Omáčky a kečupy (hlavní podkat.)
Naše omáčky a kečupy sú vyrobené z kvalitných prírodných ingrediencií bez umelých farbív, konzervantov a príchutí. To zaručuje ich čistotu a autentickú chuť. Kečupy sú vyrobené z čerstvých paradajok a ďalších prírodných ingrediencií.
Najpredávanejšie
Jedna z najznámejších talianskych omáčok, pôvodom z oblasti Ligúria. Názov je odvodený z talianskeho slova pestare = tĺci, mlátiť. Tradičná príprava klasického pesta spočíva v...
Pesto z medvedieho cesnaku ako už je uvedené v názve, obsahuje úžasnú bylinku medvedí cesnak. Medvede si túto bylinku obľúbili po zimnom spánku, aby prečistili zažívací trakt a...
Pikantná zeleninová zmes na hrianky, tzv. rýchla večera. Hodí sa aj k mäsu, do cestovín, do ryže, do hamburgerov... Proste všade, kde potrebujete mať rýchlo uvarené....
Nahrubo drvené paradajky zjemnené čerstvou bazalkou. Passata sa pripravuje šetrným spracovaním čerstvých prirodzene na Slnku do červena dozretých paradajok, ktorá bola...
Studená omáčka pasterizovaná. Sladko pikantná ananásová voňavá omáčka pre ortodoxných milovníkov ananásu. Vhodná k čomukoľvek – do toastov, k mäsu, k syrom, do...
Tieto lúpané na veľké kusy krájané paradajky naložené v paradajkovej šťave boli vyrobené v Taliansku z čerstvých bio paradajok dozretých na slnku do červena. Počas šetrnej...
Kečup vyrobený zo zrelých čerstvých paradajok odrody MauroRoso Kečup vyrobený zo zrelých, čerstvých, na talianskom slnku do červena dozretých paradajok. Oproti bežným kečupom...
Jemná horčica z muškátovej tekvice s koriandrom a červeným, zeleným, bielym a čiernym korením Vhodná k pečeným mäsám, hlavne k bravčovému. Skvelá omáčka k zemiakom a...
Veľmi jemná a hustá omáčka na cestoviny Tiger je určená hlavne malým deťom, ktoré milujú cestoviny s kečupom. Bežné omáčky na cestoviny sú preto väčšinou pre deti príliš...
Jedinečný kečup v biokvalite sladený iba zahustenou jablkovou šťavou bez konzervantov a zahusťovadiel. Detský kečup TIGER je príjemne sladký a má plnú paradajkovú chuť. Je ľahko...
Studená omáčka pasterizovaná. Klasika na grilovanie s jemnou chuťou badyánu a sójovej omáčky. Zloženie: slivky 40%, jablká, vínny ocot, cukor, sójová omáčka, korenie
Mandľové pesto, ako už názov napovedá, je z množstva mandlí. Mandľové pesto je jemnej chuti, dalo by sa povedať dámske. Ako ochutná, milovník mandlí ocitne sa v mandľovom raji....
V kombinácii so sušenými paradajkami je výborným spoločníkom pri stolovaní. Každému kto má rád zaujímavú a pikantnú chuť. Môžeme ju primiešať do ryže, cestovín, kuskusu,...
Jemná, sladká horčica z hrušiek, s jemne mletým horčičným semienkom, výborná k údenému mäsu, údeninám, na ozvláštnenie pečienok či ako súčasť marinády. Pravdepodobne bude...
Chilli papričky Rawit nakladané v olivovom oleji a bylinách sú pikantné doplnok v kuchyni pre všetkých, ktorí majú radi ostrejšie jedlá. Uplatníme ich ako v studenej tak teplej...
Chilli jalapeno obsahujú len veľmi málo kalórií, ale sú plné dôležitých vitamínov, minerálov, vlákniny a antioxidantov, zrýchľujú metabolizmusa majú protizápalové účinky....
Rukolové pesto s pistáciami a slnečnicou – dochucovacia pasta na priamu konzumáciu. Typická štipľavá horkosť, ktorá je veľmi intenzívna pri čerstvo odtrhnutej rukole sa v peste...
Pesto zo sušených paradajok San Marzano je variácia na tradičnú bazalkovú tému. Skvelé prepojenie slano - sladkej chuti je absolútne báječné a delikátne. Ideálne je na hrianky,...
Shoyu je tradičná sójová omáčka vyrábaná zo sójových bôbov, pšenice a fermentačného činidlá. Má výraznú arómu a ľahko sladkastú chuť. Shoyu pochádza z Číny a používa sa už...
Tento nádherne sýty a korenený paradajkový kečup sa stane hviezdou vášho stola. Pre tých, ktorí sa snažia znížiť objem zjedeného cukru sme zvolili verziu bez pridaného cukru....
Kečup ako taký je pôvodom z Číny. K nám do Európy ho priviezli kupci v 18. storočí, ktorí sa vracali z Orientu z obchodných ciest. Odvtedy kečup obsadil popredné priečky v...