Bezlepkové těstoviny
Cestoviny bez lepku sú ideálne pre tých, ktorí trpia celiakiou alebo majú intoleranciu na lepok. Cestoviny vyrobené z kukuričnej múky majú lahodnú chuť a sú skvelou alternatívou k tradičným pšeničným cestovinám. Sú ľahké a ľahko stráviteľné. Cestoviny vyrobené z ryžovej múky majú jemnú až neutrálnu chuť a sú vhodné na rôzne recepty od talianskych po ázijské.
Najpredávanejšie
Ryžové rezance sú ideálne pre prípravu pokrmov ázijskej kuchyne. Rezance stačí nechať odstáť pár minút vo vriacej vode a je hotovo. Rezance sú ideálne na smaženie, alebo do...
Ryžové bezlepkové recanze - menej kalorická príloha k ázijskym pokrmom. Sú prirodzene bezlepkové a bezvaječné, typické pre pokrmy z východnej Ázie. Vyznačujú sa extra rýchlou...