Hraška - hrachová zmes s vanilkou
Súvisiaci tovar
Špaldová múka chlebová od naozajstných majstrov. Špaldová múka chlebová spestrí vaše cestá na chlieb, žemle, bagety, rožky, buchty aj pizze. My ju pre vás melieme v našom...
Banánová múka - ovocná v BIO kvalite! Vyrába sa z usušených a pomletých sladkých banánov. Chuť je lehce do sladka. Jej využitie je všestranné. Hodí sa nielen pre sladké pečenie...
Biela bio múka na sviatočné pečenie. Na bežné pečenie odporúčame používať PRO-BIO múku chlebovú a celozrnnú, ktoré obsahujú veľa vlákniny. Pšeničná múka plohrubá je vhodná na...
Konopná múka má hneď niekoľko predností. Medzi hlavné patrí skvelá správa pre celiatikov – je prirodzene bezlepková. Naša konopná múka navyše spĺňa prísne kritériá BIO kvality,...
Pohanka použitá na túto múku je lúpaná mechanicky, čím si zachováva cenné živiny. Má výborné pojivé vlastnosti, vďaka ktorým sa hodí ako prímes do chlebových ciest, na...
Chlebová múka pšeničná - skvelý parťák na vaše domáce pečenie. Chlebová múka pšeničná vie dať vášmu pečivu tmavšiu farbu, pevnejšiu štruktúru a hŕbu živín. Nesklame vás...
Špalda je celkom zabudnutý druh rozpadávajúcej pšenice, ktorý bol odsunutý kvôli vyšším výnosom iných druhov. Jedná sa o veľmi odolnú a nenáročnú rastlinu. Okrem múky sa z nej...
Ľanová múka je bezlepková. Semienka sú spracované vysokou teplotou pri procese extrudácie. Výrobok je mletý na patričnú hrubosť a preto je ľanová múka lepšie stráviteľná....
Pohánková múka celozrnná je prirodzene bezlepková potravina s významným obsahom vitamínov a prospešných látok pre ľudský organizmus. Je vhodná na pečenie chleba, rožkov,...
Hrachová múka je veľmi dobrým zdrojom vlákniny, sacharidov a antioxidantov. Je vhodná na prípravu hrachovej polievky, zahusťovanie pokrmov a polievok. Možno pridávať do ciest na...
Kukuričná múka má široké spektrum použitia. V medzinárodnej kuchyni sa z kukuričnej múky pripravujú mexickej placky, tortily alebo americký chlieb. Je vhodná na prípravu slaných...
Banánová múka bio, zo žltých banánov, je prirodzene bezlepková a vhodná pre celiakov. Vyrába sa zo sušených a pomletých sladkých banánov. Chuť je ľahko do sladka.Múka je bohatá...
Gaštanová múka je mlynský výrobok z gaštanu jedlého. V akomkoľvek recepte môžete nahradiť až 25 % bežnej múky. Vedeli ste, že jedlé gaštany sú bohaté na vitamín C? Gaštanová...
Ovsená múka je skvelou voľbou, ak vyžadujete bezlepkovú múku a zároveň chcete produkt s kvalitnými výživovými hodnotami. Ovsená múka sa vyznačuje vysokým obsahom bielkovín....
Celozrnná múka je plnohodnotná múka z celých zŕn. Preto má prirodzene tmavšiu farbu a obsahuje vlákninu a ďalšie cenné živiny, ktoré sa nachádzajú v obale a v kľúči zrna....
Kokosová múka má v kuchyni široké uplatnenie. Je skvelou náhradou klasickej pšeničnej múky, obsahuje málo tuku a sacharidov a je bohatá na vlákninu a bielkoviny. Múčniky a...
Podrobný popis
Hrášku Vanilka použijeme do koláčov a múčnikov z kysnutého cesta a cesta kypreného práškom do pečiva. Vynikajúce sú palacinky, kde vajíčka nahradíme Hraškou Vanilkou. Pri zapekaní sladkých nákypov a žemľovky si z Hrášky Vanilky uvaríme bešamelovú omáčku, ktorá nákyp spojí bez toho, aby sme použili vajíčka. Určite vyskúšajte ananás, banán, jablko či iné ovocie namočené v cestíčku z Hrášky Vanilky a osmažené. Tento výnimočný produkt ocenil v roku 2013 Jihomoravský kraj v súťaži Regionálna potravina.
