Omáčky
Sú chvíle, keď stačí málo – a jedlo dostane úplne iný rozmer. Lyžička navrch, kvapka do panvice, decentný ťah po tanieri. Omáčky sú malým kúzlom v kuchyni, ktoré prináša šmrnc, kontrast aj kvapku nostalgie. Stačí si vybrať podľa nálady a dať každému súste niečo naviac.
Najpredávanejšie

Česká sójová omáčka je ideálnym dochucovadlom pre každého, kto hľadá plnú a vyváženú chuť bez zbytočných prísad. Vďaka poctivej receptúre založenej na fermentácii sójových bôbov...

Tamari omáčka hrachová je výnimočná svojou čistotou a jemne sladkastou chuťou s výrazne slaným dozvukom. Vzniká prirodzenou fermentáciou bez použitia sójových bôbov a napriek...

Česká Teriyaki omáčka prináša dokonalú rovnováhu medzi jemnou sladkosťou a výraznou slanosťou v duchu tradičného remesla. Vyrobená z kvalitnej českej sójovej omáčky, ryžového...

České miso cícerové prináša čistú, vyváženú chuť a poctivú fermentáciu bez sóje. Vyrába sa tradičným spôsobom z ryže, cíceru, morskej soli a ušľachtilej kultúry Aspergillus...

České miso hrachové je fermentovaná pasta s prirodzene slanou chuťou a ľahkým nádychom sladkosti. Vzniká fermentáciou jednoduchých surovín bez použitia sóje, a je tak vhodnou...

České miso jačmennej je fermentovaná pasta pripravená z jednoduchých, prírodných surovín. Má výraznejšiu chuť, ktorá sa výborne hodí na dochutenie teplých pokrmov i prípravu...

České miso sójové je tradičná fermentovaná pasta s výraznou, slanšou chuťou a tmavším sfarbením. Vyrába sa z jednoduchých prírodných surovín a vďaka obsahu sóje predstavuje...