Kukuričný škrob, BIO
Súvisiaci tovar
Gaštanová múka je mlynský výrobok z gaštanu jedlého. V akomkoľvek recepte môžete nahradiť až 25 % bežnej múky. Vedeli ste, že jedlé gaštany sú bohaté na vitamín C? Gaštanová...
Černušková múka slúži na okorenenie chleba, pečiva, syrov, strukovín a pod. Neobsahuje lepok a zároveň je vhodná pre všetky druhy redukčných diét ako sú low carb, low fat...
Konopná múka má hneď niekoľko predností. Medzi hlavné patrí skvelá správa pre celiatikov – je prirodzene bezlepková. Naša konopná múka navyše spĺňa prísne kritériá BIO kvality,...
Prirodzene bezlepková pšenová múka. Pšeno obsahuje pomerne vysoký obsah bielkovín, je celozrnné a navyše je to skvelý zdroj vitamínov a minerálov. Použitie: Používa sa na slané...
Lupinová múka hladká je veľmi žiadaná. Emulgačné vlastnosti tejto múky čiastočne nahrádzajú vaječné žĺtky. Lupinová múka je bezlepková a preto vhodná pre výživu celiatikov....
Pohánková múka celozrnná je prirodzene bezlepková potravina s významným obsahom vitamínov a prospešných látok pre ľudský organizmus. Je vhodná na pečenie chleba, rožkov,...
Ovsená múka je skvelou voľbou, ak vyžadujete bezlepkovú múku a zároveň chcete produkt s kvalitnými výživovými hodnotami. Ovsená múka sa vyznačuje vysokým obsahom bielkovín....
Bezlepková múka Nomix je určená na každodenné použitie v kuchyni. Bola vyvinutá tak, aby sa svojimi vlastnosťami čo najviac podobala múke pšeničnej. Pre svoju univerzálnosť ju...
Kokosová múka má v kuchyni široké uplatnenie. Je skvelou náhradou klasickej pšeničnej múky, obsahuje málo tuku a sacharidov a je bohatá...
Ovos je na živiny najbohatšie obilie. Obsahuje fosfor, železo a vitamín B1. Nájdeme v ňom dvakrát viac tzv. Zdravého tuku ako v pšenici a viac ľahko stráviteľných proteínov a...
Špalda je celkom zabudnutý druh rozpadávajúcej pšenice, ktorý bol odsunutý kvôli vyšším výnosom iných druhov. Jedná sa o veľmi odolnú a nenáročnú rastlinu. Okrem múky sa z nej...
Chlebová múka pšeničná - skvelý parťák na vaše domáce pečenie. Chlebová múka pšeničná vie dať vášmu pečivu tmavšiu farbu, pevnejšiu štruktúru a hŕbu živín. Nesklame vás pri...
Na výrobu tejto múky sa používa sušený cícer. Od bežnej múky ju na prvý pohľad rozoznáte vďaka nažltlej farbe. Múku využijete na pečenie, varenie alebo zahusťovanie omáčok....
Hrachová múka je veľmi dobrým zdrojom vlákniny, sacharidov a antioxidantov. Je vhodná na prípravu hrachovej polievky, zahusťovanie pokrmov a polievok. Možno pridávať do ciest na...
Pohánková múka je prirodzene bezlepková potravina s významným obsahom vitamínov a prospešných látok pre ľudský organizmus. V kuchyni má široké použitie. Je vhodná na pečenie...
Chlebová múka osahuje časť obalu zrna a klíčka. Na chlebové múky vyberáme zrna s najlepšou pekárskou kvalitou. Pri mletí zachovávame časť obalu zrna a klíčka a preto...
Podrobný popis
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota 1 498 kJ / 353 kcal
Tuky 0,5 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 0,1 g
Sacharidy 87 g, z toho cukry 0 g
Vláknina 0 g
Bielkoviny 0 g
Soľ 0 g
Dodatočné parametre
Kategória: | Pečení |
---|---|
Hmotnosť: | 0.2 kg |
Balenie: | 200 g |
Krajina pôvodu: | Česká republika |
Značka: | Amylon |
Balení: | 200 g |
Ak ste milovníkom marmelád, môžete sa radovať. Už dávno odzvonilo nezdravému zahusťovaniu. Vyskúšajte prírodné zdravé zahusťovanie a svoje marmelády povýšte na ďalšiu úroveň!...
Čokoládové kúsky sú vynikajúce do sušienok, báboviek a korpusov aj na zdobenie torty a dezertov. Po upečení držia tvar a dodajú cestu božskú čokoládovú chuť. Sú jasnou voľbou...
Vínny kameň prirodzene vzniká v sude, keď je víno vystavené nižšej teplote. Pri použití dochádza potom k reakcii vinného kameňa s jedlou sódou, vďaka čomu je cesto dokonale...
Škrob obsahuje veľké množstvo sacharidov a bielkovín. Je vhodný aj pre celiakov a iných alergikov, pretože je prirodzene bezlepkový a neobsahuje žiadne alergény. Ocenia ho aj...
Ak si radi pečiete vlastný chlieb, určite musíte vyskúšať BIO ražný kvások. Hlavnou výhodou je výborná chuť, ktorú vďaka tomuto kvásku bude Váš chlieb mať a tiež, že kvások...
Hraška vychádza z rodinnej tradície a ide o rýdzo český produkt. Hraška neobsahuje lepok, žiadne konzervanty ani farbivá. Zahustiť s ňou môžete polievky, omáčky, šťavy a ďalšie...
Agar sa získava z morskej riasy Tengusa a je tak bohatý na živiny ako ostatné známe riasy. Obsahuje vysoké množstvo vápnika, železa i jódu. Agar je vo forme miniatúrnych...
Vínny kameň prirodzene vzniká v sude, keď je víno vystavené nižšej teplote. Pri použití potom dochádza k reakcii vínneho kameňa s jedlou sódou, vďaka čomu je cesto dokonale...
Hraška Vanilka je unikátny český výrobok z rýdzo prírodných surovín. Neobsahuje lepok, cholesterol, glutaman sodný, konzervanty ani farbivá. Táto lahodná hrachová zmes zvyšuje...
Sypká zmes na prípravu perníkov bez fosfátov a v BIO kvalite. Ešte lepšiu chuť Vašich medovníkov. Vyvážená kombinácia šetrných kypridiel s BIO perníkovým korením. Tento kypriaci...
Táto jemne mletá jedlá sóda je vhodná na potravinárske účely a pri výrobe neboli použité zlúčeniny hliníka. Používame ju na kyprenie niektorých ciest. V kyslom prostredí sa...
Pšeničná bielkovina je v podstate múka zbavená škrobu. Čistý pšeničný lepok. Vhodný na výrobu domáceho seitanu - "pšeničné mäso" . Pšeničná bielkovina sa vyznačuje naozaj veľkým...
Vanilka odrody Bourbon v BIO kvalite a navyše priamo z Madagaskaru sa radí medzi najluxusnejšie korenia. Využijete ju do krémov, pudingov a na pečenie čajového pečiva. Vanilka...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Amylon je tradičná česká značka, ktorá sa špecializuje na výrobu škrobových výrobkov a potravinárskych zmesí. Spoločnosť bola založená v roku 1912 a má za sebou viac ako storočnú históriu. Amylon si zakladá na kvalite svojich surovín a na výrobných postupoch, ktoré spájajú tradíciu s modernými technológiami. Amylon ponúka širokú škálu potravín, ktoré sú určené na domáce varenie a pečenie, ale aj na priemyselné použitie.