Agáve inulín BIO prášok
Súvisiaci tovar

Univerzálny pomocník v kuchyni aj domácnosti – jedlá sóda známa aj ako hydrogénuhličitan sodný je biely jemný prášok bez zápachu, ktorý je možné použiť pri pečení, výrobe...

Instantné zemiakové vločky uľahčia prípravu zemiakovej kaše, knedlí aj ciest. Stačí ich zaliať horúcou vodou a použiť ako základnú surovinu do jedál. Skvelé riešenie na rýchle...

Pšeničný lepok, známy tiež ako vitálna pšeničná bielkovina, je funkčná bielkovina z pšenice, ktorá sa používa najmä na zahustenie, zlepšenie štruktúry cesta alebo výrobu...

Praktická rastlinná zmes určená na zahusťovanie polievok, omáčok a zeleninových zmesí. Je prirodzene bezlepková, ľahko sa rozpúšťa a nezanáša pokrmom cudziu chuť. Vhodná na...

Intenzívne voňavý prášok z pravých strukov odrody Bourbon. Plná, hrejivá chuť a charakteristická aróma bez prímesí a bez cukru – iba čistá vanilka. 🌱 Hlavné...

BIO kukuričný škrob je jemný, sypký prášok získaný z ekologicky pestovanej kukurice. Má neutrálnu chuť, hladkú textúru a široké využitie v kuchyni – na zahustenie omáčok,...

BIO ražný kvások je sušený, fermentovaný základ z celozrnnej ražnej múky, ktorý sa ľahko aktivuje vodou a múkou. Má typicky kyselkavú vôňu, tmavšiu farbu a je ideálny na...

Agar je prírodný želírujúci prostriedok získavaný z morských rias. Používa sa ako rastlinná alternatíva želatíny do dezertov, marmelád a aspikov. Je bez chuti a vône, čo ho robí...

Sladký variant rastlinnej zmesi určenej na pečenie, varenie a zahusťovanie. Vyznačuje sa jemnou chuťou po vanilke a prirodzenou štruktúrou vďaka obsahu hrachu a obilnín. Vhodná...

BIO kypriaci prášok do perníka je špeciálne namiešaný na kysnutie hutnejších ciest, typických pre perníky a korenené múčniky. Je bez fosfátov a bez lepku, a napriek tomu...

Agar je čisto rastlinné zahusťovadlo a želírovací prostriedok, ktorý sa získava z červených morských rias. V kuchyni sa používa podobne ako želatína, ale na rozdiel od nej nie...

Tento BIO kypriaci prášok je šetrnou a čistou alternatívou bežných kypridiel. Je bez fosfátov a bez lepku, takže je vhodný aj pre citlivejších stravníkov. V ceste spoľahlivo...

Táto horká čokoláda v podobe malých kôstok vyniká plnou chuťou a jemnou horkosťou s čokoládovým telom. Je vyrobená z kvalitnej BIO kakaovej hmoty, kakaového masla a trstinového...

Pektín je prírodné práškové zahusťovadlo, ktoré pochádza z citrusových plodov. Je ideálny na výrobu domácich marmelád, džemov, želé alebo sirupov bez použitia živočíšnej...

Jemný biely prášok získaný z koreňa kuzu je tradičná surovina v ázijskej kuchyni. Vhodný na zahusťovanie pokrmov aj ako súčasť domáceho „čistiaceho“ nápoja. 🌱 Hlavné...

Jemný prášok bez chuti a vône, ideálny ako zahusťovadlo a spojivo. Vyrába sa z hľúz manioku av kuchyni má široké a praktické využitie. 🌱 Hlavné ingrediencie: tapiokový škrob...
Podrobný popis
🌱 Zaujímavosti: agáve je tradičná rastlina mexickej kultúry – okrem inulínu sa z nej vyrábajú aj slávne produkty ako je sirup z agáve alebo tequila.
🌱 Viac podobných produktov nájdeš v kategórii: Cukry a zdravé sladidlá / Maškrtenie
------------------
Naše recepty a články objavíš tu: Recepty / Články
------------------
Pre BIO produkt platí naša BIO certifikácia: CZ-BIO-002
------------------
Výživové hodnoty sa môžu u prírodných produktov líšiť.
Výživové hodnoty na 100 g výrobku:
Energetická hodnota: 822 kJ / 204 k Cal
Tuky: 0,00 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,00 g
Sacharidy: 6,00 g
- z toho cukry: 6,00 g
Vláknina: 90,00 g
Bielkoviny: 0,00 g
Soľ: 0,33 g
Dodatočné parametre
Kategória: | Cukry a zdravá sladidla |
---|---|
EAN: | Zvoľte variant |
Balenie: | dle zvolené varianty (gramáže) |
Složení: | 100% agáve BIO |
Krajina pôvodu: | Mexiko |
Značka: | Les fruits du Paradis |

Panela je tradičné sladidlo vyrábané sušením čerstvej trstinovej šťavy. Oproti bežnému cukru nie je rafinovaná, a preto si uchováva svoju prírodnú farbu, arómu aj bohatú chuť....

