Vanilkový cukor, BIO
Súvisiaci tovar
Škrob obsahuje veľké množstvo sacharidov a bielkovín. Je vhodný aj pre celiakov a iných alergikov, pretože je prirodzene bezlepkový a neobsahuje žiadne alergény. Ocenia ho aj...
Táto jemne mletá jedlá sóda je vhodná na potravinárske účely a pri výrobe neboli použité zlúčeniny hliníka. Používame ju na kyprenie niektorých ciest. V kyslom prostredí sa...
Zemiakové vločky sú veľmi šikovným pomocníkom pri príprave zemiakovej kaše, knedlí, halušiek, krokiet, placiek, k zahusťovaniu pokrmov alebo obaľovaniu. Vločky nasypte do...
Pšeničná bielkovina je v podstate múka zbavená škrobu. Čistý pšeničný lepok. Vhodný na výrobu domáceho seitanu - "pšeničné mäso" . Pšeničná bielkovina sa vyznačuje naozaj veľkým...
Kuzu je drevnatá liana. Má svoj pôvod v Japonských horách. Kuzu sa robí z koreňa. Je ľahko stráviteľné, črevá ho ľahko vstrebajú. Je vhodný pri prechladnutí, črevných...
Hraška vychádza z rodinnej tradície a ide o rýdzo český produkt. Hraška neobsahuje lepok, žiadne konzervanty ani farbivá. Zahustiť s ňou môžete polievky, omáčky, šťavy a ďalšie...
Čokoládové kúsky sú vynikajúce do sušienok, báboviek a korpusov aj na zdobenie torty a dezertov. Po upečení držia tvar a dodajú cestu božskú čokoládovú chuť. Sú jasnou voľbou...
Agar sa získava z morskej riasy Tengusa a je tak bohatý na živiny ako ostatné známe riasy. Obsahuje vysoké množstvo vápnika, železa i jódu. Agar je vo forme miniatúrnych...
Sypká zmes na prípravu perníkov bez fosfátov a v BIO kvalite. Ešte lepšiu chuť Vašich medovníkov. Vyvážená kombinácia šetrných kypridiel s BIO perníkovým korením. Tento kypriaci...
Kukuričný škrob v BIO kvalite na prípravu múčnikov a dezertov, k zahusteniu krémov, polievok, náplní, omáčok a polievok. Využijeme ho nielen pri varení, ale aj do múčnikov a...
Vínny kameň prirodzene vzniká v sude, keď je víno vystavené nižšej teplote. Pri použití potom dochádza k reakcii vínneho kameňa s jedlou sódou, vďaka čomu je cesto dokonale...
Kypriaci prášok do pečiva bez obsahu lepku. Pri jeho výrobe boli použité suroviny najvyššej kvality. Od českého výrobcu s dlhoročnou tradíciou. Kypriaci prášok pridávame do...
Vínny kameň prirodzene vzniká v sude, keď je víno vystavené nižšej teplote. Pri použití dochádza potom k reakcii vinného kameňa s jedlou sódou, vďaka čomu je cesto dokonale...
Hraška Vanilka je unikátny český výrobok z rýdzo prírodných surovín. Neobsahuje lepok, cholesterol, glutaman sodný, konzervanty ani farbivá. Táto lahodná hrachová zmes zvyšuje...
Vanilka odrody Bourbon v BIO kvalite a navyše priamo z Madagaskaru sa radí medzi najluxusnejšie korenia. Využijete ju do krémov, pudingov a na pečenie čajového pečiva. Vanilka...
Ak si radi pečiete vlastný chlieb, určite musíte vyskúšať BIO ražný kvások. Hlavnou výhodou je výborná chuť, ktorú vďaka tomuto kvásku bude Váš chlieb mať a tiež, že kvások...
Podrobný popis
Tipy a recepty na použitie BIO vanilkového cukru:
- pečenie - vanilkovým cukrom ozvláštnite svoje klasické múčniky
- krémy - aj studené dezerty môžete ovoňať vanilkou
- kaša - potom, čo si svoju obľúbenú raňajkách posypete ovocím, orechmi alebo semienkami, zasypte ju navrch ešte vanilkovým cukrom
- zmrzlina - obľúbenú vanilkovú zmrzlinu máte s naším vanilkovým cukrom hotovú raz dva
- nápoje - vanilkový cukor prinesie novú chuť do horúceho čaju aj do chladivého kokteilu
Kalorická hodnota / Energia (na 100g): 1692 kJ / 398 kcal
Tuky 0.2 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 98.9 g, z toho cukry 98 g
Bielkoviny 0.1 g
Soľ 0.01 g
Dodatočné parametre
Kategória: | Cukry a zdravá sladidla |
---|---|
Hmotnosť: | 0.01 kg |
Balenie: | 8 g |
Krajina pôvodu: | Česká republika |
Značka: | Amylon |
Balení: | 8 g |
Výborný do pečenia sladkých pokrmov, ako prídavok do kaší alebo raňajkových zmesí. Citrón má nádhernú vôňu aj chuť a má povzbudzujúce účinky. Vďaka nemu oživíte a ozvláštnite...