Energetická hodnota 1452 kJ / 343 kcal
Tuky 3,4 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 0,9 g
Sacharidy 53,7 g, z toho cukry 1,7 g
Vláknina
Bielkoviny 18 g
Soľ 0,1 g
Dodatočné parametre
Kategória: | Pečení |
---|---|
Krajina pôvodu: | Česká republika |
Značka: | Ceria |
Kuzu je drevnatá liana. Má svoj pôvod v Japonských horách. Kuzu sa robí z koreňa. Je ľahko stráviteľné, črevá ho ľahko vstrebajú. Je vhodný pri prechladnutí, črevných...
Škrob obsahuje veľké množstvo sacharidov a bielkovín. Je vhodný aj pre celiakov a iných alergikov, pretože je prirodzene bezlepkový a neobsahuje žiadne alergény. Ocenia ho aj...
Kypriaci prášok do pečiva bez obsahu lepku. Pri jeho výrobe boli použité suroviny najvyššej kvality. Od českého výrobcu s dlhoročnou tradíciou. Kypriaci prášok pridávame do...
Sypká zmes na prípravu perníkov bez fosfátov a v BIO kvalite. Ešte lepšiu chuť Vašich medovníkov. Vyvážená kombinácia šetrných kypridiel s BIO perníkovým korením. Tento kypriaci...
Ak si radi pečiete vlastný chlieb, určite musíte vyskúšať BIO ražný kvások. Hlavnou výhodou je výborná chuť, ktorú vďaka tomuto kvásku bude Váš chlieb mať a tiež, že kvások...
Čokoládové kúsky sú vynikajúce do sušienok, báboviek a korpusov aj na zdobenie torty a dezertov. Po upečení držia tvar a dodajú cestu božskú čokoládovú chuť. Sú jasnou voľbou...
Vanilka odrody Bourbon v BIO kvalite a navyše priamo z Madagaskaru sa radí medzi najluxusnejšie korenia. Využijete ju do krémov, pudingov a na pečenie čajového pečiva. Vanilka...
Vínny kameň prirodzene vzniká v sude, keď je víno vystavené nižšej teplote. Pri použití potom dochádza k reakcii vínneho kameňa s jedlou sódou, vďaka čomu je cesto dokonale...
Táto jemne mletá jedlá sóda je vhodná na potravinárske účely a pri výrobe neboli použité zlúčeniny hliníka. Používame ju na kyprenie niektorých ciest. V kyslom prostredí sa...
Hraška vychádza z rodinnej tradície a ide o rýdzo český produkt. Hraška neobsahuje lepok, žiadne konzervanty ani farbivá. Zahustiť s ňou môžete polievky, omáčky, šťavy a ďalšie...
Kukuričný škrob v BIO kvalite na prípravu múčnikov a dezertov, k zahusteniu krémov, polievok, náplní, omáčok a polievok. Využijeme ho nielen pri varení, ale aj do múčnikov a...
Vínny kameň prirodzene vzniká v sude, keď je víno vystavené nižšej teplote. Pri použití dochádza potom k reakcii vinného kameňa s jedlou sódou, vďaka čomu je cesto dokonale...
Agar sa získava z morskej riasy Tengusa a je tak bohatý na živiny ako ostatné známe riasy. Obsahuje vysoké množstvo vápnika, železa i jódu. Agar je vo forme miniatúrnych...
Agar sa získava z morskej riasy Tengusa a je tak bohatý na živiny ako ostatné známe riasy. Obsahuje vysoké množstvo vápnika, železa i jódu. Agar je vo forme miniatúrnych...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Ceria je česká značka, ktorá sa špecializuje na výrobu a predaj hrašky, čo je unikátna zmes z hrachu určená pre zdravé a chutné varenie/zahustenie. Všetky varianty hrašky sú bez lepku, čo ich robí vhodnými pre ľudí s celiakiou alebo intoleranciou na lepok. To umožňuje širšie využitie v zdravej kuchyni. Hraška je veľmi všestranná ingrediencie, ktorú je možné použiť na obaľovanie, zahusťovanie, prípravu cestíčok, kaší a ďalších pokrmov. Tým ušetríte miesto v špajze, pretože jeden produkt zastane viac funkcií.