Demerara je prírodný trstinový cukor s charakteristickými zlatohnedými kryštálmi a jemne karamelovou chuťou. Vďaka šetrnému spracovaniu si zachováva prirodzenú farbu a vôňu...

Objavte kúzlo prírodnej sladkosti s naším datľovým sirupom BIO, ktorý je vyrobený z tých najlepších bio datlí. Tento lahodný sirup je ideálnym náhradníkom za bežné sladidlá a...

Kokosový cukor v BIO kvalite je prirodzené sladidlo získavané z nektáru kvetov kokosovej palmy. Má hnedú farbu, jemnú konzistenciu a charakteristickú karamelovú chuť, ktorá sa...

Kokosový cukor sa vyrába z nektáru kvetov kokosovej palmy a má sypkú štruktúru, jemnú vôňu a zlatohnedú farbu. Jeho chuť je príjemne sladkastá s karamelovým nádychom a ľahko...

Xylitol má vzhľad aj chuť veľmi podobnú bežnému cukru, ale s jemne chladivým efektom na jazyku. Vyrába sa z rastlinných surovín – v tomto prípade z kukurice – a je vhodný na...

Trstinový cukor má svetlo zlatú farbu, sypkú štruktúru a prirodzene sladkastú chuť s ľahkým karamelovým podtónom. Oproti bežnému cukru má hrubšie kryštáliky a jemnejší chuťový...

Erytritol je prírodné sladidlo s čistou, neutrálnou chuťou a bez pachute, ktorá býva typická pre niektoré iné sladidlá. Hodí sa do teplej aj studenej kuchyne – na pečenie,...

Jemne kryštalický cukor s čistou sladkou chuťou. V BIO kvalite, bez chemického bielenia a prímesí - vhodný do každodenného pečenia i varenia. 🌱 Hlavné ingrediencie: repný cukor...

Prírodný trstinový cukor v BIO kvalite má jemnú karamelovú chuť a svetlo hnedú farbu. Je skvelou voľbou pre každodenné sladenie aj pečenie. Vďaka minimálnemu spracovaniu si...

Xylitol je prírodné sladidlo, ktoré sa získava z rastlinných zdrojov, najčastejšie z vlákniny brezy alebo kukurice. Má kryštalickú štruktúru a chuť veľmi podobnú bežnému cukru –...

Ryžový slad je prírodné alternatívne sladidlo s jemne karamelovým nádychom a bohatou textúrou. Vyrába sa tradičným spôsobom z celozrnnej ryže a naklíčeného jačmeňa, bez...

Nerafinovaný trstinový cukor v podobe sušenej trstinovej šťavy s karamelovou farbou a výraznou chuťou. Tradičné sladidlo v BIO kvalite s bohatou vôňou. 🌱 Hlavné...

Melasový trstinový cukor je tmavý, voňavý a výrazný – ideálny pre všetkých, ktorí hľadajú alternatívu k bežnému bielemu cukru s plnšou chuťou. Má jemne vlhkú štruktúru a...

BIO vanilkový cukor je zmes trstinového cukru a pravej mletej vanilky v ekologickej kvalite. Jeho jemná sladkosť a intenzívna vanilková aróma sú ideálne na pečenie i dochutenie...

Tento jemne mletý práškový cukor z trstiny v BIO a RAW kvalite je ideálnou voľbou pre všetkých, ktorí hľadajú prírodnú alternatívu bežného práškového cukru. Vďaka svojej...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Diskusia
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Francúzska spoločnosť špecializujúca sa na výrobu a predaj prírodných potravinových surovín, najmä sušeného ovocia, práškov a sirupov. Ich produkty sú obľúbené pre svoju kvalitu a širokú škálu použitia v potravinárskom priemysle.
Výrobca: Les Fruits du Paradis, 21 Rue des Écoliers, 97490 Saint-Denis, Réunion, Francie