Mandľová múka BIO - MámeChuť
Súvisiaci tovar

Tento prírodný vanilkový extrakt v BIO kvalite prináša intenzívnu a autentickú vôňu pravej vanilky. Je ideálny na ochutenie dezertov, krémov, pečených dobrôt alebo teplých...

BIO kukuričný škrob je jemný, sypký prášok získaný z ekologicky pestovanej kukurice. Má neutrálnu chuť, hladkú textúru a široké využitie v kuchyni – na zahustenie omáčok,...

Pektín je prírodné práškové zahusťovadlo, ktoré pochádza z citrusových plodov. Je ideálny na výrobu domácich marmelád, džemov, želé alebo sirupov bez použitia živočíšnej...

Prírodný kypriaci prášok s vínnym kameňom je skvelou alternatívou ku klasickému prášku do pečiva. Ocenia ho všetci, ktorí hľadajú šetrnejší variant bez fosfátov. Vďaka...

Táto horká čokoláda v podobe malých kôstok vyniká plnou chuťou a jemnou horkosťou s čokoládovým telom. Je vyrobená z kvalitnej BIO kakaovej hmoty, kakaového masla a trstinového...

Agar je čisto rastlinné zahusťovadlo a želírovací prostriedok, ktorý sa získava z červených morských rias. V kuchyni sa používa podobne ako želatína, ale na rozdiel od nej nie...

Intenzívne voňavý prášok z pravých strukov odrody Bourbon. Plná, hrejivá chuť a charakteristická aróma bez prímesí a bez cukru – iba čistá vanilka. 🌱 Hlavné...

Univerzálny pomocník v kuchyni aj domácnosti – jedlá sóda známa aj ako hydrogénuhličitan sodný je biely jemný prášok bez zápachu, ktorý je možné použiť pri pečení, výrobe...

BIO ražný kvások je sušený, fermentovaný základ z celozrnnej ražnej múky, ktorý sa ľahko aktivuje vodou a múkou. Má typicky kyselkavú vôňu, tmavšiu farbu a je ideálny na...

BIO prášok na báze vínneho kameňa s čistým zložením bez fosfátov. Ideálne na prípravu koláčov, tort i slaného pečiva. 🌱 Hlavné ingrediencie: vínny kameň - je prirodzený...

BIO kypriaci prášok do perníka je špeciálne namiešaný na kysnutie hutnejších ciest, typických pre perníky a korenené múčniky. Je bez fosfátov a bez lepku, a napriek tomu...

Sladký variant rastlinnej zmesi určenej na pečenie, varenie a zahusťovanie. Vyznačuje sa jemnou chuťou po vanilke a prirodzenou štruktúrou vďaka obsahu hrachu a obilnín. Vhodná...

Instantné zemiakové vločky uľahčia prípravu zemiakovej kaše, knedlí aj ciest. Stačí ich zaliať horúcou vodou a použiť ako základnú surovinu do jedál. Skvelé riešenie na rýchle...

Jemný biely prášok získaný z koreňa kuzu je tradičná surovina v ázijskej kuchyni. Vhodný na zahusťovanie pokrmov aj ako súčasť domáceho „čistiaceho“ nápoja. 🌱 Hlavné...

Jemný prášok bez chuti a vône, ideálny ako zahusťovadlo a spojivo. Vyrába sa z hľúz manioku av kuchyni má široké a praktické využitie. 🌱 Hlavné ingrediencie: tapiokový škrob...

Agar je prírodný želírujúci prostriedok získavaný z morských rias. Používa sa ako rastlinná alternatíva želatíny do dezertov, marmelád a aspikov. Je bez chuti a vône, čo ho robí...
Podrobný popis
🌱 Zaujímavosti: skúste mandľovú múku použiť do lievancov namiesto klasickej múky – cesto bude vláčnejšie, ľahko orieškové a vďaka prirodzenej sladkosti stačí menej cukru. Skvele ladí s čučoriedkami, banánom alebo škoricou.
🌱 Viac podobných produktov nájdeš v kategórii: Múky a pečenie / Varenie a pečenie
------------------
Naše recepty a články objavíš tu: Recepty / Články
------------------
Pre BIO produkt platí naša BIO certifikácia: CZ-BIO-002
------------------
Výživové hodnoty sa môžu u prírodných produktov líšiť.
Výživové hodnoty na 100 g výrobku:
Energetická hodnota: 2494 kJ / 596 kCal
Tuky: 50,00 g
- z toho nenasýtené: 4,00 g
Sacharidy: 9,00 g
- z toho cukry: 4,00 g
Vláknina: 13,00 g
Bielkovina: 21,00 g
Soľ: 0,00 g

Táto múka sa vyrába z odtučnených sójových bôbov a má sypkú, jemnú štruktúru a ľahko orieškovú chuť. Je sýtejšia ako bežné obilné múky a výborne sa hodí do slaných i sladkých...

