

Pohánkové šupky v bio kvalite sú ľahké, čisté a šetrne oddelené z lúpanej pohánky. V zložení nenájdeš žiadne prímesi – iba čistá šupka, ktorá si vďaka šetrnému spracovaniu...

Fonio je drobunká bezlepková obilnina s jemnou, ľahko orieškovou chuťou a neutrálnou arómou. V BIO kvalite bez prímesí si zachováva svoju prirodzenú jednoduchosť a vďaka svojej...

Pohánka lámanka je tradičná surovina českej i východoeurópskej kuchyne, ktorá vzniká mechanickým nadrvením pohánkových krúpok. Vďaka svojej jemnejšej štruktúre sa rýchlo varí a...

Tradičná obilninová surovina s prirodzene zemitou chuťou a sýtou štruktúrou. Výborne poslúži ako základ do polievok, rizot, šalátov alebo zapečených jedál. Vďaka jednoduchej...
Podrobný popis
🌱 Zaujímavosti: v mnohých kultúrach sa šošovka jej na Nový rok ako symbol hojnosti – vďaka svojmu tvaru pripomínajúcemu mince bola považovaná za nositeľa šťastia.
🌱 Viac podobných produktov nájdeš v kategórii: Strukoviny / Obilniny
------------------
Naše recepty a články objavíš tu: Recepty / Články
------------------
Pre BIO produkt platí naša BIO certifikácia: CZ-BIO-002
------------------
Výživové hodnoty sa môžu u prírodných produktov líšiť.
Výživové hodnoty na 100 g výrobku:
Energetická hodnota: 1272 kJ / 304 kCal
Tuky: 1,60 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,20 g
Sacharidy: 40,60 g
- z toho cukry: 2,00 g
Vláknina: 17,00 g
Bielkoviny: 23,40 g
Soľ: 0,02 g
Dodatočné parametre
Kategória: | Luštěniny |
---|---|
EAN: | Zvoľte variant |
Balenie: | dle zvolené varianty (gramáže) |
Složení: | 100% hnědá čočka bio |
Krajina pôvodu: | Turecko |
Značka: | Les fruits du Paradis |

Fazuľa Adzuki sú drobné, červenohnedé strukoviny s ľahko sladkastou chuťou a jemnou textúrou. V BIO kvalite bez prímesí ponúkajú čistú chuť a možnosť využitia v tradičnej aj...

Červená fazuľa Kidney v BIO kvalite - sú sýto červené, jemne sladkasté, pevné a pritom dokonale poddajné. Vo chvíli, keď ich premiešate s cesnakom, cibuľou a štipkou...

Bez šupky, polená as rýchlou dobou varu – ideálna do teplej kuchyne aj pre tých, ktorí bežné strukoviny horšie trávia. BIO kvalita bez kompromisov. 🌱 Hlavné ingrediencie:...

Čierna fazuľa nie je len obyčajná strukovina – je to základná surovina, ktorá nesie bohatú chuť, históriu a kultúrny odkaz. Vo svojej čistej BIO kvalite a 100% zložení je táto...

Fazuľa pinto patrí medzi najrozšírenejšie druhy fazule v Severnej a Strednej Amerike. Majú príjemne maslovú chuť, múčnu konzistenciu a po uvarení získavajú typicky svetloružovú...

Biele fazule v BIO kvalite sú poctivá surovina, ktorá by nemala chýbať v žiadnej špajze. Sú neutrálne chuti, krémové konzistencie a výborne vstrebávajú chute byliniek, zeleniny...

BIO žltý hrášok celý je tradičná strukovina s jemnou chuťou, vhodná na prípravu klasických aj moderných jedál. Vďaka svojej celistvosti si zachováva pevnejšiu štruktúru a lepšie...

Lúpaná červená šošovka v BIO kvalite je obľúbená pre svoju jemnú chuť, rýchlu prípravu a univerzálne využitie. Skvelá do polievok, kaší aj orientálnej kuchyne. 🌱 Hlavné...

Cícer v bio kvalite s veľkosťou zrna 7–8 mm má svetlú farbu, pevnú štruktúru a jemne orieškovú chuť. Je jednou z najpoužívanejších strukovín v kuchyniach celého sveta. Vhodná do...

Žltý hrach má svetlú farbu, okrúhly tvar a sýtu, ľahko múčnatú konzistenciu po uvarení. Chuť je prirodzene zemitá a výrazná, vďaka čomu sa hodí do polievok, kaší, pyré, fašírok...

Tieto veľké biele fazule v BIO kvalite sa vyznačujú hladkým povrchom, maslovou chuťou a sýtou, mäsitou textúrou. Vďaka svojej veľkosti krásne vyniknú v polievkach, šalátoch,...

Zelený variant obľúbenej strukoviny si aj po uvarení zachováva pevný tvar. V BIO kvalite, bez prímesí, ideálny do šalátov, polievok aj hlavných jedál. 🌱 Hlavné...

Červená lúpaná šošovka má oranžovo-červenú farbu, je drobná, nenáročná na prípravu a po uvarení sa rozvarí do jemnej kašovitej konzistencie. Má ľahko sladkastú chuť a je ideálna...

Fazuľa mungo sú zelené semienka s hladkým povrchom a jemnou, ľahko orieškovou chuťou, ktoré otvárajú široké možnosti použitia – od tradičných pokrmov až po modernú kuchyňu...

Fazuľa Adzuki v BIO kvalite sú drobné, červenohnedé fazule s jemnou, ľahko orieškovou a sladkastou chuťou. V ázijskej i európskej kuchyni sa používajú do slaných i sladkých...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Francúzska spoločnosť špecializujúca sa na výrobu a predaj prírodných potravinových surovín, najmä sušeného ovocia, práškov a sirupov. Ich produkty sú obľúbené pre svoju kvalitu a širokú škálu použitia v potravinárskom priemysle.
Výrobca: Les Fruits du Paradis, 21 Rue des Écoliers, 97490 Saint-Denis, Réunion, Francie