Kokosový cukor BIO - MámeChuť
Súvisiaci tovar

Pektín je prírodné práškové zahusťovadlo, ktoré pochádza z citrusových plodov. Je ideálny na výrobu domácich marmelád, džemov, želé alebo sirupov bez použitia živočíšnej...

BIO prášok na báze vínneho kameňa s čistým zložením bez fosfátov. Ideálne na prípravu koláčov, tort i slaného pečiva. 🌱 Hlavné ingrediencie: vínny kameň - je prirodzený...

Tento BIO kypriaci prášok je šetrnou a čistou alternatívou bežných kypridiel. Je bez fosfátov a bez lepku, takže je vhodný aj pre citlivejších stravníkov. V ceste spoľahlivo...

Agar je prírodný želírujúci prostriedok získavaný z morských rias. Používa sa ako rastlinná alternatíva želatíny do dezertov, marmelád a aspikov. Je bez chuti a vône, čo ho robí...

Intenzívne voňavý prášok z pravých strukov odrody Bourbon. Plná, hrejivá chuť a charakteristická aróma bez prímesí a bez cukru – iba čistá vanilka. 🌱 Hlavné...

Agar je čisto rastlinné zahusťovadlo a želírovací prostriedok, ktorý sa získava z červených morských rias. V kuchyni sa používa podobne ako želatína, ale na rozdiel od nej nie...

Univerzálny pomocník v kuchyni aj domácnosti – jedlá sóda známa aj ako hydrogénuhličitan sodný je biely jemný prášok bez zápachu, ktorý je možné použiť pri pečení, výrobe...

Prírodný kypriaci prášok s vínnym kameňom je skvelou alternatívou ku klasickému prášku do pečiva. Ocenia ho všetci, ktorí hľadajú šetrnejší variant bez fosfátov. Vďaka...

Sladký variant rastlinnej zmesi určenej na pečenie, varenie a zahusťovanie. Vyznačuje sa jemnou chuťou po vanilke a prirodzenou štruktúrou vďaka obsahu hrachu a obilnín. Vhodná...

Jemný biely prášok získaný z koreňa kuzu je tradičná surovina v ázijskej kuchyni. Vhodný na zahusťovanie pokrmov aj ako súčasť domáceho „čistiaceho“ nápoja. 🌱 Hlavné...

Instantné zemiakové vločky uľahčia prípravu zemiakovej kaše, knedlí aj ciest. Stačí ich zaliať horúcou vodou a použiť ako základnú surovinu do jedál. Skvelé riešenie na rýchle...

Jemný prášok bez chuti a vône, ideálny ako zahusťovadlo a spojivo. Vyrába sa z hľúz manioku av kuchyni má široké a praktické využitie. 🌱 Hlavné ingrediencie: tapiokový škrob...

BIO ražný kvások je sušený, fermentovaný základ z celozrnnej ražnej múky, ktorý sa ľahko aktivuje vodou a múkou. Má typicky kyselkavú vôňu, tmavšiu farbu a je ideálny na...

Praktická rastlinná zmes určená na zahusťovanie polievok, omáčok a zeleninových zmesí. Je prirodzene bezlepková, ľahko sa rozpúšťa a nezanáša pokrmom cudziu chuť. Vhodná na...

Táto horká čokoláda v podobe malých kôstok vyniká plnou chuťou a jemnou horkosťou s čokoládovým telom. Je vyrobená z kvalitnej BIO kakaovej hmoty, kakaového masla a trstinového...

Tento prírodný vanilkový extrakt v BIO kvalite prináša intenzívnu a autentickú vôňu pravej vanilky. Je ideálny na ochutenie dezertov, krémov, pečených dobrôt alebo teplých...
Podrobný popis
🌱 Zaujímavosti: Kokosový cukor je obľúbený aj v remeselnej výrobe čokolády a karamelov, pretože jeho jemná zemitosť a karamelová chuť dodávajú produktom výraznejší a hlbší chuťový profil. Používa sa aj ako sladidlo v prírodnej kozmetike – napríklad v peelingoch, kde plní funkciu jemného abrazíva.
🌱 Viac podobných produktov nájdeš v kategórii: Varenie a pečenie / Cukry a zdravé sladidlá
------------------
Naše recepty a články objavíš tu: Recepty / Články
------------------
Pre BIO produkt platí naša BIO certifikácia: CZ-BIO-002
------------------
Výživové hodnoty sa môžu u prírodných produktov líšiť.
Výživové hodnoty na 100 g výrobku:
Energetická hodnota: 1577 kJ / 377 kCal
Tuky: 0,40 g
- z toho nasýtené: 0,10 g
Sacharidy: 93,40 g
- z toho cukry: 86,90 g
Vláknina: 0,00 g
Bielkovina: 0,0 g
Soľ: 0,90 g
Dodatočné parametre
Kategória: | Cukry a zdravá sladidla |
---|---|
EAN: | Zvoľte variant |
Balenie: | dle zvolené varianty (gramáže) |
Složení: | 100 % kokosový cukr BIO |
Krajina pôvodu: | Indonésie |
Značka: | MámeChuť |