Černušková múka má zemitú, ľahko pikantnú chuť a sýtu farbu. Vzniká jemným mletím semien černušky siatej a používa sa ako chuťovo zaujímavá zložka do cesta na chleby, placky,...

Lupinová múka sa vyrába zo strukoviny zvanej lupina biela a vyniká jemnou, hladkou štruktúrou a ľahko orieškovou chuťou. Je prirodzene bezlepková a vďaka svojej sýto žltej farbe...

Polohrubá kukuričná múka sa vyrába z mletých zŕn kukurice a má sýto žltú farbu, prirodzene sladkastú chuť a hrubšiu, ľahko zrnitú štruktúru. Je prirodzene bezlepková av kuchyni...

Gaštanová múka v BIO kvalite je jemne mletá z jedlých gaštanov a vyniká prirodzenou sladkosťou s ľahko orieškovým tónom. Má sýto béžovú farbu a príjemnú vôňu, ktorá obohatí...

Mandľová múka je jemne namletý produkt z lúpaných mandlí s prirodzene sladkastou chuťou a svetlo krémovou farbou. Vyniká svojou jemnou textúrou a skvele sa hodí do pečenia, na...

Hrubá semolínová múka v bio kvalite je ideálnou surovinou pre domáce cestoviny, gnocchi alebo niektoré druhy pečiva. Vyrába sa z tvrdej pšenice, ktorá jej prepožičiava typickú...

Základ, na ktorom môžete stavať.Každý poctivý chlieb začína výberom kvalitnej múky - a práve pšeničná múka chlebová BIO je tým správnym začiatkom. Vyrobená zo 100% ekologicky...

Táto múka kombinuje tradičnú chuť s modernou funkčnosťou. Je ľahko stráviteľná, má výborné pekárske vlastnosti a cestu dodáva jedinečnú štruktúru. Má jemnejšie sladké tóny a...

Táto jemná múka z manioku je vyrobená z celého koreňa rastliny manioku a vyniká neutrálnou chuťou aj jemnou štruktúrou. Je ideálny na bezlepkové pečenie, zahusťovanie omáčok...

Hladká sójová múka má svetlú farbu, zamatovo jemnú štruktúru a typickú ľahko orieškovú chuť. Vzniká mletím sójových bôbov a hodí sa ako doplnok do pečenia, do slaných ciest,...

Objavte kúzlo jednej z najstarších pestovaných obilnín v histórii ľudstva – celozrnnej jačnej múky vo svojej jemne mletej BIO podobe. Táto múka, vyrobená zo 100% celých zŕn...

V každom bochníku domáceho chleba sa skrýva príbeh - a ražná múka chlebová BIO je jeho silným, poctivým základom. 🌱 Hlavné ingrediencie: ražná múka chlebová - z ekologicky...

Pečiete srdcom? Potom potrebujete múku, ktorá má dušu. BIO špaldová múka polohrubá je presne tou surovinou, ktorá spája staré dobré recepty s dnešným spôsobom života. 🌱 Hlavné...

Múka z pestreca mariánskeho je vyrobená jemným mletím celých semien. Má prirodzene svetlú, ľahko hnedastú farbu a neutrálnu chuť s jemne orieškovým podtónom. Vďaka svojej sypkej...

Pohánková múka je univerzálna prísada do bezlepkového pečenia, varenia i zahusťovania. Má jemnú štruktúru a výraznejšiu, ľahko orieškovú chuť, ktorá obohatí ako sladké, tak...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Objavte poctivú chuť s MámeChuť produkty. Vyberáme iba to, čo by sme my sami dali do úst – kvalitné, chutné a zdravé suroviny, ktoré si zamilujete. Naša ponuka je skutočne bohatá s dôrazom na čisté zloženie, prírodný pôvod a BIO kvalitu. Zdravie a chuť sú pre nás na prvom mieste – bez kompromisov.
Výrobca: MámeChuť Advanced s.r.o., Nové sady 988/2, 602 00 Brno – Staré Brno, Česká republika