Je to perfektní alternativa k rafinovanému a třtinovému cukru, protože navíc dodá slazeným potravinám jedinečnou a neopakovatelnou karamelovou chuť. Další z výhod kokosového...
Vanilka má relaxačné účinky, a preto bude mať vanilkový cukor podobný efekt aj vo vašom jedle – akonáhle ucítite tú neodolateľnú vôňu pravej vanilky, vaše zmysly budú ako v...
BIO Cukor s levanduľou chodounskou chuťovo roztancuje nejeden koláč alebo koktail. Aj vaše vianočné cukrovinky môžu dostať úplne nový rozmer ... Pečte, varte a užívajte si...
Brezový cukor je druh prírodného cukru. Vzhľadovo aj chuťovo je takmer rovnaký ako klasický kryštálový cukor, ale jeho fyziologický vplyv na ľudský organizmus je výrazne...
Výborný do kávy, čaju i na pečenie. Skrátka všade tam, kde ste zvyknutí používať klasický biely cukor. Má však omnoho lepšiu chuť. Typicky sladkú chuť rozširuje o jej ďalšie...
Vyrobené prírodným spôsobom. Neobsahuje žiadne chemické prísady ani farbivá. Jačmenný slad je zdravou náhradou klasického bieleho cukru, ktorý nestimuluje slinivku, teda šetrí...
Ryžový slad: je prírodné sladidlo neobsahuje biely cukor ani umelé sladidlá konzistenciou pripomína med Použitie: na sladenie, do krémov, dezertov, na pečenieZloženie:...
NatuSweet Stevia je sladidlo prírodného pôvodu, ktoré sa získava z listov rastliny Stevia Rebaudiana Bertoni. NatuSweet je ideálna alternatíva za vysoko kalorické výrobky (napr....
Jedná sa o zdravší variant sladenia. Ďatľový cukor môžete použiť všade tam, kde používate bežný cukor, jeho sladivosť je nižšia než u bežného cukru. Zloženie: 100 % Ďatľový...
Agávový inulín Bio je vysoko rozpustná probiotická vláknina extrahovaná z rastliny agáve. BIO Agáve inulín v prášku je lahodné prírodné sladidlo bez umelej chuti, ktorá by mohla...
Sladká chuť je človeku prirodzene príjemná a cukor je v našej strave hlavným zdrojom energie. Bio škoricový cukor je kvalitnou alternatívou bežne dostupného cukru. Jeho hlavnou...
Škorica má blahodarné účinky na naše zdravie (pri pravidelnej konzumácii) napomáha tráveniu, pomáha ženám pri silnej menštruácii, podporuje chuť do jedla, pomáha znižovať...
Prírodný trstinový cukor surový má príjemnú typickú chuť a vôňu, ktorá ľahko pripomína karamel či med. Výborne nahrádza rafinovaný biely cukor v akomkoľvek pokrme. Hodí sa do...
Sušená trstinová šťava panela je vlastne prírodný trstinový cukor, získavaný pôvodným spôsobom bez odstránenia melasy. Šťava vytekajúca počas drvenia trstinových stvolov je...
Xylitol je druh prírodného cukru. Je vhodný na pečenie, varenie či osladenie nápojov. Vzhľadovo aj chuťovo je takmer rovnaký ako klasický kryštálový cukor, avšak jeho vplyv na...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Amylon je tradičná česká značka, ktorá sa špecializuje na výrobu škrobových výrobkov a potravinárskych zmesí. Spoločnosť bola založená v roku 1912 a má za sebou viac ako storočnú históriu. Amylon si zakladá na kvalite svojich surovín a na výrobných postupoch, ktoré spájajú tradíciu s modernými technológiami. Amylon ponúka širokú škálu potravín, ktoré sú určené na domáce varenie a pečenie, ale aj na priemyselné použitie.