Dochucovadla
- dochucovadlá dodajú Varenie hĺbku, šmrnc aj harmóniu. Stačí kvapka, štipka alebo lyžička dochucovadla alebo Korenie a polievky, Omáčky alebo šaláty získajú ten správny charakter. Vďaka nim sa z varenia stáva radosť, ktorá prebúdza fantáziu a premieňa každé jedlo na gurmánsky okamih. TIP od MámeChuť: Kurkuma BIO mletá - MámeChuť.
Radenie produktov
Výpis produktov
Táto zmes na prípravu zlatého mlieka spája zemitú kurkumu, sladkú vanilku a hrejivé korenie do lahodného a aromatického nápoja. Je ideálny na chvíle pokoja, relaxácie alebo ako...
Je to dochucovací prostriedok na báze zeleniny, bez živočíšnych zložiek, chémie, glutamátu či palmového tuku. Slúži ako základ pre polievky, omáčky alebo zeleninové jedlá – s...
Hovädzí BIO bujón je koncentrovaná zmes určená na dochutenie pokrmov, ktorá obsahuje výťažky alebo sušené časti hovädzieho mäsa a zeleniny z ekologického poľnohospodárstva, bez...
Kuracie BIO bujón je prírodná dochucovacia zmes, ktorá slúži ako základ pre polievky, omáčky a ďalšie jedlá. Obsahuje výťažky alebo sušené časti kuracieho mäsa z ekologického...
Táto netradičná kombinácia rukoly, pistácií a slnečnicových semienok zaujme na prvé ochutnanie. Rukola dodáva pestu výraznú, ľahko štipľavú chuť, pistácie zase jemnosť a sladko...
BIO kukuričný škrob je jemný, sypký prášok získaný z ekologicky pestovanej kukurice. Má neutrálnu chuť, hladkú textúru a široké využitie v kuchyni – na zahustenie omáčok,...
Táto verzia pesta stavia na čerstvej bazalke a mandliach, ktoré mu dodávajú jemnejší, ľahko sladkastý charakter oproti tradičným píniám. Kombinácia zelenej sviežosti a...
Bazalkový bujón je úžasne voňavý pomocník, ktorý dodá jedlám stredomorský charakter. Vďaka svojej hlavnej ingrediencii – bazalke – sa hodí hlavne tam, kde chceš získať sviežu,...
Toto pesto je pre všetkých, ktorí to majú radi trochu inak - výrazné, bylinkové, ale nie ťažké. Spojenie intenzívneho cesnaku, svieže zelené petržlenu a jemne orieškových...
Zmes na prípravu zlatého mlieka spája jemne zemitú chuť kurkumy s rezným zázvorom a aromatickým korením. Výsledkom je hrejivý, voňavý nápoj, ktorý zahreje telo aj pohladí...
Malé, štíhle, a poriadne ostré – čili papričky Rawit patria medzi papričky, ktoré si nezadajú s habanero, pokiaľ ide o intenzitu. Nakladané v kvalitnom olivovom oleji a voňavej...
Fermentovaná pasta zo sójových bôbov patrí medzi základné kamene tradičnej japonskej kuchyne. Má intenzívnu, hlbokú chuť a sýtu farbu, ktoré sú výsledkom dlhej fermentácie...
Toto pesto je ako letná záhrada zachytená v pohári – voňavá bazalka, jemne sladkasté mandle a maslové píniové oriešky tvoria harmóniu chutí, ktorá poteší každého milovníka...
Tradičné japonské jačmenné miso má sýtu, bohatú chuť a všestranné využitie v kuchyni. Je výsledkom prirodzenej fermentácie sójových bôbov a jačmeňa za prítomnosti ušľachtilej...
Tento prírodný vanilkový extrakt v BIO kvalite prináša intenzívnu a autentickú vôňu pravej vanilky. Je ideálny na ochutenie dezertov, krémov, pečených dobrôt alebo teplých...