Bezlepkové těstoviny
- bezlepkové cestoviny spájajú ľahkosť s chuťou, ktorá poteší každý stôl. Vďaka svojej textúre si rozumejú s omáčkami i korením a dokážu vykúzliť jedlo, ktoré zasýti, rozveselí a prinesie radosť pri každom súste.
Najpredávanejšie

Pohánkové cestoviny v tvare vretien predstavujú bezlepkovú alternatívu ku klasickým cestovinám. Sú vyrobené iba z pohánky a vody, bez pridaných spojív či aditív. Vďaka...

Široké kukuričné rezance typu tagliatelle v bio kvalite sú bezlepkové cestoviny s krásne sýtou žltou farbou a jemne sladkastou chuťou. Vyrobené sú iba z kukuričnej múky, bez...

Tieto špagety sú vyrobené z bio kukuričnej múky a predstavujú jednoduchú, ale výbornú bezlepkovú alternatívu k bežným cestovinám. Vďaka svojej sýto žltej farbe a prirodzenej...

Pohánkové kolienka predstavujú jednoduchú a prirodzene bezlepkovú alternatívu klasických cestovín. Sú vyrobené iba z pohánky a vody a vďaka tomu si zachovávajú jej typickú chuť...

Vlasové kukuričné rezance v bio kvalite sú bezlepkový variant jemných cestovín typu capellini. Vyrobené sú iba z kukuričnej múky bez akýchkoľvek prímesí, vajec alebo aditív....

Jednoduchá, bezlepková a prirodzene bezvaječná cestovina v tvare vretien, vyrobená zo 100% kukuričnej múky v BIO kvalite. Hodí sa ako alternatíva klasických cestovín pre...
Bezlepkové cestoviny patria medzi obľúbené alternatívy, ktoré v sebe spájajú ľahkosť, univerzálnosť a chuť vhodnú pre každý deň. Kategória je určená nielen ľuďom s intoleranciou, ale aj všetkým, ktorí hľadajú inšpiráciu pre zdravšie varenie. Vďaka svojej textúre ľahko viažu omáčky, skvele dopĺňajú zeleninu, strukoviny a korenie, takže sa hodia do rýchlych receptov aj slávnostných pokrmov. Ich variabilita umožňuje pripraviť chutné jedlá pre rodinu aj priateľov a zároveň udržať pestrosť jedálnička. Jednoduchá príprava je praktická pri každodennom varení a zároveň poskytuje istotu, že výsledok bude vždy lahodný. Bezlepkové cestoviny podporujú moderný prístup k stravovaniu, kedy aj klasické recepty môžu dostať nový rozmer. Stávajú sa tak základným stavebným kameňom kuchyne, kde sa kladie dôraz na zdravie, chuť aj kvalitu.