Fazuľa BIO Jumbo biela
Súvisiaci tovar

Dvojzrnká je prastará forma pšenice, pestovaná už pred 10 000 rokmi – je predchodcom dnešnej šľachtenej pšenice. V BIO kvalite pochádza z ekologického poľnohospodárstva bez...

Fonio je drobunká bezlepková obilnina s jemnou, ľahko orieškovou chuťou a neutrálnou arómou. V BIO kvalite bez prímesí si zachováva svoju prirodzenú jednoduchosť a vďaka svojej...

Fonio v bio kvalite je drobná svetlá obilnina s jemnou, nadýchanou štruktúrou a ľahko orieškovou, neutrálnou chuťou. Využíva sa podobne ako kuskus, bulgur alebo ryža – ako...

Proso je lúpané proso, ktoré má drobné žlté zrnká, jemnú, mierne orieškovú chuť a po uvarení príjemne sypkú až krémovú konzistenciu. V kuchyni je veľmi všestranné - hodí sa do...

💚 Informácie k 1.3.2025 💚 Veľmi sa Vám ospravedlňujeme, avšak doterajší popisok sme museli odstrániť. ** Už čoskoro budú nové popisky pri tomto produkte. ** Dôvodom je...

Tradičná obilninová surovina s prirodzene zemitou chuťou a sýtou štruktúrou. Výborne poslúži ako základ do polievok, rizot, šalátov alebo zapečených jedál. Vďaka jednoduchej...

Červená quinoa v bio kvalite zaujme svojou sypkou štruktúrou, ľahko chrumkavou konzistenciou a jemne orieškovou chuťou. Vďaka svojej sýto červenej farbe pôsobí na tanieri...

Bulgur je predvarená a nalámaná celozrnná pšenica, ktorá má svetlo béžovú farbu, sypkú štruktúru a jemne orieškovú chuť. Vďaka svojej jednoduchej príprave a univerzálnemu...

Pšeničné otruby sú nenápadnou, ale mimoriadne užitočnou surovinou, ktorá si znova získava svoje miesto v kuchyni všetkých, ktorí dávajú prednosť prirodzenosti, jednoduchosti a...

Lúpaná špalda má svetlo hnedé zrná, ktoré si po uvarení zachovávajú pevnejšiu štruktúru a jemne orieškovú chuť. Je ideálna ako príloha, do polievok, šalátov, rizôt, fašírok...

Pufovaný amarant je ľahký a nadýchaný výrobok, ktorý vzniká šetrným zahriatím zŕn amarantu. Má jemne orieškovú chuť a chrumkavú konzistenciu. Využijete ho do jogurtu, kaší,...

Lúpaná pohánka vo forme krúpy je jemnejšia ako nelúpaná varianta, ale zachováva si svoju typickú chuť a rýchlu prípravu. Má príjemnú, ľahko orieškovú chuť a mäkkú štruktúru,...

Čirok je bezlepková obilnina pôvodom z Afriky a Ázie, ktorá sa dnes pestuje aj v Európe (vrátane SR). Lúpaný cirok znamená, že mu bola odstránená tvrdá vonkajšia šupka, čo...

Celé zrná BIO ovsa v ich prirodzenej podobe – bez plúch, s jemnou orieškovou chuťou a širokým využitím v teplej i studenej kuchyni. 🌱 Hlavné ingrediencie: ovos bezpluchý...

Bulgur v medium zrnitosti je všestranná surovina s jemne orieškovou chuťou a sypkou štruktúrou. Vďaka predvareniu a nahrubo drveným zrnám je jeho príprava rýchla a jednoduchá –...
Podrobný popis
🌱 Zaujímavosti: fazuľa tejto veľkosti sú známe aj ako „gigantes“ a obľúbené najmä v gréckej a talianskej kuchyni, kde sa podávajú ako hlavný chod alebo s pečivom.
🌱 Viac podobných produktov nájdeš v kategórii: Varenie a pečenie / Strukoviny
------------------
Naše recepty a články objavíš tu: Recepty / Články
------------------
Pre BIO produkt platí naša BIO certifikácia: CZ-BIO-002
------------------
Výživové hodnoty sa môžu u prírodných produktov líšiť.
Výživové hodnoty na 100 g výrobku:
Energetická hodnota: 1178 kJ / 282 k Cal
Tuky: 1,60 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,10 g
Sacharidy: 34,70 g
- z toho cukry: 2,20 g
Vláknina: 20,90 g
Bielkoviny: 21,70 g
Soľ: 0,01 g
Dodatočné parametre
Kategória: | Luštěniny |
---|---|
EAN: | Zvoľte variant |
Balenie: | dle zvolené varianty (gramáže) |
Složení: | 100 % fazole bílá Bio |
Krajina pôvodu: | Čína |
Značka: | Les fruits du Paradis |

Sójové bôby v bio kvalite sú svetlo žltej strukoviny s pevnou štruktúrou a neutrálnou, ľahko orieškovou chuťou. Využívajú sa v kuchyni mnohými spôsobmi – na varenie, klíčenie,...

