Jáhly BIO
Súvisiaci tovar
Tradičný základ do polievok, šalátov aj hlavných jedál. V BIO kvalite, s prirodzenou chuťou a pevnou štruktúrou, ktorá sa nerozvarí - ideálna pre všestranné varenie. 🌱 Hlavné...
Fazuľa pinto patrí medzi najrozšírenejšie druhy fazule v Severnej a Strednej Amerike. Majú príjemne maslovú chuť, múčnu konzistenciu a po uvarení získavajú typicky svetloružovú...
Cícer veľkosti 7–8 mm v BIO kvalite je starostlivo triedená strukovina, ktorá zaujme svojou jemne orieškovou chuťou, krémovou konzistenciou a vysokou univerzálnosťou v kuchyni....
Čierna fazuľa nie je len obyčajná strukovina – je to základná surovina, ktorá nesie bohatú chuť, históriu a kultúrny odkaz. Vo svojej čistej BIO kvalite a 100% zložení je táto...
Červená lúpaná šošovka má oranžovo-červenú farbu, je drobná, nenáročná na prípravu a po uvarení sa rozvarí do jemnej kašovitej konzistencie. Má ľahko sladkastú chuť a je ideálna...
Červená nelúpaná šošovka má sýto červenohnedú farbu, pevnejšiu šupku a po uvarení si udržuje tvar a štruktúru. Chuť je zemitejšia a výraznejšia ako pri lúpanom variante. V...
Fazuľa mungo sú zelené semienka s hladkým povrchom a jemnou, ľahko orieškovou chuťou, ktoré otvárajú široké možnosti použitia – od tradičných pokrmov až po modernú kuchyňu...
Fazuľa Adzuki v BIO kvalite sú drobné, červenohnedé fazule s jemnou, ľahko orieškovou a sladkastou chuťou. V ázijskej i európskej kuchyni sa používajú do slaných i sladkých...
Sójové bôby v bio kvalite sú svetlo žltej strukoviny s pevnou štruktúrou a neutrálnou, ľahko orieškovou chuťou. Využívajú sa v kuchyni mnohými spôsobmi – na varenie, klíčenie,...
Na prvý pohľad nenápadná, ale v kuchyni absolútne nenahraditeľná. Červená šošovka BIO je surovina, ktorá dokáže premeniť aj to najjednoduchšie jedlo na pokrm plný chuti, vône a...
Cícer v bio kvalite s veľkosťou zrna 7–8 mm má svetlú farbu, pevnú štruktúru a jemne orieškovú chuť. Je jednou z najpoužívanejších strukovín v kuchyniach celého sveta. Vhodná do...
Zelený variant obľúbenej strukoviny si aj po uvarení zachováva pevný tvar. V BIO kvalite, bez prímesí, ideálny do šalátov, polievok aj hlavných jedál. 🌱 Hlavné...
Biela fazuľa v BIO kvalite majú neutrálnu, ľahko maslovú chuť a po uvarení jemnú, krémovú konzistenciu. Sú skvelé do polievok, šalátov, nátierok, zeleninových zmesí aj...
Biele fazule v BIO kvalite sú poctivá surovina, ktorá by nemala chýbať v žiadnej špajze. Sú neutrálne chuti, krémové konzistencie a výborne vstrebávajú chute byliniek, zeleniny...
Žltý polený hrach má svetlo žltú farbu, je lúpaný, polený a vďaka tomu veľmi rýchlo zmäkne. Po uvarení má jemnú, krémovú konzistenciu a zemitú chuť. Výborne sa hodí do polievok,...
Podrobný popis
🌱 Zaujímavosti: v stredoveku boli pšeno každodennou súčasťou jedálnička Slovanov – jedli sa sladké aj slané a považovali sa za výživný a lacný pokrm prostého ľudu.
🌱 Viac podobných produktov nájdeš v kategórii: Obilniny / Strukoviny
------------------
Naše recepty a články objavíš tu: Recepty / Články
------------------
Pre BIO produkt platí naša BIO certifikácia: CZ-BIO-002
------------------
Výživové hodnoty sa môžu u prírodných produktov líšiť.
