Vaření a pečení (hlavní kat.)
Rana bývajú rôzne. Niekedy lenivá, inokedy uponáhľaná, občas tichá a inokedy plná smiechu. A práve cereálie sa často stávajú ich súčasťou – nenápadne, ale s istotou. Miska, lyžička, obľúbený hrnček vedľa. Jednoduchý rituál, ktorý sa neomrzí. V tejto kategórii nájdete výber, ktorý vonia po tradícii, hravosti aj inšpirácii z ciest. Od klasiky až po netradičné kombinácie – všetko, čo dáva priestor vytvoriť si raňajky (alebo pokojne večeru), na ktoré sa človek teší.
-
Cereálie
-
Cestoviny
-
Cukry a zdravé sladidlá
-
Ghí, prepustené maslo
-
Kakao, karob a kakaové maslo
-
Korenie a dochucovadlá
-
Strukoviny
-
Múky a pečenie
-
Oleje a octy
-
Omáčky a kečupy
-
Obilniny
-
Ryža
Najpredávanejšie

Kokosový olej bez vône je rastlinný tuk získaný z dužiny kokosového orecha, ktorý je šetrne rafinovaný tak, aby si zachoval svoju výživovú stabilitu, ale zároveň nemal typickú...

Ružová himalájska soľ v hrubej podobe je prírodná nerafinovaná soľ, ktorá vznikla pred miliónmi rokov odparením pravekého mora a je ťažená ručne z hlbokých ložísk v oblasti...

BIO ražný kvások je sušený, fermentovaný základ z celozrnnej ražnej múky, ktorý sa ľahko aktivuje vodou a múkou. Má typicky kyselkavú vôňu, tmavšiu farbu a je ideálny na...

Biela himalájska soľ v hrubej kryštalickej podobe pochádza z pradávnych ložísk soli v oblasti podhorí Himaláje, kde vznikala milióny rokov usadzovaním morskej vody. Má...

Jemne mletá ružová himalájska soľ je prírodná nerafinovaná soľ, ktorá pochádza z prastarých soľných ložísk v oblasti Khewra pod Himálajom. Má charakteristickú ružovkastú farbu...

Kala namak, známa tiež ako čierna soľ, je tradičná soľ pochádzajúca z oblasti Himaláje, ktorá sa vyznačuje špecifickou arómou a chuťou pripomínajúcou varené vajcia. Má sypkú...