Omáčky
Sú chvíle, keď stačí málo – a jedlo dostane úplne iný rozmer. Lyžička navrch, kvapka do panvice, decentný ťah po tanieri. Omáčky sú malým kúzlom v kuchyni, ktoré prináša šmrnc, kontrast aj kvapku nostalgie. Stačí si vybrať podľa nálady a dať každému súste niečo naviac.
Najpredávanejšie

České miso sójové je tradičná fermentovaná pasta s výraznou, slanšou chuťou a tmavším sfarbením. Vyrába sa z jednoduchých prírodných surovín a vďaka obsahu sóje predstavuje...

České miso cícerové prináša čistú, vyváženú chuť a poctivú fermentáciu bez sóje. Vyrába sa tradičným spôsobom z ryže, cíceru, morskej soli a ušľachtilej kultúry Aspergillus...

České miso hrachové je fermentovaná pasta s prirodzene slanou chuťou a ľahkým nádychom sladkosti. Vzniká fermentáciou jednoduchých surovín bez použitia sóje, a je tak vhodnou...