Výživové hodnoty na 100 g výrobku:
Energetická hodnota: 1506 kJ / 360 k Cal
Tuky: 3,90 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,90 g
Sacharidy: 68,80 g
- z toho cukry: 1,40 g
Vláknina: 3,80 g
Bielkoviny: 10,60 g
Soľ: 0,01 g
Dodatočné parametre
| Kategória: | Obiloviny |
|---|---|
| EAN: | Zvoľte variant |
| Balenie: | dle zvolené varianty (gramáže) |
| Složení: | 100% jáhly BIO |
| Krajina pôvodu: | Ukrajina |
| Značka: | Les fruits du Paradis |
Žito ozimnej BIO je tradičná obilnina s bohatou históriou v európskej kuchyni. Má charakteristickú orieškovú chuť a vysoký obsah vlákniny. Využíva sa predovšetkým pri pečení...
Jáhly v BIO kvalite sú tradičnou a zároveň znovuobjavovanou surovinou, ktorá nachádza stále širšie uplatnenie v zdravej aj bežnej kuchyni. Jedná sa o lúpané proso, teda drobné...
Celozrnný kuskus v BIO kvalite s jemne orieškovou chuťou a sypkou štruktúrou. Rýchla príprava a univerzálne využitie v teplej aj studenej kuchyni. 🌱 Hlavné ingrediencie:...
Fonio v bio kvalite je drobná svetlá obilnina s jemnou, nadýchanou štruktúrou a ľahko orieškovou, neutrálnou chuťou. Využíva sa podobne ako kuskus, bulgur alebo ryža – ako...
BIO pšenica ozimná je výbornou voľbou pre domáce mletie múky, klíčenia alebo ako surovina do varenia. Jej prirodzená chuť a vysoká výživová hodnota ocení každý, kto si potrpí na...
Celé zrná BIO ovsa v ich prirodzenej podobe – bez plúch, s jemnou orieškovou chuťou a širokým využitím v teplej i studenej kuchyni. 🌱 Hlavné ingrediencie: ovos bezpluchý...
Pšeničné otruby sú nenápadnou, ale mimoriadne užitočnou surovinou, ktorá si znova získava svoje miesto v kuchyni všetkých, ktorí dávajú prednosť prirodzenosti, jednoduchosti a...
Pufovaný amarant je ľahký a nadýchaný výrobok, ktorý vzniká šetrným zahriatím zŕn amarantu. Má jemne orieškovú chuť a chrumkavú konzistenciu. Využijete ho do jogurtu, kaší,...
Pohánkové šupky sú prirodzenou surovinou vznikajúcou pri lúpaní pohánky. Skvele sa hodí na prípravu bylinných čajov a odvarov, ktoré využívajú ich špecifické vlastnosti. Sú...
Tradičná obilninová surovina s prirodzene zemitou chuťou a sýtou štruktúrou. Výborne poslúži ako základ do polievok, rizot, šalátov alebo zapečených jedál. Vďaka jednoduchej...
Tento celozrnný kuskus v bio kvalite je praktickou a výživnou prílohou s jemnou štruktúrou a neutrálnou chuťou. Je pripravený behom pár minút a hodí sa ako na rýchle večere, tak...
Jemne žltý kuskus z kukuričnej múky v BIO kvalite. Prirodzene neutrálna chuť a rýchla príprava z neho robia skvelú voľbu pre každodenné varenie. 🌱 Hlavné...
Bulgur je predvarená a nalámaná celozrnná pšenica, ktorá má svetlo béžovú farbu, sypkú štruktúru a jemne orieškovú chuť. Vďaka svojej jednoduchej príprave a univerzálnemu...
Celozrnný kuskus v BIO kvalite sa vyrába z tvrdozrnnej pšenice a tvoria ho drobné naparené a usušené guličky, ktoré sa pripravujú v priebehu niekoľkých minút. Má plnšiu chuť ako...
V jednoduchosti sa skrýva krása – av prípade špaldových otrúb BIO aj prirodzená chuť, poctivosť a hlboký vzťah k pôde. Tieto otruby vznikajú pri mletí celého zrna špaldy, a...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Francúzska spoločnosť špecializujúca sa na výrobu a predaj prírodných potravinových surovín, najmä sušeného ovocia, práškov a sirupov. Ich produkty sú obľúbené pre svoju kvalitu a širokú škálu použitia v potravinárskom priemysle.
Výrobca: Les Fruits du Paradis, 21 Rue des Écoliers, 97490 Saint-Denis, Réunion, Francie