Kokosový cukor BIO - MámeChuť
Súvisiaci tovar
Tento BIO kypriaci prášok je šetrnou a čistou alternatívou bežných kypridiel. Je bez fosfátov a bez lepku, takže je vhodný aj pre citlivejších stravníkov. V ceste spoľahlivo...
Jemný biely prášok získaný z koreňa kuzu je tradičná surovina v ázijskej kuchyni. Vhodný na zahusťovanie pokrmov aj ako súčasť domáceho „čistiaceho“ nápoja. 🌱 Hlavné...
Sladký variant rastlinnej zmesi určenej na pečenie, varenie a zahusťovanie. Vyznačuje sa jemnou chuťou po vanilke a prirodzenou štruktúrou vďaka obsahu hrachu a obilnín. Vhodná...
Praktická rastlinná zmes určená na zahusťovanie polievok, omáčok a zeleninových zmesí. Je prirodzene bezlepková, ľahko sa rozpúšťa a nezanáša pokrmom cudziu chuť. Vhodná na...
Instantné zemiakové vločky uľahčia prípravu zemiakovej kaše, knedlí aj ciest. Stačí ich zaliať horúcou vodou a použiť ako základnú surovinu do jedál. Skvelé riešenie na rýchle...
BIO ražný kvások je sušený, fermentovaný základ z celozrnnej ražnej múky, ktorý sa ľahko aktivuje vodou a múkou. Má typicky kyselkavú vôňu, tmavšiu farbu a je ideálny na...
Agar je prírodný želírujúci prostriedok získavaný z morských rias. Používa sa ako rastlinná alternatíva želatíny do dezertov, marmelád a aspikov. Je bez chuti a vône, čo ho robí...
Jemný prášok bez chuti a vône, ideálny ako zahusťovadlo a spojivo. Vyrába sa z hľúz manioku av kuchyni má široké a praktické využitie. 🌱 Hlavné ingrediencie: tapiokový škrob...
Pšeničný lepok, známy tiež ako vitálna pšeničná bielkovina, je funkčná bielkovina z pšenice, ktorá sa používa najmä na zahustenie, zlepšenie štruktúry cesta alebo výrobu...
BIO kukuričný škrob je jemný, sypký prášok získaný z ekologicky pestovanej kukurice. Má neutrálnu chuť, hladkú textúru a široké využitie v kuchyni – na zahustenie omáčok,...
BIO kypriaci prášok do perníka je špeciálne namiešaný na kysnutie hutnejších ciest, typických pre perníky a korenené múčniky. Je bez fosfátov a bez lepku, a napriek tomu...
Pektín je prírodné práškové zahusťovadlo, ktoré pochádza z citrusových plodov. Je ideálny na výrobu domácich marmelád, džemov, želé alebo sirupov bez použitia živočíšnej...
Agar je čisto rastlinné zahusťovadlo a želírovací prostriedok, ktorý sa získava z červených morských rias. V kuchyni sa používa podobne ako želatína, ale na rozdiel od nej nie...
Univerzálny pomocník v kuchyni aj domácnosti – jedlá sóda známa aj ako hydrogénuhličitan sodný je biely jemný prášok bez zápachu, ktorý je možné použiť pri pečení, výrobe...
Podrobný popis
🌱 Zaujímavosti: Kokosový cukor je obľúbený aj v remeselnej výrobe čokolády a karamelov, pretože jeho jemná zemitosť a karamelová chuť dodávajú produktom výraznejší a hlbší chuťový profil. Používa sa aj ako sladidlo v prírodnej kozmetike – napríklad v peelingoch, kde plní funkciu jemného abrazíva.
🌱 Viac podobných produktov nájdeš v kategórii: Varenie a pečenie / Cukry a zdravé sladidlá
------------------
Naše recepty a články objavíš tu: Recepty / Články
------------------
Pre BIO produkt platí naša BIO certifikácia: CZ-BIO-002
------------------
Výživové hodnoty sa môžu u prírodných produktov líšiť.
Výživové hodnoty na 100 g výrobku:
Energetická hodnota: 1577 kJ / 377 kCal
Tuky: 0,40 g
- z toho nasýtené: 0,10 g
Sacharidy: 93,40 g
- z toho cukry: 86,90 g
Vláknina: 0,00 g
Bielkovina: 0,0 g
Soľ: 0,90 g
Dodatočné parametre
| Kategória: | Cukry a zdravá sladidla |
|---|---|
| EAN: | Zvoľte variant |
| Balenie: | dle zvolené varianty (gramáže) |
| Složení: | 100 % kokosový cukr BIO |
| Krajina pôvodu: | Indonésie |
| Značka: | MámeChuť |
Inulín z čakanky je jemný prášok bez chuti a zápachu, ktorý slúži ako prírodný zdroj rozpustnej vlákniny. Vďaka svojej neutrálnej povahe sa ľahko pridáva do pokrmov aj nápojov –...
