Provita
Provita je značka zameraná na výrobu zdravých potravín a doplnkov stravy. Pochádza z Českej republiky a ponúka produkty, ktoré sa zameriavajú na podporu zdravia a wellness. Produkty sú vyrábané s dôrazom na vysokú kvalitu surovín a absencia nežiaducich prísad. Značka má dlhoročné skúsenosti v oblasti výroby zdravých potravín a doplnkov, čo prispieva k ich dôveryhodnosti a efektivite.
Pšeničná bielkovina je v podstate múka zbavená škrobu. Čistý pšeničný lepok. Vhodný na výrobu domáceho seitanu - "pšeničné mäso" . Pšeničná bielkovina sa vyznačuje naozaj veľkým...
Jedná sa o strukovinu, ktorá ešte nie je v našej kuchyni zďaleka využívaná tak ako si Z botanického hľadiska patrí medzi dužinaté struky, ktoré sú dlhé asi 15 - 25 cm a je v...
Skvelé raňajky alebo desiata, ktorá zasýti a dodá energiu. Granola je stále viac obľúbený spôsob, ako si pochutnať na kvalitných celozrnných obilninách. Zloženie:...
Vínny kameň prirodzene vzniká v sude, keď je víno vystavené nižšej teplote. Pri použití potom dochádza k reakcii vínneho kameňa s jedlou sódou, vďaka čomu je cesto dokonale...
Lahôdkové droždie je výborným pomocníkom pri dochucovaní rozličných pokrmov. Obsahuje veľmi kvalitné bielkoviny, vitamíny skupiny B, minerálne látky, stopové prvky, nukleotidy a...
Ovsená múka je skvelou voľbou, ak vyžadujete bezlepkovú múku a zároveň chcete produkt s kvalitnými výživovými hodnotami. Ovsená múka sa vyznačuje vysokým obsahom bielkovín....
Lahôdkové droždie sa vyrába na substráte bohatom na cukry - môže to byť napríklad melasa. Kvasinky Saccharomyces cerevisiae sa nechajú niekoľko dní premnožiť. Potom sa zmes suší...
Existuje množstvo druhov fazule líšiacich sa tvarom, farbou a chuťou. Fazule pinto sú stredne veľké strakaté fazuľa pikantnej chuti a múčnej konzistencie. Fazule je možné pridať...
Skvelé raňajky alebo desiata, ktorá zasýti a dodá energiu. Granola je stále viac obľúbený spôsob, ako si pochutnať na kvalitných celozrnných obilninách. Zloženie:...
Erytritol je variant náhradného sladidla. Je sladký ako cukor, neobsahuje však takmer žiadne kalórie. Má nízky glykemický index a nemá vplyv na hladinu inzulínu, dopriať si ho...
Použitie: Sladivost ovocného cukru je o 30 % väčšia než u repného cukru. K priamej spotrebe. Zloženie: kryštalická fruktóza.
Stránka 1 z 1 - 17 položiek celkom