Trstinový cukor BIO & RAW prírodný
Súvisiaci tovar
                                                                                                                                                                                    BIO kypriaci prášok do perníka je špeciálne namiešaný na kysnutie hutnejších ciest, typických pre perníky a korenené múčniky. Je bez fosfátov a bez lepku, a napriek tomu...
                                                                                                                                                                                    BIO kukuričný škrob je jemný, sypký prášok získaný z ekologicky pestovanej kukurice. Má neutrálnu chuť, hladkú textúru a široké využitie v kuchyni – na zahustenie omáčok,...
                                                                                                                                                                                    Tento BIO kypriaci prášok je šetrnou a čistou alternatívou bežných kypridiel. Je bez fosfátov a bez lepku, takže je vhodný aj pre citlivejších stravníkov. V ceste spoľahlivo...
                                                                                                                                    
    
    
            
        
        Pšeničný lepok, známy tiež ako vitálna pšeničná bielkovina, je funkčná bielkovina z pšenice, ktorá sa používa najmä na zahustenie, zlepšenie štruktúry cesta alebo výrobu...
                                                                                                                                    
    
    
            
        
        Agar je prírodný želírujúci prostriedok získavaný z morských rias. Používa sa ako rastlinná alternatíva želatíny do dezertov, marmelád a aspikov. Je bez chuti a vône, čo ho robí...
                                                                                                                                    
    
    
            
        
        Prírodný kypriaci prášok s vínnym kameňom je skvelou alternatívou ku klasickému prášku do pečiva. Ocenia ho všetci, ktorí hľadajú šetrnejší variant bez fosfátov. Vďaka...
                                                                                                                                                                                    BIO ražný kvások je sušený, fermentovaný základ z celozrnnej ražnej múky, ktorý sa ľahko aktivuje vodou a múkou. Má typicky kyselkavú vôňu, tmavšiu farbu a je ideálny na...
                                                                                                                                                                                    Jemný prášok bez chuti a vône, ideálny ako zahusťovadlo a spojivo. Vyrába sa z hľúz manioku av kuchyni má široké a praktické využitie. 🌱 Hlavné ingrediencie: tapiokový škrob...
                                                                                                                                    
    
    
            
        
        Pektín je prírodné práškové zahusťovadlo, ktoré pochádza z citrusových plodov. Je ideálny na výrobu domácich marmelád, džemov, želé alebo sirupov bez použitia živočíšnej...
                                                                                                                                                                                    Jemný biely prášok získaný z koreňa kuzu je tradičná surovina v ázijskej kuchyni. Vhodný na zahusťovanie pokrmov aj ako súčasť domáceho „čistiaceho“ nápoja. 🌱 Hlavné...
                                                                                                                                    
    
    
            
        
        Instantné zemiakové vločky uľahčia prípravu zemiakovej kaše, knedlí aj ciest. Stačí ich zaliať horúcou vodou a použiť ako základnú surovinu do jedál. Skvelé riešenie na rýchle...
                                                                                                                                                                                    Univerzálny pomocník v kuchyni aj domácnosti – jedlá sóda známa aj ako hydrogénuhličitan sodný je biely jemný prášok bez zápachu, ktorý je možné použiť pri pečení, výrobe...
                                                                                                                                    
    
    
            
        
        Sladký variant rastlinnej zmesi určenej na pečenie, varenie a zahusťovanie. Vyznačuje sa jemnou chuťou po vanilke a prirodzenou štruktúrou vďaka obsahu hrachu a obilnín. Vhodná...
                                                                                                                                                                                    Praktická rastlinná zmes určená na zahusťovanie polievok, omáčok a zeleninových zmesí. Je prirodzene bezlepková, ľahko sa rozpúšťa a nezanáša pokrmom cudziu chuť. Vhodná na...
Podrobný popis
🌱 Zaujímavosti: cukrová trstina sa pestuje najmä v tropických oblastiach, ako je Južná Amerika alebo juhovýchodnej Ázie. Tradičné spracovanie prebieha mechanicky, bez chemických úprav, a výsledný cukor sa suší pri nízkych teplotách, aby zostal čo najviac prirodzený.
🌱 Viac podobných produktov nájdeš v kategórii: Cukry a zdravé sladidlá / Pečenie
------------------
Naše recepty a články objavíš tu: Recepty / Články
------------------
Pre BIO produkt platí naša BIO certifikácia: CZ-BIO-002
------------------
Výživové hodnoty sa môžu u prírodných produktov líšiť.
Výživové hodnoty na 100 g výrobku:
Energetická hodnota: 1669 kJ / 400 k Cal
Tuky: 0,00 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,00 g
Sacharidy: 99,80 g
- z toho cukry: 97,40 g
Vláknina: 0,00 g
Bielkoviny: 0,00 g
Soľ: 0,01 g
Dodatočné parametre
| Kategória: | Cukry a zdravá sladidla | 
|---|---|
| EAN: | Zvoľte variant | 
| Balenie: | dle zvolené varianty (gramáže) | 
| Složení: | 100% třtinový cukr BIO | 
| Krajina pôvodu: | Kolumbie / Laos | 
| Značka: | Les fruits du Paradis | 
                                                                                                                                    
