Dochucovadla
- dochucovadlá dodajú receptom hĺbku, šmrnc aj harmóniu. Stačí kvapka, štipka alebo lyžička a polievky, omáčky či šaláty získajú ten správny charakter. Vďaka nim sa z varenia stáva radosť, ktorá prebúdza fantáziu a premieňa každé jedlo na gurmánsky okamih.
Najpredávanejšie

Celý vanilkový struk v bio kvalite o dĺžke 16–18 cm, odrody Bourbon. Má intenzívnu, sladko korenenú vôňu a hlbokú chuť, ktorá výborne dochutí ako sladké, tak aj slané pokrmy....

Tradičná japonská fermentovaná pasta s výraznou chuťou a tmavou farbou. Vhodná do polievok, omáčok aj marinád. 🌱 Hlavné ingrediencie: sójové bôby - prechádzajú riadenou...

Táto netradičná kombinácia rukoly, pistácií a slnečnicových semienok zaujme na prvé ochutnanie. Rukola dodáva pestu výraznú, ľahko štipľavú chuť, pistácie zase jemnosť a sladko...

Toto pesto je ako letná záhrada zachytená v pohári – voňavá bazalka, jemne sladkasté mandle a maslové píniové oriešky tvoria harmóniu chutí, ktorá poteší každého milovníka...

Malé, štíhle, a poriadne ostré – čili papričky Rawit patria medzi papričky, ktoré si nezadajú s habanero, pokiaľ ide o intenzitu. Nakladané v kvalitnom olivovom oleji a voňavej...

Táto verzia pesta stavia na čerstvej bazalke a mandliach, ktoré mu dodávajú jemnejší, ľahko sladkastý charakter oproti tradičným píniám. Kombinácia zelenej sviežosti a...

Hovädzí BIO bujón je koncentrovaná zmes určená na dochutenie pokrmov, ktorá obsahuje výťažky alebo sušené časti hovädzieho mäsa a zeleniny z ekologického poľnohospodárstva, bez...

Táto zmes na prípravu zlatého mlieka spája zemitú kurkumu, sladkú vanilku a hrejivé korenie do lahodného a aromatického nápoja. Je ideálny na chvíle pokoja, relaxácie alebo ako...

Tradičné japonské jačmenné miso má sýtu, bohatú chuť a všestranné využitie v kuchyni. Je výsledkom prirodzenej fermentácie sójových bôbov a jačmeňa za prítomnosti ušľachtilej...

Je to dochucovací prostriedok na báze zeleniny, bez živočíšnych zložiek, chémie, glutamátu či palmového tuku. Slúži ako základ pre polievky, omáčky alebo zeleninové jedlá – s...

Kuracie BIO bujón je prírodná dochucovacia zmes, ktorá slúži ako základ pre polievky, omáčky a ďalšie jedlá. Obsahuje výťažky alebo sušené časti kuracieho mäsa z ekologického...

Bazalkový bujón je úžasne voňavý pomocník, ktorý dodá jedlám stredomorský charakter. Vďaka svojej hlavnej ingrediencii – bazalke – sa hodí hlavne tam, kde chceš získať sviežu,...

Toto pesto je pre všetkých, ktorí to majú radi trochu inak - výrazné, bylinkové, ale nie ťažké. Spojenie intenzívneho cesnaku, svieže zelené petržlenu a jemne orieškových...

Sušené paradajky prinášajú prirodzenú sladkosť a intenzitu, zatiaľ čo vlašské orechy dodávajú jemne horkastý tón a maslovú štruktúru. Spolu vytvárajú dokonale vyváženú pastu s...

Celý vanilkový struk v bio kvalite o dĺžke 16–18 cm, odrody Bourbon. Má intenzívnu, sladko korenenú vôňu a hlbokú chuť, ktorá výborne dochutí ako sladké, tak aj slané pokrmy....

BIO kukuričný škrob je jemný, sypký prášok získaný z ekologicky pestovanej kukurice. Má neutrálnu chuť, hladkú textúru a široké využitie v kuchyni – na zahustenie omáčok,...

Zmes na prípravu zlatého mlieka spája jemne zemitú chuť kurkumy s rezným zázvorom a aromatickým korením. Výsledkom je hrejivý, voňavý nápoj, ktorý zahreje telo aj pohladí...

Fermentovaná pasta zo sójových bôbov patrí medzi základné kamene tradičnej japonskej kuchyne. Má intenzívnu, hlbokú chuť a sýtu farbu, ktoré sú výsledkom dlhej fermentácie...