Guľatozrnná ryža, natural, BIO
Súvisiaci tovar
Klasické obrie biele fazuľky Jumbo prvotriednej kvality, s tradičnou silnou aromatickou chuťou, ktorá sa konzistentne rozplynie na jazyku, predstavujú obľúbenú fazuľovú...
Výborná ako príloha a skvelá aj do šalátov. Drží svoj tvar a je vždy na zahryznutie. Má výraznú chuť. Pri varení si udržuje tvar, preto je vhodná ako príloha alebo do šalátov....
Jedná sa o strukovinu, ktorá ešte nie je v našej kuchyni zďaleka využívaná tak ako si Z botanického hľadiska patrí medzi dužinaté struky, ktoré sú dlhé asi 15 - 25 cm a je v...
Fazuľa Kidney je väčšia, má červenú až hnedú farbu a po uvarení do mäkka získava jemne sladkastú chuť. Je obľúbená hlavne u fanúšikov mexického jedla, kam patrí napríklad Chilli...
Fazuľa Mungo je výborná exotická strukovina so špecifickou vôňou. Fazuľky sú chutné ako príloha, v šaláte alebo z nich možno pripraviť výbornú polievku. Fazuľa Mungo je...
Sójové bôby obsahujú veľké množstvo bielkovín a sú výborným zdrojom vlákniny, minerálov a vitamínov. Zo sóje sa vyrábajú rôzne produkty ako sú tofu, sójová omáčka, sójové mäso...
Šošovica červená má v skutočnosti oranžovú farbu a varením sa prekvapivo mení na žltú. To však nemá žiadny vplyv na jej výživové zloženie. Je zo všetkých strukovín najlepšie...
Hrach je jedna z najvýznamnejších a najrozšírenejších strukovín v našej oblasti. Česko má bohatú históriu spojenú priamo s touto plodinou. Ľudia tradične pripravovali hrach...
Široko pestovaný hrach polný v našom regióne pochádza z orientálnej voľne rastúcej odrody a pestuje sa lokálne vo žltej a zelenej variante. Medzi nimi nie je výrazný chuťový...
Biele fazuľky majú jemnú chuť a predstavujú tak veľmi univerzálnu strukovinu. Skvele sa hodia do šalátov, polievok, omáčok aj ako výživná príloha. Obsahujú veľké množstvo...
Šošovica červená má v skutočnosti oranžovú farbu a varením sa prekvapivo mení na žltú. To však nemá žiadny vplyv na jej výživové zloženie. Je zo všetkých strukovín najlepšie...
Cizrna je veľmi výživná strukovina príbuzná hrachu. Často nazývaná ako rímsky hrach. Cícer patrí medzi najkvalitnejšie strukoviny vhodné pre ľudskú výživu. Bacuľaté semená...
Všetko záleží na tom, ako s hnedou šošovicou naložíte. Sama o sebe má totiž skvelé vlastnosti - nielenže obsahuje veľké množstvo bielkovín, vlákniny, vápnika, vitamínu A a B,...
Má drobné zrnká, netradičnú farbu a jemnú orieškovú chuť. Vyznačuje sa výborným nutričným zložením - obsahuje vlákninu a má nízky obsah tukov. Skvele sa hodí do šalátov,...
Existuje množstvo druhov fazule líšiacich sa tvarom, farbou a chuťou. Fazule pinto sú stredne veľké strakaté fazuľa pikantnej chuti a múčnej konzistencie. Fazule je možné pridať...
Čierna fazuľa má lesklú čiernu farbu a hustú mäsitú štruktúru. Pôvod má v latinskoamerickej kuchyni, známe je mexické burrito. Pre svoje výživné zloženie sa stala obľúbenou...
Podrobný popis
CZ-BIO-002 / Poľnohospodárska produkcia EÚ
Záruka - na obale. Nasledujúca garancia mesiacov neplatí. Pracujeme na oprave.: min 12 mesiacov od dátumu výroby
Skladovanie: chladné, tmavé a suché miesto (max. 20 ° C, max. 65 % vlhkosť vzduchu)
Využitie:
- príloha - ryžu možno využiť ako prílohu k slaným zeleninovým aj mäsovým pokrmom
- rizoto - klasickým spôsobom môžete ryžu zmiešať so zeleninou a korením podľa ľubovôle
Nutričné hodnoty na 100g výrobku:
ENERGIA [kJ / kcal]: 1474/348
TUKY [g]: 2,8, z toho nasýtené mastné kyseliny [g]: 0,58
SACHARIDY [g]: 72,7, z toho CUKRY [g]: 0,32
VLÁKNINA [g]: 3,6
BIELKOVINY [g]: 6,2
SOĽ [g]: 0,0025
Nutričné hodnoty sa môžu u prírodných produktov líšiť.
Dodatočné parametre
Kategória: | Rýže |
---|---|
Krajina pôvodu: | Itálie |
Značka: | Les fruits du Paradis |
Jazmínová ryža je populárna vďaka svojej kvetinovej vôni a príjemnej chuti. Používa sa najmä v ázijskej kuchyni ako príloha, ale možno ju použiť do rizota či nákypu. Skvelá je...
Guľatozrnná ryža BIO sa pestuje predovšetkým v Taliansku, kde sa používa na varenie "rissota". Pri varení hojne vstrebáva vodu a vytvára krémovú hustú hmotu. Po uvarení zostane...
Basmati ryža získala svoje meno vďaka svojej príjemnej vôni. Slovo "Basmati" pochádza zo sanskritského jazyka a znamená "voňavá". Zrno tejto ryže je úzke a podlhovasté a po...
Basmati spoznáte nielen podľa orieškovej vône, ale aj podľa výrazne dlhého zrna. Ryža má veľmi delikátnu chuť a pri správnej príprave nelepí. Túto vlastnosť získava vďaka dlhej...
Ryža s rôznymi farbami je ako nádherná paleta pre vašu kuchyňu. Kombinuje dlhozrnnú ryžu bez chémie, nazývanú tiež vodnú, s červenou ryžou, ktorá má nádych orechov a divokú,...
Dlhozrnná ryža, biela, BIO je prirodzene bezlepková ľahko stráviteľná potravina. Je jednoduchá na prípravu, rýchlo sa uvarí a je sypká. Je ideálna ako hlavné jedlo, príloha...
Guľatozrnná ryža BIO sa pestuje predovšetkým v Taliansku, kde sa používa na varenie "rissota". Pri varení vstrebáva veľa vody a vytvára krémovú hustú hmotu. Po...
Jazmínová ryža je populárna vďaka jej kvetinovej vôni a príjemnej chuti. Používa sa najmä v ázijskej kuchyni ako príloha, ale je možné ju použiť do rizota či nákypu. Skvelá na...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Značka pochádzajúca z Francúzska, ktorá ponúka široké spektrum BIO produktov veľmi vysokej kvality. Značka Les fruits du Paradis si oprávnene stojí za svojou cenou i kvalitou. Ponuka BIO produktov je naozaj pestrá... od vločiek cez sušené ovocie, strukoviny, zeleninové prášky, orechy, múky, kakao až po superpotraviny.