Omáčky a kečupy (hlavní podkat.)
Naše omáčky a kečupy sú vyrobené z kvalitných prírodných ingrediencií bez umelých farbív, konzervantov a príchutí. To zaručuje ich čistotu a autentickú chuť. Kečupy sú vyrobené z čerstvých paradajok a ďalších prírodných ingrediencií.
Chilli jalapeno obsahujú len veľmi málo kalórií, ale sú plné dôležitých vitamínov, minerálov, vlákniny a antioxidantov, zrýchľujú metabolizmusa majú protizápalové účinky....
Jedna z najznámejších talianskych omáčok, pôvodom z oblasti Ligúria. Názov je odvodený z talianskeho slova pestare = tĺci, mlátiť. Tradičná príprava klasického pesta spočíva v...
Mandľové pesto, ako už názov napovedá, je z množstva mandlí. Mandľové pesto je jemnej chuti, dalo by sa povedať dámske. Ako ochutná, milovník mandlí ocitne sa v mandľovom raji....
V kombinácii so sušenými paradajkami je výborným spoločníkom pri stolovaní. Každému kto má rád zaujímavú a pikantnú chuť. Môžeme ju primiešať do ryže, cestovín, kuskusu,...
Rukolové pesto s pistáciami a slnečnicou – dochucovacia pasta na priamu konzumáciu. Typická štipľavá horkosť, ktorá je veľmi intenzívna pri čerstvo odtrhnutej rukole sa v peste...
Veľmi jemná a hustá omáčka na cestoviny Tiger je určená hlavne malým deťom, ktoré milujú cestoviny s kečupom. Bežné omáčky na cestoviny sú preto väčšinou pre deti príliš...
Cesnakovo petržlenové pesto je rozhodne pre milovníkov cesnaku. Chuť plocholistého petržlenu s cesnakom je výborná v kombinácii s mäsom, predovšetkým pri grilovaní. Len tak...
Chilli papričky Rawit nakladané v olivovom oleji a bylinách sú pikantné doplnok v kuchyni pre všetkých, ktorí majú radi ostrejšie jedlá. Uplatníme ich ako v studenej tak teplej...
Pesto zo sušených paradajok San Marzano je variácia na tradičnú bazalkovú tému. Skvelé prepojenie slano - sladkej chuti je absolútne báječné a delikátne. Ideálne je na hrianky,...
Pesto z medvedieho cesnaku ako už je uvedené v názve, obsahuje úžasnú bylinku medvedí cesnak. Medvede si túto bylinku obľúbili po zimnom spánku, aby prečistili zažívací trakt a...
Kečup vyrobený zo zrelých čerstvých paradajok odrody MauroRoso Kečup vyrobený zo zrelých, čerstvých, na talianskom slnku do červena dozretých paradajok. Oproti bežným kečupom...
Pikantná zeleninová zmes na hrianky, tzv. rýchla večera. Hodí sa aj k mäsu, do cestovín, do ryže, do hamburgerov... Proste všade, kde potrebujete mať rýchlo uvarené....
Tieto lúpané, na veľké kusy, krájané paradajky naložené v paradajkovej šťave boli vyrobené v Taliansku z čerstvých bio paradajok dozretých na slnku do červena. Počas šetrnej...
Tieto lúpané na veľké kusy krájané paradajky naložené v paradajkovej šťave boli vyrobené v Taliansku z čerstvých bio paradajok dozretých na slnku do červena. Počas šetrnej...
Studená omáčka pasterizovaná. Sladkosť hrušiek sa prelína s kyslosťou paradajok a chuť podčiarkujú kôprové semienka a stopkatý zeler. K mäsu a syrom, do hamburgerov,...
Shoyu je tradičná sójová omáčka vyrábaná zo sójových bôbov, pšenice a fermentačného činidlá. Má výraznú arómu a ľahko sladkastú chuť. Shoyu pochádza z Číny a používa sa už...
Stredomorské korenie, cesnak, morská soľ a špičkový extra panenský olivový olej vytvára jedinečnú chuť tohto pretlaku, ideálny na dochutenie talianskej kuchyne. Základ tvoria na...
Jemná horčica z muškátovej tekvice s koriandrom a červeným, zeleným, bielym a čiernym korením Vhodná k pečeným mäsám, hlavne k bravčovému. Skvelá omáčka k zemiakom a...
Tento nádherne sýty a korenený paradajkový kečup sa stane hviezdou vášho stola. Pre tých, ktorí sa snažia znížiť objem zjedeného cukru sme zvolili verziu bez pridaného cukru....
Kečup ako taký je pôvodom z Číny. K nám do Európy ho priviezli kupci v 18. storočí, ktorí sa vracali z Orientu z obchodných ciest. Odvtedy kečup obsadil popredné priečky v...
Jedinečný kečup v biokvalite sladený iba zahustenou jablkovou šťavou bez konzervantov a zahusťovadiel. Detský kečup TIGER je príjemne sladký a má plnú paradajkovú chuť. Je ľahko...
Nahrubo drvené paradajky zjemnené čerstvou bazalkou. Passata sa pripravuje šetrným spracovaním čerstvých prirodzene na Slnku do červena dozretých paradajok, ktorá bola...
Jemná, sladká horčica z hrušiek, s jemne mletým horčičným semienkom, výborná k údenému mäsu, údeninám, na ozvláštnenie pečienok či ako súčasť marinády. Pravdepodobne bude...
Studená omáčka pasterizovaná. Klasika na grilovanie s jemnou chuťou badyánu a sójovej omáčky. Zloženie: slivky 40%, jablká, vínny ocot, cukor, sójová omáčka, korenie
Studená omáčka pasterizovaná. Sladko pikantná ananásová voňavá omáčka pre ortodoxných milovníkov ananásu. Vhodná k čomukoľvek – do toastov, k mäsu, k syrom, do...