Agáve inulín BIO prášok
Súvisiaci tovar

Instantné zemiakové vločky uľahčia prípravu zemiakovej kaše, knedlí aj ciest. Stačí ich zaliať horúcou vodou a použiť ako základnú surovinu do jedál. Skvelé riešenie na rýchle...

BIO kypriaci prášok do perníka je špeciálne namiešaný na kysnutie hutnejších ciest, typických pre perníky a korenené múčniky. Je bez fosfátov a bez lepku, a napriek tomu...

Praktická rastlinná zmes určená na zahusťovanie polievok, omáčok a zeleninových zmesí. Je prirodzene bezlepková, ľahko sa rozpúšťa a nezanáša pokrmom cudziu chuť. Vhodná na...

Intenzívne voňavý prášok z pravých strukov odrody Bourbon. Plná, hrejivá chuť a charakteristická aróma bez prímesí a bez cukru – iba čistá vanilka. 🌱 Hlavné...

Jemný prášok bez chuti a vône, ideálny ako zahusťovadlo a spojivo. Vyrába sa z hľúz manioku av kuchyni má široké a praktické využitie. 🌱 Hlavné ingrediencie: tapiokový škrob...

BIO ražný kvások je sušený, fermentovaný základ z celozrnnej ražnej múky, ktorý sa ľahko aktivuje vodou a múkou. Má typicky kyselkavú vôňu, tmavšiu farbu a je ideálny na...

Sladký variant rastlinnej zmesi určenej na pečenie, varenie a zahusťovanie. Vyznačuje sa jemnou chuťou po vanilke a prirodzenou štruktúrou vďaka obsahu hrachu a obilnín. Vhodná...

Pektín je prírodné práškové zahusťovadlo, ktoré pochádza z citrusových plodov. Je ideálny na výrobu domácich marmelád, džemov, želé alebo sirupov bez použitia živočíšnej...

Univerzálny pomocník v kuchyni aj domácnosti – jedlá sóda známa aj ako hydrogénuhličitan sodný je biely jemný prášok bez zápachu, ktorý je možné použiť pri pečení, výrobe...

Táto horká čokoláda v podobe malých kôstok vyniká plnou chuťou a jemnou horkosťou s čokoládovým telom. Je vyrobená z kvalitnej BIO kakaovej hmoty, kakaového masla a trstinového...

Pšeničný lepok, známy tiež ako vitálna pšeničná bielkovina, je funkčná bielkovina z pšenice, ktorá sa používa najmä na zahustenie, zlepšenie štruktúry cesta alebo výrobu...

Agar je prírodný želírujúci prostriedok získavaný z morských rias. Používa sa ako rastlinná alternatíva želatíny do dezertov, marmelád a aspikov. Je bez chuti a vône, čo ho robí...

Tento prírodný vanilkový extrakt v BIO kvalite prináša intenzívnu a autentickú vôňu pravej vanilky. Je ideálny na ochutenie dezertov, krémov, pečených dobrôt alebo teplých...

Prírodný kypriaci prášok s vínnym kameňom je skvelou alternatívou ku klasickému prášku do pečiva. Ocenia ho všetci, ktorí hľadajú šetrnejší variant bez fosfátov. Vďaka...

Agar je čisto rastlinné zahusťovadlo a želírovací prostriedok, ktorý sa získava z červených morských rias. V kuchyni sa používa podobne ako želatína, ale na rozdiel od nej nie...

BIO prášok na báze vínneho kameňa s čistým zložením bez fosfátov. Ideálne na prípravu koláčov, tort i slaného pečiva. 🌱 Hlavné ingrediencie: vínny kameň - je prirodzený...
Podrobný popis
🌱 Zaujímavosti: agáve je tradičná rastlina mexickej kultúry – okrem inulínu sa z nej vyrábajú aj slávne produkty ako je sirup z agáve alebo tequila.
🌱 Viac podobných produktov nájdeš v kategórii: Cukry a zdravé sladidlá / Maškrtenie
------------------
Naše recepty a články objavíš tu: Recepty / Články
------------------
Pre BIO produkt platí naša BIO certifikácia: CZ-BIO-002
------------------
Výživové hodnoty sa môžu u prírodných produktov líšiť.
Výživové hodnoty na 100 g výrobku:
Energetická hodnota: 822 kJ / 204 k Cal
Tuky: 0,00 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,00 g
Sacharidy: 6,00 g
- z toho cukry: 6,00 g
Vláknina: 90,00 g
Bielkoviny: 0,00 g
Soľ: 0,33 g
Dodatočné parametre
Kategória: | Cukry a zdravá sladidla |
---|---|
EAN: | Zvoľte variant |
Balenie: | dle zvolené varianty (gramáže) |
Složení: | 100% agáve BIO |
Krajina pôvodu: | Mexiko |
Značka: | Les fruits du Paradis |

Palmový cukor v bio kvalite má svetlo hnedú farbu, sypkú štruktúru a jemne sladkastú chuť s karamelovým nádychom. Vďaka svojej jemnosti sa rozpúšťa a hodí sa ako alternatíva...

