Vanilkový cukor BIO 3%
Súvisiaci tovar

BIO prášok na báze vínneho kameňa s čistým zložením bez fosfátov. Ideálne na prípravu koláčov, tort i slaného pečiva. 🌱 Hlavné ingrediencie: vínny kameň - je prirodzený...

Pektín je prírodné práškové zahusťovadlo, ktoré pochádza z citrusových plodov. Je ideálny na výrobu domácich marmelád, džemov, želé alebo sirupov bez použitia živočíšnej...

Praktická rastlinná zmes určená na zahusťovanie polievok, omáčok a zeleninových zmesí. Je prirodzene bezlepková, ľahko sa rozpúšťa a nezanáša pokrmom cudziu chuť. Vhodná na...

Agar je čisto rastlinné zahusťovadlo a želírovací prostriedok, ktorý sa získava z červených morských rias. V kuchyni sa používa podobne ako želatína, ale na rozdiel od nej nie...

BIO ražný kvások je sušený, fermentovaný základ z celozrnnej ražnej múky, ktorý sa ľahko aktivuje vodou a múkou. Má typicky kyselkavú vôňu, tmavšiu farbu a je ideálny na...

Sladký variant rastlinnej zmesi určenej na pečenie, varenie a zahusťovanie. Vyznačuje sa jemnou chuťou po vanilke a prirodzenou štruktúrou vďaka obsahu hrachu a obilnín. Vhodná...

Tento prírodný vanilkový extrakt v BIO kvalite prináša intenzívnu a autentickú vôňu pravej vanilky. Je ideálny na ochutenie dezertov, krémov, pečených dobrôt alebo teplých...

Agar je prírodný želírujúci prostriedok získavaný z morských rias. Používa sa ako rastlinná alternatíva želatíny do dezertov, marmelád a aspikov. Je bez chuti a vône, čo ho robí...

Pšeničný lepok, známy tiež ako vitálna pšeničná bielkovina, je funkčná bielkovina z pšenice, ktorá sa používa najmä na zahustenie, zlepšenie štruktúry cesta alebo výrobu...

Univerzálny pomocník v kuchyni aj domácnosti – jedlá sóda známa aj ako hydrogénuhličitan sodný je biely jemný prášok bez zápachu, ktorý je možné použiť pri pečení, výrobe...

BIO kukuričný škrob je jemný, sypký prášok získaný z ekologicky pestovanej kukurice. Má neutrálnu chuť, hladkú textúru a široké využitie v kuchyni – na zahustenie omáčok,...

Intenzívne voňavý prášok z pravých strukov odrody Bourbon. Plná, hrejivá chuť a charakteristická aróma bez prímesí a bez cukru – iba čistá vanilka. 🌱 Hlavné...

Prírodný kypriaci prášok s vínnym kameňom je skvelou alternatívou ku klasickému prášku do pečiva. Ocenia ho všetci, ktorí hľadajú šetrnejší variant bez fosfátov. Vďaka...

BIO kypriaci prášok do perníka je špeciálne namiešaný na kysnutie hutnejších ciest, typických pre perníky a korenené múčniky. Je bez fosfátov a bez lepku, a napriek tomu...

Tento BIO kypriaci prášok je šetrnou a čistou alternatívou bežných kypridiel. Je bez fosfátov a bez lepku, takže je vhodný aj pre citlivejších stravníkov. V ceste spoľahlivo...

Táto horká čokoláda v podobe malých kôstok vyniká plnou chuťou a jemnou horkosťou s čokoládovým telom. Je vyrobená z kvalitnej BIO kakaovej hmoty, kakaového masla a trstinového...
Podrobný popis
🌱 Ostatné ingrediencie sú napríklad:
- vanilka bio: mletá z pravých strukov Bourbon, pridáva zmesi prirodzenú a intenzívnu arómu bez použitia syntetických zložiek.
🌱 Zaujímavosti: na rozdiel od bežných vanilkových cukrov, ktoré obsahujú iba arómu, je táto zmes dochutená skutočnou vanilkou Bourbon. Názov odkazuje na ostrov Réunion, predtým Île Bourbon, odkiaľ pochádza jeden z najcennejších vanilkových druhov sveta.
🌱 Viac podobných produktov nájdeš v kategórii: Cukry a zdravé sladidlá / Kaše
------------------
Naše recepty a články objavíš tu: Recepty / Články
------------------
Pre BIO produkt platí naša BIO certifikácia: CZ-BIO-002
------------------
Výživové hodnoty sa môžu u prírodných produktov líšiť.
Výživové hodnoty na 100 g výrobku:
Energetická hodnota: 1657 kJ / 396 k Cal
Tuky: 0,30 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,02 g
Sacharidy: 97,60 g
- z toho cukry: 94,95 g
Vláknina: 1,35 g
Bielkoviny: 0,17 g
Soľ: 0,01 g
Dodatočné parametre
Kategória: | Cukry a zdravá sladidla |
---|---|
EAN: | Zvoľte variant |
Balenie: | dle zvolené varianty (gramáže) |
Složení: | 97 % třtinový cukr BIO, 3 % vanilka BIO |
Krajina pôvodu: | Česko |
Značka: | Les fruits du Paradis |

