Nakládané a konzervované potraviny
Kyslá kapusta a nakladaná zelenina sú bohaté na probiotiká, ktoré podporujú zdravú črevnú mikroflóru a trávenie. Produkty ako cícer, fazuľa a olivy sú dobre známe svojim vysokým obsahom vlákniny, ktorá podporuje zdravé trávenie, znižuje hladinu cholesterolu a udržuje hladinu cukru v krvi stabilnú. Konzervované potraviny majú dlhú trvanlivosť, čo znamená, že ich môžete skladovať po dlhšiu dobu bez obáv o kvalitu alebo chuť.
Najpredávanejšie
Sterilizovaný cícer v slanom náleve v BIO kvalite firmy Rapunzel predstavuje vynikajúce riešenie pre tých, ktorým prekáža zdĺhavé namáčanie a varenie strukovín. Tento cícer nie...
Sterilizované červené fazule druhu červená oblička v slanom náleve sú vynikajúcim riešením pre tých, ktorým vadí zdĺhavé namáčanie a varenie strukovín. Túto fazuľu nie je...
Tieto lúpané na veľké kusy krájané paradajky naložené v paradajkovej šťave boli vyrobené v Taliansku z čerstvých bio paradajok dozretých na slnku do červena. Počas šetrnej...