Toto medové sladenie je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú sladkú chuť s jednoduchším zložením. Kombinuje kvalitný med s čakankovou vlákninou a jemne doplnenou vodou, vďaka...

Je prírodné sladidlo so sladivosťou podobnou cukru, ale s nižším glykemickým indexom. Skvelý na každodenné sladenie bez výčitiek. 🌱 Hlavné ingrediencie: xylitol - sa...

CukrEx je zmes sladidiel s chuťou podobnou bežnému cukru, ale bez jeho vysokej energetickej hodnoty. Spája výhody xylitolu, erytritolu a sukralózy do vyváženej kombinácie, ktorú...

Erytritol je prírodné sladidlo s čistou, neutrálnou chuťou a bez pachute, ktorá býva typická pre niektoré iné sladidlá. Hodí sa do teplej aj studenej kuchyne – na pečenie,...

Kokosový cukor v BIO kvalite je prirodzené sladidlo získavané z nektáru kvetov kokosovej palmy. Má hnedú farbu, jemnú konzistenciu a charakteristickú karamelovú chuť, ktorá sa...

Melasový trstinový cukor je tmavý, voňavý a výrazný – ideálny pre všetkých, ktorí hľadajú alternatívu k bežnému bielemu cukru s plnšou chuťou. Má jemne vlhkú štruktúru a...

BIO citrónový cukor spája kryštalickú sladkosť s prirodzenou vôňou a chuťou citróna. Je ideálny na dochutenie dezertov, kaší, ovocných šalátov, čajov alebo pečenia. Vďaka svojej...

Panela je tradičné sladidlo vyrábané sušením čerstvej trstinovej šťavy. Oproti bežnému cukru nie je rafinovaná, a preto si uchováva svoju prírodnú farbu, arómu aj bohatú chuť....

BIO vanilkový cukor je zmes trstinového cukru a pravej mletej vanilky v ekologickej kvalite. Jeho jemná sladkosť a intenzívna vanilková aróma sú ideálne na pečenie i dochutenie...

Nerafinovaný trstinový cukor v podobe sušenej trstinovej šťavy s karamelovou farbou a výraznou chuťou. Tradičné sladidlo v BIO kvalite s bohatou vôňou. 🌱 Hlavné...

Jemne chrumkavé kryštáliky z BIO trstiny, ktoré neboli rafinované ani tepelne ošetrené. Prirodzene zlatistý odtieň a autentická chuť cukrovej trstiny. 🌱 Hlavné ingrediencie:...

Inulín z čakanky je jemný prášok bez chuti a zápachu, ktorý slúži ako prírodný zdroj rozpustnej vlákniny. Vďaka svojej neutrálnej povahe sa ľahko pridáva do pokrmov aj nápojov –...

Objavte kúzlo prírodnej sladkosti s naším datľovým sirupom BIO, ktorý je vyrobený z tých najlepších bio datlí. Tento lahodný sirup je ideálnym náhradníkom za bežné sladidlá a...

Tekuté sladidlo na báze steviol-glykozidov je praktickou alternatívou ku klasickému cukru. Ľahko dávkuje a hodí sa na dosladenie nápojov i dezertov. Neobsahuje kalórie a má...

Je prírodné sladidlo s chladivou sladkou chuťou, ktorá je porovnateľná s bežným cukrom - ale s nižším glykemickým indexom. Ideálna do teplej i studenej kuchyne. 🌱 Hlavné...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Francúzska spoločnosť špecializujúca sa na výrobu a predaj prírodných potravinových surovín, najmä sušeného ovocia, práškov a sirupov. Ich produkty sú obľúbené pre svoju kvalitu a širokú škálu použitia v potravinárskom priemysle.
Výrobca: Les Fruits du Paradis, 21 Rue des Écoliers, 97490 Saint-Denis, Réunion, Francie