Obiloviny
Máme mnoho druhov obilnín v bio kvalite, ktoré predstavujú základný stavebný kameň zdravej a vyváženej stravy. Tieto výživné potraviny sú bohaté na živiny, vlákninu a ďalšie dôležité látky, ktoré poskytujú vášmu telu energiu a podporujú jeho správne fungovanie. Naše obilniny v bio kvalite sú certifikované ako bio produkty, čo znamená, že sú pestované bez použitia pesticídov, herbicídov a umelých hnojív. To zaručuje nielen ich čistotu, ale aj kvalitu a chuť prírody.
Najpredávanejšie
Čirok je cenený pre svoje výborné výživové vlastnosti ako je vysoký obsah bielkovín, vlákniny, nízky glykemický index, obsah minerálnych látok a vitamínov skupiny B. Ďalším...
Červená pšenica je jeden z pôvodných druhov obilnín. Jej červená, až hnedastá farba je spôsobená prirodzeným obsahom flavonoidov (katechínu a tanínu) a antokyanov. Antokyan je...
Pšeničné otruby – podobajú sa konzistenciou nahrubo zomletej krupici. Ich konzumáciou a pridaním do ranných kaší, pečiva a iných pokrmov obohatíte svoj pokrm o kvalitnú...
Ovos si dopriali pred vojnovými ťaženiami už starí Rimania. Ovsený šalát z uvareného ovosa a zeleniny Vám dodá energiu a množstvo cennej vlákniny. Nebojte sa experimentovať...
Jačmeň je menej známa obilnina so skvelými výživovými vlastnosťami - má vysoký obsah vlákniny (veľkú časť tvorí rozpustná vláknina, tzv. betaglukány), čím pôsobí blahodárne...
Jačmenné krúpy - základ tradičnej slovanskej kuchyne. Jačmenné krúpy sú opäť trendy. Naši predkovia ich mali na stole veľmi často a vedeli prečo. Jačmenné krúpy vás prekvapia...