Kečupy a omáčky (hlavní podkat.)
- tanier bez omáčky je len polotovar. Stačí lyžica Kečupu alebo kvapka Omáčky a z obyčajného jedla sa stane lahodná hra chutí, ktorá Vás prinúti usmievať sa pri každom súste. Vaša kuchyňa tak získa tvár aj nápaditosť. Skvele sa hodí napríklad k Cestovinám alebo ryži. TIP od MámeChuť: Jazmínová ryža BIO - MámeChuť.
Radenie produktov
Výpis produktov
Je osviežujúcou kombináciou sladkosti tropického ananásu, kyslosti jabĺk a jemného rezu horčičného semienka. Skvele sa hodí ku grilovaným jedlám, do sendvičov aj na dochutenie...
Tento jemný kečup v bio kvalite je vyrobený špeciálne pre deti - bez rafinovaného cukru a s príjemnou sladkosťou z ovocia. Výrazná paradajková chuť, doplnená jablčnou šťavou,...
Je delikátne spojenie ovocnej sladkosti a ľahko štipľavého horčičného tónu. Chuťovo vyvážená, hebká a pritom dostatočne výrazná, aby zaujala aj náročnejšie jazýčky. Skvele...
Táto omáčka prekvapí jemnou sladkosťou hrušiek a prirodzenou kyslosťou zrelých paradajok. Chuťovo vyvážená, ľahko korenená a plná slnkom nasiaknutej šťavnatosti. Ideálna ku...
Malé, štíhle, a poriadne ostré – čili papričky Rawit patria medzi papričky, ktoré si nezadajú s habanero, pokiaľ ide o intenzitu. Nakladané v kvalitnom olivovom oleji a voňavej...
Klasický kečup v bio kvalite s vyváženou chuťou, jemnou sladkosťou a prirodzeným korením. Hustá konzistencia a výrazná farba z neho robia obľúbený doplnok do každodennej...
Tento kečup poteší každého, kto si potrpí na skutočnú chuť paradajok bez zbytočnej sladkosti alebo umelých prísad. Vyrobená z vyzretých paradajok, jemne dochutená a s hladkou...
Tento kečup nie je len dochucovadlo - je to zážitok. Vyrobený z poctivých surovín, s vysokým podielom zrelých paradajok, doplnený o ostré chilli papričky a dochutený tradičným...
Hotová BIO paradajková omáčka s bazalkou je ideálnou voľbou, keď chcete rýchlo pripraviť chutné jedlo bez kompromisov. Vyniká intenzívnou paradajkovou chuťou a jemnou bylinkovou...
Koncentrovaný paradajkový základ ochutený stredomorskými bylinkami je pripravený na rýchle a chutné varenie bez zbytočných prísad. Hustá konzistencia a výrazná chuť ho...
Celé lúpané paradajky v bio kvalite sú ideálnym základom pre omáčky, polievky aj pečené jedlá. Zachovávajú prirodzený tvar, šťavnatosť aj chuť. Konzervovaná iba v paradajkovej...
Lúpané štvrtené paradajky v bio kvalite sú skvelým kompromisom medzi celými a drvenými – zachovávajú kúsky a zároveň sa ľahko spracovávajú. V náleve z paradajkovej šťavy...
Jemne pasírované paradajky v bio kvalite sú ideálnym základom pre domáce omáčky, polievky aj dusené pokrmy. Ponúkajú plnú chuť zrelých paradajok, bez šupky a zrniečok, vo forme,...
Jemne drvené paradajky s bazalkou tvoria ideálny základ na prípravu domácich omáčok, polievok i zeleninových jedál. Bez šupky a semienok, s čistou konzistenciou a prírodným...
Toto pesto je ako letná záhrada zachytená v pohári – voňavá bazalka, jemne sladkasté mandle a maslové píniové oriešky tvoria harmóniu chutí, ktorá poteší každého milovníka...
Toto pesto je pre všetkých, ktorí to majú radi trochu inak - výrazné, bylinkové, ale nie ťažké. Spojenie intenzívneho cesnaku, svieže zelené petržlenu a jemne orieškových...
Táto verzia pesta stavia na čerstvej bazalke a mandliach, ktoré mu dodávajú jemnejší, ľahko sladkastý charakter oproti tradičným píniám. Kombinácia zelenej sviežosti a...
Táto netradičná kombinácia rukoly, pistácií a slnečnicových semienok zaujme na prvé ochutnanie. Rukola dodáva pestu výraznú, ľahko štipľavú chuť, pistácie zase jemnosť a sladko...
Táto omáčka pozdvihne mäso, syry aj zeleninu na úplne novú úroveň. Jednoduché zloženie, žiadna zbytočná chémia – len poctivá omáčka s chuťou, ktorá sa hodí na hocičo. 🌱 Hlavné...
Spája sladkastú chuť tekvice s ostrými tónmi korenistého kvarteta – bieleho, čierneho, zeleného a červeného. Je krémová, aromatická a nečakane komplexná. Ideálna ako dip,...
Ovládacie prvky výpisu
Kečupy a omáčky sú základom modernej kuchyne, kde dokážu dodať jednoduchým receptom výraz a harmóniu. Hladká konzistencia, vyvážená sladkosť, ľahká kyslosť aj pikantné podtóny vytvárajú kulinársku rozmanitosť, vďaka ktorej získa každý tanier svoj vlastný charakter. Správne zvolená omáčka či kečup premení bežné jedlo na zážitok, ktorý si zapamätáte. Kategória sa hodí na každodenné varenie, rýchle desiaty aj slávnostné stolovanie. Pri príprave studených aj teplých pokrmov omáčky a kečupy zvýraznia prirodzenú chuť hlavných ingrediencií, prepoja ich do vyváženého celku a dodajú šťavnatosť. Vďaka nim získajú pokrmy šmrnc, ktorý ocení každý gurmán aj domáci kuchár. Táto kategória je inšpiráciou pre tých, ktorí hľadajú jednoduchý spôsob, ako obohatiť kuchyňu o pestrosť, vôňu a lahodnú chuťovú hĺbku.