Biela čokoláda BIO vanilková - 80 g
Podrobný popis
🌱 História a zaujímavosti o vanilke a bielej čokoláde:
- Biela čokoláda vznikla v polovici 20. storočia, kedy cukrári chceli využiť kakaové maslo, ktoré zostalo pri výrobe klasickej čokolády. Vďaka tomu má jemnejšiu chuť a krémovejšiu textúru ako tmavé čokolády.
- Bourbonská vanilka pochádza z oblasti Madagaskaru a Réunionu (predtým ostrov Bourbon), kde sa pestuje najkvalitnejšia vanilka na svete. Je cenená pre svoju plnú, bohatú chuť s kvetinovými a korenenými tónmi.
Čokolády značky VIVANI od rodinnej firmy Ludwiga Weinricha sa vyrábajú dlhšie ako jedno storočie. Tradícia a skúsenosť spolu s najlepšími bio surovinami, moderným vybavením a starostlivou kontrolou zaručujú vysokú kvalitu.
🌱 Viac podobných produktov nájdeš v kategórii: Zdravé maškrtenie / Čokolády
------------------
Naše recepty a články objavíš tu: Recepty / Články
------------------
Pre BIO produkt platí naša BIO certifikácia: CZ-BIO-002
------------------
Výživové hodnoty sa môžu u prírodných produktov líšiť.
Výživové hodnoty na 100 g výrobku:
energetická hodnota: 2650 kJ /633 kcal
tuky: 50 g
z toho nasýtené mastné kyseliny: 31 g
sacharidy: 36 g
z toho cukry: 36 g
bielkoviny: 10,4 g
soľ: 0,41 g
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.