Surový trstinový cukor je menej rafinovaný ako bežný biely cukor a zachováva si prirodzenú zlatistú farbu aj ľahko karamelovú arómu. Vďaka svojmu prírodnému spracovaniu sa hodí...

BIO vanilkový cukor je zmes trstinového cukru a pravej mletej vanilky v ekologickej kvalite. Jeho jemná sladkosť a intenzívna vanilková aróma sú ideálne na pečenie i dochutenie...

Jemne mletý trstinový cukor v bio kvalite má prirodzene zlatistú farbu a karamelovo sladkú chuť. Vďaka svojej konzistencii je ideálny na prípravu poliev, krémov, cukrových...

Toto medové sladenie je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú sladkú chuť s jednoduchším zložením. Kombinuje kvalitný med s čakankovou vlákninou a jemne doplnenou vodou, vďaka...

Panela je tradičné sladidlo vyrábané sušením čerstvej trstinovej šťavy. Oproti bežnému cukru nie je rafinovaná, a preto si uchováva svoju prírodnú farbu, arómu aj bohatú chuť....

Vanilínový erytritol je modernou alternatívou bežného cukru, ktorá dodá sladkú chuť aj jemnú vanilkovú arómu do vašich receptov. Hodí sa do pečenia, dezertov, nápojov aj kaší....

Erytritol je prírodné sladidlo s čistou, neutrálnou chuťou a bez pachute, ktorá býva typická pre niektoré iné sladidlá. Hodí sa do teplej aj studenej kuchyne – na pečenie,...

Prírodné stolné sladidlo v kryštalickej forme, ideálne na každodenné sladenie teplých i studených nápojov či pokrmov. Kombinuje erytritol a steviol-glykozidy zo stévie v pomere...

Objavte kúzlo prírodnej sladkosti s naším datľovým sirupom BIO, ktorý je vyrobený z tých najlepších bio datlí. Tento lahodný sirup je ideálnym náhradníkom za bežné sladidlá a...

Xylitol má vzhľad aj chuť veľmi podobnú bežnému cukru, ale s jemne chladivým efektom na jazyku. Vyrába sa z rastlinných surovín – v tomto prípade z kukurice – a je vhodný na...

Palmový cukor v bio kvalite má svetlo hnedú farbu, sypkú štruktúru a jemne sladkastú chuť s karamelovým nádychom. Vďaka svojej jemnosti sa rozpúšťa a hodí sa ako alternatíva...

Demerara je prírodný trstinový cukor s charakteristickými zlatohnedými kryštálmi a jemne karamelovou chuťou. Vďaka šetrnému spracovaniu si zachováva prirodzenú farbu a vôňu...

Táto zmes bio trstinového cukru a mletej škorice má jemne zrnitú štruktúru, výraznú vôňu a príjemne sladkú chuť s hrejivým nádychom škorice. Hodí sa na dochutenie kaší, pečiva,...

Erytritol je prírodné sladidlo s jemnou chuťou a kryštalickou štruktúrou podobnou cukru. Vyrába sa fermentáciou prírodných cukrov a prirodzene sa vyskytuje napríklad v ovocí. Je...

BIO škoricový cukor je jemne mletá zmes trstinového cukru a voňavej škorice v BIO kvalite. Má príjemne sladkastú chuť s výrazným koreneným tónom, ktorý sa skvele hodí do...

Je prírodné sladidlo s chladivou sladkou chuťou, ktorá je porovnateľná s bežným cukrom - ale s nižším glykemickým indexom. Ideálna do teplej i studenej kuchyne. 🌱 Hlavné...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Objavte poctivú chuť s MámeChuť produkty. Vyberáme iba to, čo by sme my sami dali do úst – kvalitné, chutné a zdravé suroviny, ktoré si zamilujete. Naša ponuka je skutočne bohatá s dôrazom na čisté zloženie, prírodný pôvod a BIO kvalitu. Zdravie a chuť sú pre nás na prvom mieste – bez kompromisov.
Výrobca: MámeChuť Advanced s.r.o., Nové sady 988/2, 602 00 Brno – Staré Brno, Česká republika