    
    
            
        
        Xylitol má vzhľad aj chuť veľmi podobnú bežnému cukru, ale s jemne chladivým efektom na jazyku. Vyrába sa z rastlinných surovín – v tomto prípade z kukurice – a je vhodný na...
                                                                                                                                                                                    BIO škoricový cukor je jemne mletá zmes trstinového cukru a voňavej škorice v BIO kvalite. Má príjemne sladkastú chuť s výrazným koreneným tónom, ktorý sa skvele hodí do...
                                                                                                                                                                                    BIO vanilkový cukor je zmes trstinového cukru a pravej mletej vanilky v ekologickej kvalite. Jeho jemná sladkosť a intenzívna vanilková aróma sú ideálne na pečenie i dochutenie...
                                                                                                                                                                                    Tento sypký slad zahnednutej farby sa vyrába zo sušených BIO datlí, ktoré sa jemne namelie na prášok. Má bohatú, karamelovo ovocnú chuť a zachováva si všetky prirodzené...
                                                                                                                                                                                    Voňavá zmes trstinového cukru a mletej BIO vanilky Bourbon. Jemne sladkastá chuť s pravou vanilkovou arómou – bez aróm, plnív a pridaných látok. 🌱 Hlavné ingrediencie:...
                                                                                                                                                                                    Datlový cukor sa vyrába zo sušených datlí, ktoré sa jemne rozomelú na sypký prášok. Má hnedú farbu, sypkú a mierne hrubšiu štruktúru a výraznú sladkú chuť s karamelovým aj ľahko...
                                                                                                                                                                                    Jemne kryštalický cukor s čistou sladkou chuťou. V BIO kvalite, bez chemického bielenia a prímesí - vhodný do každodenného pečenia i varenia. 🌱 Hlavné ingrediencie: repný cukor...
                                                                                                                                                                                    Tento bio datľový sirup je vyrobený z veľmi kvalitných datlí deglet nour. Farba aj chuť je do karamelu. Objavte kúzlo prírodnej sladkosti s naším datľovým sirupom BIO, ktorý je...
                                                                                                                                    
    
    
            
        
        Prírodný jačmenný slad vo forme hustého sirupu predstavuje tradičnú a šetrnú alternatívu bežného cukru. Je ideálny pre každého, kto hľadá prirodzene sladkú chuť a chce sa vyhnúť...
                                                                                                                                                                                    Nerafinovaný trstinový cukor v podobe sušenej trstinovej šťavy s karamelovou farbou a výraznou chuťou. Tradičné sladidlo v BIO kvalite s bohatou vôňou. 🌱 Hlavné...
                                                                                                                                                                                    Ide o čistý extrakt z koreňa čakanky. Je úplne bez prímesí, teda má svetlejšiu farbu a chuť nie je výrazne sladká. Čakankový sirup je modernou alternatívou klasického sladenia –...
                                                                                                                                    
    
    
            
        
        Erytritol je prírodné sladidlo s jemnou chuťou a kryštalickou štruktúrou podobnou cukru. Vyrába sa fermentáciou prírodných cukrov a prirodzene sa vyskytuje napríklad v ovocí. Je...
                                                                                                                                                                                    Trstinový cukor má svetlo zlatú farbu, sypkú štruktúru a prirodzene sladkastú chuť s ľahkým karamelovým podtónom. Oproti bežnému cukru má hrubšie kryštáliky a jemnejší chuťový...
                                                                                                                                    
    
    
            
        
        Fit sladenia je tekuté stolové sladidlo bez pridaného cukru, ideálne na každodenné použitie. Vďaka kombinácii prírodných sladidiel a rozpustnej vlákniny ponúka jemne sladkú chuť...
                                                                                                                                                                                    Trstinový cukor nerafinovaný BIO je prírodné sladidlo s charakteristickou hnedou farbou a jemnou karamelovou chuťou, ktoré dodá tvojim pokrmom autentickú chuť. Na rozdiel od...
                                                                                                                                                                                    Melasový trstinový cukor je tmavý, voňavý a výrazný – ideálny pre všetkých, ktorí hľadajú alternatívu k bežnému bielemu cukru s plnšou chuťou. Má jemne vlhkú štruktúru a...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Francúzska spoločnosť špecializujúca sa na výrobu a predaj prírodných potravinových surovín, najmä sušeného ovocia, práškov a sirupov. Ich produkty sú obľúbené pre svoju kvalitu a širokú škálu použitia v potravinárskom priemysle.
Výrobca: Les Fruits du Paradis, 21 Rue des Écoliers, 97490 Saint-Denis, Réunion, Francie