Kukuričná polenta BIO
Súvisiaci tovar
Zelený variant obľúbenej strukoviny si aj po uvarení zachováva pevný tvar. V BIO kvalite, bez prímesí, ideálny do šalátov, polievok aj hlavných jedál. 🌱 Hlavné...
Sójové bôby v bio kvalite sú svetlo žltej strukoviny s pevnou štruktúrou a neutrálnou, ľahko orieškovou chuťou. Využívajú sa v kuchyni mnohými spôsobmi – na varenie, klíčenie,...
Čierna fazuľa nie je len obyčajná strukovina – je to základná surovina, ktorá nesie bohatú chuť, históriu a kultúrny odkaz. Vo svojej čistej BIO kvalite a 100% zložení je táto...
Cícer v bio kvalite s veľkosťou zrna 7–8 mm má svetlú farbu, pevnú štruktúru a jemne orieškovú chuť. Je jednou z najpoužívanejších strukovín v kuchyniach celého sveta. Vhodná do...
Fazuľa Adzuki sú drobné, červenohnedé strukoviny s ľahko sladkastou chuťou a jemnou textúrou. V BIO kvalite bez prímesí ponúkajú čistú chuť a možnosť využitia v tradičnej aj...
Tieto veľké biele fazule v BIO kvalite sa vyznačujú hladkým povrchom, maslovou chuťou a sýtou, mäsitou textúrou. Vďaka svojej veľkosti krásne vyniknú v polievkach, šalátoch,...
Žltý hrach má svetlú farbu, okrúhly tvar a sýtu, ľahko múčnatú konzistenciu po uvarení. Chuť je prirodzene zemitá a výrazná, vďaka čomu sa hodí do polievok, kaší, pyré, fašírok...
Červená nelúpaná šošovka má sýto červenohnedú farbu, pevnejšiu šupku a po uvarení si udržuje tvar a štruktúru. Chuť je zemitejšia a výraznejšia ako pri lúpanom variante. V...
Biela fazuľa v BIO kvalite majú neutrálnu, ľahko maslovú chuť a po uvarení jemnú, krémovú konzistenciu. Sú skvelé do polievok, šalátov, nátierok, zeleninových zmesí aj...
Mungo fazuľa v BIO kvalite sú výbornou voľbou pre každého, kto hľadá prirodzene výživný a zároveň ľahko spracovateľný základ do kuchyne. Vďaka svojej jemnej chuti, krémovej...
Bez šupky, polená as rýchlou dobou varu – ideálna do teplej kuchyne aj pre tých, ktorí bežné strukoviny horšie trávia. BIO kvalita bez kompromisov. 🌱 Hlavné ingrediencie:...
Žltý polený hrach má svetlo žltú farbu, je lúpaný, polený a vďaka tomu veľmi rýchlo zmäkne. Po uvarení má jemnú, krémovú konzistenciu a zemitú chuť. Výborne sa hodí do polievok,...
Lúpaná červená šošovka v BIO kvalite je obľúbená pre svoju jemnú chuť, rýchlu prípravu a univerzálne využitie. Skvelá do polievok, kaší aj orientálnej kuchyne. 🌱 Hlavné...
Cícer veľkosti 7–8 mm v BIO kvalite je starostlivo triedená strukovina, ktorá zaujme svojou jemne orieškovou chuťou, krémovou konzistenciou a vysokou univerzálnosťou v kuchyni....
Fazuľa Adzuki v BIO kvalite sú drobné, červenohnedé fazule s jemnou, ľahko orieškovou a sladkastou chuťou. V ázijskej i európskej kuchyni sa používajú do slaných i sladkých...
BIO žltý hrášok celý je tradičná strukovina s jemnou chuťou, vhodná na prípravu klasických aj moderných jedál. Vďaka svojej celistvosti si zachováva pevnejšiu štruktúru a lepšie...
Podrobný popis
🌱 Zaujímavosti: polenta má v Taliansku dlhú tradíciu – pôvodne bola pokrmom prostého ľudu a dodnes sa v rôznych regiónoch pripravuje na mnoho spôsobov, od kaší až po grilované placky.
