Ořechové mouky a proteiny
- orechové múky a proteíny sa skvele kombinujú s inými typmi z kategórie Múky do bezlepkových zmesí, dopĺňajú sa s koncentrovanými Rastlinnými proteínmi pre výživné recepty a lahodne ladia s Rastlinným mliekom do smoothie. Produkty jemne mleté s intenzívnou chuťou a prirodzenými olejmi. TIP od MámeChuť: Mandlový proteín BIO - MámeChuť.
Najpredávanejšie
Radenie produktov
Výpis produktov
Ovládacie prvky výpisu
Orechové múky a proteíny predstavujú jemne mleté produkty z rôznych druhov orechov ponúkajúce intenzívnu chuť, prirodzenú vlhkosť a zaujímavú textúru pre bezlepkové pečenie, proteínové recepty aj zahusťovanie nápojov. Sortiment zahŕňa produkty s rôznou jemnosťou mletia a obsahom prirodzených olejov ovplyvňujúcich výslednú konzistenciu pokrmov.Múky z orechov majú charakteristickú zelenkavú až béžovú farbu a výraznú orechovú chuť, ktorá dominuje v hotových pokrmoch. Prirodzený obsah olejov dodáva pečivu vlhkú konzistenciu a jemnú drobivosť odlišnú od klasických obilninových múk. Hodí sa do makrónok, brownies, proteínových palaciniek alebo ako čiastočná náhrada klasickej múky v tradičných receptoch na obohatenie chuti.Proteínové varianty s vyšším obsahom bielkovín a nižším podielom tukov fungujú v smoothie, proteínových koktailoch, ovsených kašiach alebo ako prísada do jogurtov a tvarohov. Majú jemnejšiu chuť ako plnotučné múky a ľahšie sa rozpúšťajú v tekutinách bez vytvárania hrudiek.