Sójová múka, hladká
Súvisiaci tovar
Kuzu je drevnatá liana. Má svoj pôvod v Japonských horách. Kuzu sa robí z koreňa. Je ľahko stráviteľné, črevá ho ľahko vstrebajú. Je vhodný pri prechladnutí, črevných...
Škrob obsahuje veľké množstvo sacharidov a bielkovín. Je vhodný aj pre celiakov a iných alergikov, pretože je prirodzene bezlepkový a neobsahuje žiadne alergény. Ocenia ho aj...
Kypriaci prášok do pečiva bez obsahu lepku. Pri jeho výrobe boli použité suroviny najvyššej kvality. Od českého výrobcu s dlhoročnou tradíciou. Kypriaci prášok pridávame do...
Ak ste milovníkom marmelád, môžete sa radovať. Už dávno odzvonilo nezdravému zahusťovaniu. Vyskúšajte prírodné zdravé zahusťovanie a svoje marmelády povýšte na ďalšiu úroveň!...
Ak si radi pečiete vlastný chlieb, určite musíte vyskúšať BIO ražný kvások. Hlavnou výhodou je výborná chuť, ktorú vďaka tomuto kvásku bude Váš chlieb mať a tiež, že kvások...
Vanilka odrody Bourbon v BIO kvalite a navyše priamo z Madagaskaru sa radí medzi najluxusnejšie korenia. Využijete ju do krémov, pudingov a na pečenie čajového pečiva. Vanilka...
Táto jemne mletá jedlá sóda je vhodná na potravinárske účely a pri výrobe neboli použité zlúčeniny hliníka. Používame ju na kyprenie niektorých ciest. V kyslom prostredí sa...
Pšeničná bielkovina je v podstate múka zbavená škrobu. Čistý pšeničný lepok. Vhodný na výrobu domáceho seitanu - "pšeničné mäso" . Pšeničná bielkovina sa vyznačuje naozaj veľkým...
Agar sa získava z morskej riasy Tengusa a je tak bohatý na živiny ako ostatné známe riasy. Obsahuje vysoké množstvo vápnika, železa i jódu. Agar je vo forme miniatúrnych...
Vínny kameň prirodzene vzniká v sude, keď je víno vystavené nižšej teplote. Pri použití dochádza potom k reakcii vinného kameňa s jedlou sódou, vďaka čomu je cesto dokonale...
Agar sa získava z morskej riasy Tengusa a je tak bohatý na živiny ako ostatné známe riasy. Obsahuje vysoké množstvo vápnika, železa i jódu. Agar je vo forme miniatúrnych...
Kukuričný škrob v BIO kvalite na prípravu múčnikov a dezertov, k zahusteniu krémov, polievok, náplní, omáčok a polievok. Využijeme ho nielen pri varení, ale aj do múčnikov a...
Hraška vychádza z rodinnej tradície a ide o rýdzo český produkt. Hraška neobsahuje lepok, žiadne konzervanty ani farbivá. Zahustiť s ňou môžete polievky, omáčky, šťavy a ďalšie...
Prírodný vanilkový extrakt je získavaný extrakciou a bez námahy s ním vyčarujete dezerty s hrejivou arómou vanilkových strukov. Či už stavíte na poctivú vanilkovú zmrzlinu,...
Sypká zmes na prípravu perníkov bez fosfátov a v BIO kvalite. Ešte lepšiu chuť Vašich medovníkov. Vyvážená kombinácia šetrných kypridiel s BIO perníkovým korením. Tento kypriaci...
Podrobný popis
Pridaním 3-5 % sójovej múky do pečiva môžeme nahradiť vajcia a predĺžiť tak jeho trvanlivosť.
Nutričné hodnoty:
Energetická hodnota 1449 kJ / 347 kcal
Tuky 21 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 3 g
Sacharidy 3 g, z toho cukry 3 g
vláknina
Bielkoviny 41 g
Soľ 0 g
Dodatočné parametre
Kategória: | Mouky |
---|---|
Hmotnosť: | 0.3 kg |
Balenie: | 300 g |
Krajina pôvodu: | Česká republika |
Značka: | Natural Jihlava |
Balení: | 300 g |
Ľanová múka je bezlepková. Semienka sú spracované vysokou teplotou pri procese extrudácie. Výrobok je mletý na patričnú hrubosť a preto je ľanová múka lepšie stráviteľná....
