Prírodný trstinový cukor, melasový
Súvisiaci tovar
Kuzu je drevnatá liana. Má svoj pôvod v Japonských horách. Kuzu sa robí z koreňa. Je ľahko stráviteľné, črevá ho ľahko vstrebajú. Je vhodný pri prechladnutí, črevných...
Táto jemne mletá jedlá sóda je vhodná na potravinárske účely a pri výrobe neboli použité zlúčeniny hliníka. Používame ju na kyprenie niektorých ciest. V kyslom prostredí sa...
Vínny kameň prirodzene vzniká v sude, keď je víno vystavené nižšej teplote. Pri použití potom dochádza k reakcii vínneho kameňa s jedlou sódou, vďaka čomu je cesto dokonale...
Čokoládové kúsky sú vynikajúce do sušienok, báboviek a korpusov aj na zdobenie torty a dezertov. Po upečení držia tvar a dodajú cestu božskú čokoládovú chuť. Sú jasnou voľbou...
Agar sa získava z morskej riasy Tengusa a je tak bohatý na živiny ako ostatné známe riasy. Obsahuje vysoké množstvo vápnika, železa i jódu. Agar je vo forme miniatúrnych...
Vanilka odrody Bourbon v BIO kvalite a navyše priamo z Madagaskaru sa radí medzi najluxusnejšie korenia. Využijete ju do krémov, pudingov a na pečenie čajového pečiva. Vanilka...
Vínny kameň prirodzene vzniká v sude, keď je víno vystavené nižšej teplote. Pri použití dochádza potom k reakcii vinného kameňa s jedlou sódou, vďaka čomu je cesto dokonale...
Kypriaci prášok do pečiva bez obsahu lepku. Pri jeho výrobe boli použité suroviny najvyššej kvality. Od českého výrobcu s dlhoročnou tradíciou. Kypriaci prášok pridávame do...
Ak si radi pečiete vlastný chlieb, určite musíte vyskúšať BIO ražný kvások. Hlavnou výhodou je výborná chuť, ktorú vďaka tomuto kvásku bude Váš chlieb mať a tiež, že kvások...
Pšeničná bielkovina je v podstate múka zbavená škrobu. Čistý pšeničný lepok. Vhodný na výrobu domáceho seitanu - "pšeničné mäso" . Pšeničná bielkovina sa vyznačuje naozaj veľkým...
Škrob obsahuje veľké množstvo sacharidov a bielkovín. Je vhodný aj pre celiakov a iných alergikov, pretože je prirodzene bezlepkový a neobsahuje žiadne alergény. Ocenia ho aj...
Podrobný popis
SKLADOVANIE: Prírodný trstinový cukor. Skladujte v suchu.
UPOZORNENIE PRE ALERGIKOV: Výrobok neobsahuje stopy alergénov.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
Energetická hodnota 1615 kJ/380 kcal
Tuky < 0,1 g z toho nasýtené mastné kyseliny < 0,1 g
Sacharidy 94 g z toho cukry 94 g
Bielkoviny 0,9 g
Soľ 0,55 g
Vápnik 352 mg (44 % DDD)
Horčík 117 mg (39 % DDD)
Draslík 2275 mg (65 % DDD)
Železo 12,6 mg (90 % DDD)
DDD - denná odporúčaná dávka alebo referenčná hodnota príjmu
Dodatočné parametre
Kategória: | Cukry a zdravá sladidla |
---|---|
Hmotnosť: | 0.3 kg |
Balenie: | 300 g |
Krajina pôvodu: | Mauricius |
Značka: | BioNebio |
Balení: | 300 g |
Jedná sa o zdravší variant sladenia. Ďatľový cukor môžete použiť všade tam, kde používate bežný cukor, jeho sladivosť je nižšia než u bežného cukru. Zloženie: 100 % Ďatľový...
Vyrobené prírodným spôsobom. Neobsahuje žiadne chemické prísady ani farbivá. Jačmenný slad je zdravou náhradou klasického bieleho cukru, ktorý nestimuluje slinivku, teda šetrí...
Brezový cukor je druh prírodného cukru. Vzhľadovo aj chuťovo je takmer rovnaký ako klasický kryštálový cukor, ale jeho fyziologický vplyv na ľudský organizmus je výrazne...
Xylitol je druh prírodného cukru. Je vhodný na pečenie, varenie či osladenie nápojov. Vzhľadovo aj chuťovo je takmer rovnaký ako klasický kryštálový cukor, avšak jeho vplyv na...
Sladká chuť je človeku prirodzene príjemná a cukor je v našej strave hlavným zdrojom energie. Bio škoricový cukor je kvalitnou alternatívou bežne dostupného cukru. Jeho hlavnou...
Použitie: Sladivost ovocného cukru je o 30 % väčšia než u repného cukru. K priamej spotrebe. Zloženie: kryštalická fruktóza.
Prírodný trstinový cukor surový má príjemnú typickú chuť a vôňu, ktorá ľahko pripomína karamel či med. Výborne nahrádza rafinovaný biely cukor v akomkoľvek pokrme. Hodí sa do...
Vanilka má relaxačné účinky, a preto bude mať vanilkový cukor podobný efekt aj vo vašom jedle – akonáhle ucítite tú neodolateľnú vôňu pravej vanilky, vaše zmysly budú ako v...
Sladká chuť je človeku prirodzene príjemná a často je obľúbená hlavne u detí. BIO vanilkový cukor je kvalitnou alternatívou bežne dostupného cukru. Neobsahuje syntetické arómy...
Erytritol je variant náhradného sladidla. Je sladký ako cukor, neobsahuje však takmer žiadne kalórie. Má nízky glykemický index a nemá vplyv na hladinu inzulínu, dopriať si ho...
Agávový inulín Bio je vysoko rozpustná probiotická vláknina extrahovaná z rastliny agáve. BIO Agáve inulín v prášku je lahodné prírodné sladidlo bez umelej chuti, ktorá by mohla...
Výborný do kávy, čaju i na pečenie. Skrátka všade tam, kde ste zvyknutí používať klasický biely cukor. Má však omnoho lepšiu chuť. Typicky sladkú chuť rozširuje o jej ďalšie...
Je to perfektní alternativa k rafinovanému a třtinovému cukru, protože navíc dodá slazeným potravinám jedinečnou a neopakovatelnou karamelovou chuť. Další z výhod kokosového...
Sušená trstinová šťava panela je vlastne prírodný trstinový cukor, získavaný pôvodným spôsobom bez odstránenia melasy. Šťava vytekajúca počas drvenia trstinových stvolov je...
Škorica má blahodarné účinky na naše zdravie (pri pravidelnej konzumácii) napomáha tráveniu, pomáha ženám pri silnej menštruácii, podporuje chuť do jedla, pomáha znižovať...
Palmový cukor BIO sa získava zo sirupu palmy cukrovej (a podobných druhov sladkých paliem), teda obdobne ako javorový sirup z kanadských javorov. Má nízky glykemický index, teda...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Bionebio je česká značka špecializujúca sa na výrobu a predaj bio a eko produktov. Značka kladie dôraz na kvalitu a udržateľnosť. Bionebio ponúka širokú škálu produktov. Najviac populárny produkt tejto značky je prírodný surový trstinový cukor a javorový sirup grade A.