Nakládané a konzervované potraviny
Kyslá kapusta a nakladaná zelenina sú bohaté na probiotiká, ktoré podporujú zdravú črevnú mikroflóru a trávenie. Produkty ako cícer, fazuľa a olivy sú dobre známe svojim vysokým obsahom vlákniny, ktorá podporuje zdravé trávenie, znižuje hladinu cholesterolu a udržuje hladinu cukru v krvi stabilnú. Konzervované potraviny majú dlhú trvanlivosť, čo znamená, že ich môžete skladovať po dlhšiu dobu bez obáv o kvalitu alebo chuť.
Najpredávanejšie
Hrášok sterilizovaný v slanosladkom náleve. Výborne chutí v šalátoch, mäsových a zeleninových pokrmoch, v nátierke, na pizze či slaných koláčoch. Zloženie: Zelený hrášok*...
Starilovaná kapusta 80 % s mrkvou v slanom náleve. Kyslá kapusta je tradíciou slovenskej kuchyne. Príjemne chrumkavá a kyslá je skvelým a nenahraditeľným doplnkom k haluškám,...
Červená repa sterilizovaná v sladkokyslom náleve. Červená repa sterilizovaná je skvelým pomocníkom pri príprave šalátov, zeleninových rizôt i polievky. Je pripravená tradičným...
Kukurica sterilizovaná v slanom náleve. Vynikne vo všetkých zeleninových šalátoch, v rizotách, na pizze aj v polievkach. Je príjemne chrumkavá, sladkastá a jej farbu...