🌱 Viac podobných produktov nájdeš v kategórii: Obilniny / Strukoviny
------------------
Naše recepty a články objavíš tu: Recepty / Články
------------------
Pre BIO produkt platí naša BIO certifikácia: CZ-BIO-002
------------------
Výživové hodnoty sa môžu u prírodných produktov líšiť.
Výživové hodnoty na 100 g výrobku:
Energetická hodnota: 1577 kJ / 377 k Cal
Tuky: 1,80 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,60 g
Sacharidy: 78,00 g
- z toho cukry: 1,20 g
Vláknina: 9,40 g
Bielkoviny: 7,50 g
Soľ: 0,02 g
Sú drobné, ľahké a majú jemne orieškovú chuť. Skvele sa hodí do kaší, pečenia, na zahusťovanie polievok aj ako bezlepková alternatíva obilnín. 🌱 Hlavné...
Žito ozimnej BIO je tradičná obilnina s bohatou históriou v európskej kuchyni. Má charakteristickú orieškovú chuť a vysoký obsah vlákniny. Využíva sa predovšetkým pri pečení...
Červená quinoa v bio kvalite zaujme svojou sypkou štruktúrou, ľahko chrumkavou konzistenciou a jemne orieškovou chuťou. Vďaka svojej sýto červenej farbe pôsobí na tanieri...
Objavte silu starobylej obilniny s výnimočne plnou chuťou. Ideálna voľba pre každého, kto hľadá nové kulinárske možnosti, alebo sa chce jednoducho vrátiť k pôvodnému obilnému...
Celozrnný kuskus zo semoliny je univerzálna, rýchla a veľmi obľúbená príloha s bohatou históriou i chuťou. Ocení ho každý, kto hľadá prirodzenú cestu ku kvalitnému jedlu bez...
Pohánkové šupky sú prirodzenou surovinou vznikajúcou pri lúpaní pohánky. Skvele sa hodí na prípravu bylinných čajov a odvarov, ktoré využívajú ich špecifické vlastnosti. Sú...
Biela quinoa v bio kvalite je jemná, ľahká a ľahko stráviteľná surovina s univerzálnym využitím. Má neutrálnu chuť a po uvarení príjemne nadýchanú štruktúru, vďaka ktorej sa...
Lúpaná špalda má svetlo hnedé zrná, ktoré si po uvarení zachovávajú pevnejšiu štruktúru a jemne orieškovú chuť. Je ideálna ako príloha, do polievok, šalátov, rizôt, fašírok...
Pšenica jednozrnka v BIO kvalite – tradičná plodina s bohatou históriou, prirodzene bohatá na živiny as výraznou, jemne orieškovou chuťou. 🌱 Hlavné ingrediencie: pšenica...
Stredne hrubá štruktúra s ľahko orieškovou arómou. Rýchla príprava a univerzálne využitie v teplej aj studenej kuchyni. Prirodzená kvalita bez prísad. 🌱 Hlavné...
Tento celozrnný kuskus v bio kvalite je praktickou a výživnou prílohou s jemnou štruktúrou a neutrálnou chuťou. Je pripravený behom pár minút a hodí sa ako na rýchle večere, tak...
Celozrnný kuskus v BIO kvalite s jemne orieškovou chuťou a sypkou štruktúrou. Rýchla príprava a univerzálne využitie v teplej aj studenej kuchyni. 🌱 Hlavné ingrediencie:...
Dvojzrnká je prastará forma pšenice, pestovaná už pred 10 000 rokmi – je predchodcom dnešnej šľachtenej pšenice. V BIO kvalite pochádza z ekologického poľnohospodárstva bez...
Pohánkové šupky v bio kvalite sú ľahké, čisté a šetrne oddelené z lúpanej pohánky. V zložení nenájdeš žiadne prímesi – iba čistá šupka, ktorá si vďaka šetrnému spracovaniu...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Diskusia
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Francúzska spoločnosť špecializujúca sa na výrobu a predaj prírodných potravinových surovín, najmä sušeného ovocia, práškov a sirupov. Ich produkty sú obľúbené pre svoju kvalitu a širokú škálu použitia v potravinárskom priemysle.
Výrobca: Les Fruits du Paradis, 21 Rue des Écoliers, 97490 Saint-Denis, Réunion, Francie