Nerafinovaný trstinový cukor v podobe sušenej trstinovej šťavy s karamelovou farbou a výraznou chuťou. Tradičné sladidlo v BIO kvalite s bohatou vôňou. 🌱 Hlavné...
Ryžový slad je prírodné alternatívne sladidlo s jemne karamelovým nádychom a bohatou textúrou. Vyrába sa tradičným spôsobom z celozrnnej ryže a naklíčeného jačmeňa, bez...
Jemne chrumkavé kryštáliky z BIO trstiny, ktoré neboli rafinované ani tepelne ošetrené. Prirodzene zlatistý odtieň a autentická chuť cukrovej trstiny. 🌱 Hlavné ingrediencie:...
Datlový cukor sa vyrába zo sušených datlí, ktoré sa jemne rozomelú na sypký prášok. Má hnedú farbu, sypkú a mierne hrubšiu štruktúru a výraznú sladkú chuť s karamelovým aj ľahko...
Surový trstinový cukor je menej rafinovaný ako bežný biely cukor a zachováva si prirodzenú zlatistú farbu aj ľahko karamelovú arómu. Vďaka svojmu prírodnému spracovaniu sa hodí...
Prírodný trstinový cukor v BIO kvalite má jemnú karamelovú chuť a svetlo hnedú farbu. Je skvelou voľbou pre každodenné sladenie aj pečenie. Vďaka minimálnemu spracovaniu si...
Jemne kryštalický cukor s čistou sladkou chuťou. V BIO kvalite, bez chemického bielenia a prímesí - vhodný do každodenného pečenia i varenia. 🌱 Hlavné ingrediencie: repný cukor...
Táto zmes bio trstinového cukru a mletej škorice má jemne zrnitú štruktúru, výraznú vôňu a príjemne sladkú chuť s hrejivým nádychom škorice. Hodí sa na dochutenie kaší, pečiva,...
Tento bio datľový sirup je vyrobený z veľmi kvalitných datlí deglet nour. Farba aj chuť je do karamelu. Objavte kúzlo prírodnej sladkosti s naším datľovým sirupom BIO, ktorý je...
BIO vanilkový cukor je zmes trstinového cukru a pravej mletej vanilky v ekologickej kvalite. Jeho jemná sladkosť a intenzívna vanilková aróma sú ideálne na pečenie i dochutenie...
Xylitol je prírodné sladidlo, ktoré sa získava z rastlinných zdrojov, najčastejšie z vlákniny brezy alebo kukurice. Má kryštalickú štruktúru a chuť veľmi podobnú bežnému cukru –...
Erytritol je prírodné sladidlo s jemnou chuťou a kryštalickou štruktúrou podobnou cukru. Vyrába sa fermentáciou prírodných cukrov a prirodzene sa vyskytuje napríklad v ovocí. Je...
Toto medové sladenie je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú sladkú chuť s jednoduchším zložením. Kombinuje kvalitný med s čakankovou vlákninou a jemne doplnenou vodou, vďaka...
Ide o čistý extrakt z koreňa čakanky. Je úplne bez prímesí, teda má svetlejšiu farbu a chuť nie je výrazne sladká. Čakankový sirup je modernou alternatívou klasického sladenia –...
Melasový trstinový cukor je tmavý, voňavý a výrazný – ideálny pre všetkých, ktorí hľadajú alternatívu k bežnému bielemu cukru s plnšou chuťou. Má jemne vlhkú štruktúru a...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Diskusia
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Objavte poctivú chuť s MámeChuť produkty. Vyberáme iba to, čo by sme my sami dali do úst – kvalitné, chutné a zdravé suroviny, ktoré si zamilujete. Naša ponuka je skutočne bohatá s dôrazom na čisté zloženie, prírodný pôvod a BIO kvalitu. Zdravie a chuť sú pre nás na prvom mieste – bez kompromisov.
Výrobca: MámeChuť Advanced s.r.o., Nové sady 988/2, 602 00 Brno – Staré Brno, Česká republika