Jemne zlatý trstinový cukor s prirodzenou sladkou chuťou a ľahkým karamelovým nádychom. V BIO kvalite, bez chemického bielenia a pridaných látok. 🌱 Hlavné ingrediencie:...

Demerara je prírodný trstinový cukor s charakteristickými zlatohnedými kryštálmi a jemne karamelovou chuťou. Vďaka šetrnému spracovaniu si zachováva prirodzenú farbu a vôňu...

Jemne kryštalický cukor s čistou sladkou chuťou. V BIO kvalite, bez chemického bielenia a prímesí - vhodný do každodenného pečenia i varenia. 🌱 Hlavné ingrediencie: repný cukor...

Surový trstinový cukor je menej rafinovaný ako bežný biely cukor a zachováva si prirodzenú zlatistú farbu aj ľahko karamelovú arómu. Vďaka svojmu prírodnému spracovaniu sa hodí...

Je prírodný prášok s jemnou sladkosťou a neutrálnou chuťou. Skvele sa hodí ako alternatíva cukru, na obohatenie jedál o vlákninu aj ako súčasť zdravého varenia a pečenia. 🌱...

Erytritol je prírodné sladidlo s čistou, neutrálnou chuťou a bez pachute, ktorá býva typická pre niektoré iné sladidlá. Hodí sa do teplej aj studenej kuchyne – na pečenie,...

Tento sypký slad zahnednutej farby sa vyrába zo sušených BIO datlí, ktoré sa jemne namelie na prášok. Má bohatú, karamelovo ovocnú chuť a zachováva si všetky prirodzené...

Trstinový cukor nerafinovaný BIO je prírodné sladidlo s charakteristickou hnedou farbou a jemnou karamelovou chuťou, ktoré dodá tvojim pokrmom autentickú chuť. Na rozdiel od...

Xylitol je prírodné sladidlo, ktoré sa získava z rastlinných zdrojov, najčastejšie z vlákniny brezy alebo kukurice. Má kryštalickú štruktúru a chuť veľmi podobnú bežnému cukru –...

Xylitol má vzhľad aj chuť veľmi podobnú bežnému cukru, ale s jemne chladivým efektom na jazyku. Vyrába sa z rastlinných surovín – v tomto prípade z kukurice – a je vhodný na...

Táto zmes bio trstinového cukru a mletej škorice má jemne zrnitú štruktúru, výraznú vôňu a príjemne sladkú chuť s hrejivým nádychom škorice. Hodí sa na dochutenie kaší, pečiva,...

Tekuté sladidlo na báze steviol-glykozidov je praktickou alternatívou ku klasickému cukru. Ľahko dávkuje a hodí sa na dosladenie nápojov i dezertov. Neobsahuje kalórie a má...

CukrEx je zmes sladidiel s chuťou podobnou bežnému cukru, ale bez jeho vysokej energetickej hodnoty. Spája výhody xylitolu, erytritolu a sukralózy do vyváženej kombinácie, ktorú...

Tento jemne mletý práškový cukor z trstiny v BIO a RAW kvalite je ideálnou voľbou pre všetkých, ktorí hľadajú prírodnú alternatívu bežného práškového cukru. Vďaka svojej...

BIO citrónový cukor spája kryštalickú sladkosť s prirodzenou vôňou a chuťou citróna. Je ideálny na dochutenie dezertov, kaší, ovocných šalátov, čajov alebo pečenia. Vďaka svojej...

Melasový trstinový cukor je tmavý, voňavý a výrazný – ideálny pre všetkých, ktorí hľadajú alternatívu k bežnému bielemu cukru s plnšou chuťou. Má jemne vlhkú štruktúru a...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Diskusia
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Francúzska spoločnosť špecializujúca sa na výrobu a predaj prírodných potravinových surovín, najmä sušeného ovocia, práškov a sirupov. Ich produkty sú obľúbené pre svoju kvalitu a širokú škálu použitia v potravinárskom priemysle.
Výrobca: Les Fruits du Paradis, 21 Rue des Écoliers, 97490 Saint-Denis, Réunion, Francie