Pestrec je veľmi silný antioxidant podporujúci ľudskú imunitu. Čistí pečeň, regeneruje pečeňový parenchým (bunkové pletivo), podporuje tvorbu a distribúciu žlče a tiež priaznivo...
Mandľová múka sa vyrába z jemných lúpaných mandlí. Je jednou z najobľúbenejších ingrediencií zdravého či úplne bezlepkového pečenia. Okrem toho si z nej môžete...
Ovsená múka zbavená lepku. Obsahuje fosfor, železo a vitamín B1. Nájdeme v nej dvakrát viac tzv. zdravého tuku ako v pšenici a viac ľahko nastaviteľných proteínov a sacharidov,...
Pohánková múka celozrnná je prirodzene bezlepková potravina s významným obsahom vitamínov a prospešných látok pre ľudský organizmus. Je vhodná na pečenie chleba, rožkov,...
Ovos je na živiny najbohatšie obilie. Obsahuje fosfor, železo a vitamín B1. Nájdeme v ňom dvakrát viac tzv. Zdravého tuku ako v pšenici a viac ľahko stráviteľných proteínov a...
Černušková múka slúži na okorenenie chleba, pečiva, syrov, strukovín a pod. Neobsahuje lepok a zároveň je vhodná pre všetky druhy redukčných diét ako sú low carb, low fat...
Špaldová múka chlebová od naozajstných majstrov. Špaldová múka chlebová spestrí vaše cestá na chlieb, žemle, bagety, rožky, buchty aj pizze. My ju pre vás melieme v našom...
Čiroková múka má celkom neutrálnu chuť, ľahko sladkastú a mierne orieškovú, nie ale tak silno ako napríklad múka pohánková. Nebojte sa s čirokovou múkou experimentovať. Môžete s...
Chlebová múka osahuje časť obalu zrna a klíčka. Na chlebové múky vyberáme zrna s najlepšou pekárskou kvalitou. Pri mletí zachovávame časť obalu zrna a klíčka a preto...
Chlebová múka pšeničná - skvelý parťák na vaše domáce pečenie. Chlebová múka pšeničná vie dať vášmu pečivu tmavšiu farbu, pevnejšiu štruktúru a hŕbu živín. Nesklame vás...
Biela bio múka na sviatočné pečenie. Na bežné pečenie odporúčame používať PRO-BIO múku chlebovú a celozrnnú, ktoré obsahujú veľa vlákniny. Špaldová múka polohrubá je vhodná...
Manioková mouka se získává z kořene rostliny manioku, který je také známý pod jmény cassava, yuca nebo tapioka. Pěstuje se již po dlouhá tisíciletí a to zejména v tropických...
Lupinová múka hladká je veľmi žiadaná. Emulgačné vlastnosti tejto múky čiastočne nahrádzajú vaječné žĺtky. Lupinová múka je bezlepková a preto vhodná pre výživu celiatikov....
Sójová múka je zdrojom cenných bielkovín. Sója má vysoký obsah vitamínov B1, B3, lecitínu, vápnika, horčíka. Sójová múka neobsahuje lepok, v receptoch na prípravu pečiva je...
Banánová múka - ovocná v BIO kvalite! Vyrába sa z usušených a pomletých sladkých banánov. Chuť je lehce do sladka. Jej využitie je všestranné. Hodí sa nielen pre sladké pečenie...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Natural Jihlava je česká značka, ktorá sídli v Jihlave a špecializuje sa na výrobu a distribúciu zdravých potravín. Založená bola s cieľom priniesť na trh potraviny, ktoré neboli na konci minulého režimu ľahko dostupné. Dnes má vo svojom sortimente viac ako 10 000 produktov zameraných na makrobiotickú, racionálnu a bezlepkovú stravu, čo ocenia ako ľudia s diétnymi obmedzeniami, tak aj tí, ktorí preferujú zdravý životný štýl.