Čierna fazuľa nie je len obyčajná strukovina – je to základná surovina, ktorá nesie bohatú chuť, históriu a kultúrny odkaz. Vo svojej čistej BIO kvalite a 100% zložení je táto...

Na prvý pohľad nenápadná, ale v kuchyni absolútne nenahraditeľná. Červená šošovka BIO je surovina, ktorá dokáže premeniť aj to najjednoduchšie jedlo na pokrm plný chuti, vône a...

Fazuľa pinto patrí medzi najrozšírenejšie druhy fazule v Severnej a Strednej Amerike. Majú príjemne maslovú chuť, múčnu konzistenciu a po uvarení získavajú typicky svetloružovú...

Zelený variant obľúbenej strukoviny si aj po uvarení zachováva pevný tvar. V BIO kvalite, bez prímesí, ideálny do šalátov, polievok aj hlavných jedál. 🌱 Hlavné...

Biele fazule v BIO kvalite sú poctivá surovina, ktorá by nemala chýbať v žiadnej špajze. Sú neutrálne chuti, krémové konzistencie a výborne vstrebávajú chute byliniek, zeleniny...

💚 Informácie k 1.3.2025 💚 Veľmi sa Vám ospravedlňujeme, avšak doterajší popisok sme museli odstrániť. ** Už čoskoro budú nové popisky pri tomto produkte. ** Dôvodom je...

Lúpaná červená šošovka v BIO kvalite je obľúbená pre svoju jemnú chuť, rýchlu prípravu a univerzálne využitie. Skvelá do polievok, kaší aj orientálnej kuchyne. 🌱 Hlavné...

Bez šupky, polená as rýchlou dobou varu – ideálna do teplej kuchyne aj pre tých, ktorí bežné strukoviny horšie trávia. BIO kvalita bez kompromisov. 🌱 Hlavné ingrediencie:...

Veľké, sýto sfarbené semená s jemne zemitou chuťou. Tradičná strukovina vhodná na varenie, pečenie aj mletie – čistá a prirodzená surovina bez prímesí. 🌱 Hlavné...

Malá, temná, výrazná. Čierna fazuľa je surovina s charakterom – nehrá sa na vedľajšiu rolu, ale stáva sa hlavnou hviezdou mnohých ikonických jedál naprieč kontinentmi. V tomto...

Žltý polený hrach má svetlo žltú farbu, je lúpaný, polený a vďaka tomu veľmi rýchlo zmäkne. Po uvarení má jemnú, krémovú konzistenciu a zemitú chuť. Výborne sa hodí do polievok,...

Tradičný základ do polievok, šalátov aj hlavných jedál. V BIO kvalite, s prirodzenou chuťou a pevnou štruktúrou, ktorá sa nerozvarí - ideálna pre všestranné varenie. 🌱 Hlavné...

Červená nelúpaná šošovka má sýto červenohnedú farbu, pevnejšiu šupku a po uvarení si udržuje tvar a štruktúru. Chuť je zemitejšia a výraznejšia ako pri lúpanom variante. V...

Žltý hrach má svetlú farbu, okrúhly tvar a sýtu, ľahko múčnatú konzistenciu po uvarení. Chuť je prirodzene zemitá a výrazná, vďaka čomu sa hodí do polievok, kaší, pyré, fašírok...

Fazuľa mungo sú zelené semienka s hladkým povrchom a jemnou, ľahko orieškovou chuťou, ktoré otvárajú široké možnosti použitia – od tradičných pokrmov až po modernú kuchyňu...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Francúzska spoločnosť špecializujúca sa na výrobu a predaj prírodných potravinových surovín, najmä sušeného ovocia, práškov a sirupov. Ich produkty sú obľúbené pre svoju kvalitu a širokú škálu použitia v potravinárskom priemysle.
Výrobca: Les Fruits du Paradis, 21 Rue des Écoliers, 97490 Saint-Denis, Réunion, Francie