Cícer v slanom náleve
Súvisiaci tovar
Čo klíči, to rastie!Čo rastie, to potrebuje silu a mnoho živín. Práve tie sily sú aktivované namáčaním zelených fazuliek, ktoré Vás v jednej hŕstke denne zasýtia a tým sa...
Cícer je veľmi výživná strukovina, príbuzná hrachu. Často nazývaná ako rímsky hrach. Cícer patrí medzi najkvalitnejšie strukoviny vhodné pre ľudskú výživu. Bacuľaté semená...
Šošovica červená má v skutočnosti oranžovú farbu a varením sa prekvapivo mení na žltú. To však nemá žiadny vplyv na jej výživové zloženie. Je zo všetkých strukovín najlepšie...
Sójové bôby obsahujú veľké množstvo bielkovín a sú výborným zdrojom vlákniny, minerálov a vitamínov. Zo sóje sa vyrábajú rôzne produkty ako sú tofu, sójová omáčka, sójové mäso...
Čierna fazuľa má lesklú čiernu farbu a hustú mäsitú štruktúru. Pôvod má v latinskoamerickej kuchyni, známe je mexické burrito. Pre svoje výživné zloženie sa stala obľúbenou...
Čierna fazuľa má lesklú čiernu farbu a hustú mäsitú štruktúru. Pôvod má v latinskoamerickej kuchyni, známe je mexické burrito. Pre svoje výživné zloženie sa stala obľúbenou...
Hrach je jedna z najvýznamnejších a najrozšírenejších strukovín v našej oblasti. Česko má bohatú históriu spojenú priamo s touto plodinou. Ľudia tradične pripravovali hrach...
Biele fazuľky majú jemnú chuť a predstavujú tak veľmi univerzálnu strukovinu. Skvele sa hodia do šalátov, polievok, omáčok aj ako výživná príloha. Obsahujú veľké množstvo...
Šošovica červená má v skutočnosti oranžovú farbu a varením sa prekvapivo mení na žltú. To však nemá žiadny vplyv na jej výživové zloženie. Je zo všetkých strukovín najlepšie...
Výborná ako príloha a skvelá aj do šalátov. Drží svoj tvar a je vždy na zahryznutie. Má výraznú chuť. Pri varení si udržuje tvar, preto je vhodná ako príloha alebo do šalátov....
Jedná sa o strukovinu, ktorá ešte nie je v našej kuchyni zďaleka využívaná tak ako si Z botanického hľadiska patrí medzi dužinaté struky, ktoré sú dlhé asi 15 - 25 cm a je v...
Široko pestovaný hrach polný v našom regióne pochádza z orientálnej voľne rastúcej odrody a pestuje sa lokálne vo žltej a zelenej variante. Medzi nimi nie je výrazný chuťový...
Všetko záleží na tom, ako s hnedou šošovicou naložíte. Sama o sebe má totiž skvelé vlastnosti - nielenže obsahuje veľké množstvo bielkovín, vlákniny, vápnika, vitamínu A a B,...
Fazuľa Kidney je väčšia, má červenú až hnedú farbu a po uvarení do mäkka získava jemne sladkastú chuť. Je obľúbená hlavne u fanúšikov mexického jedla, kam patrí napríklad Chilli...
Cizrna je veľmi výživná strukovina príbuzná hrachu. Často nazývaná ako rímsky hrach. Cícer patrí medzi najkvalitnejšie strukoviny vhodné pre ľudskú výživu. Bacuľaté semená...
Má drobné zrnká, netradičnú farbu a jemnú orieškovú chuť. Vyznačuje sa výborným nutričným zložením - obsahuje vlákninu a má nízky obsah tukov. Skvele sa hodí do šalátov,...
Podrobný popis
Nutričné hodnoty:
Energetická hodnota 303 kJ-72 kcal
Tuky 1,30 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 0,1 g
Sacharidy 8,6 g, z toho cukry 0 g
Vláknina
Bielkoviny 4,3 g
Soľ 0,180 g
Dodatočné parametre
Kategória: | Nakládané a konzervované potraviny |
---|---|
Hmotnosť: | 0.4 kg |
Balenie: | 400 g |
Krajina pôvodu: | Itálie |
Značka: | SARÁ |
Značka: | SARÁ |
Balení: | 400 g |
Starilovaná kapusta 80 % s mrkvou v slanom náleve. Kyslá kapusta je tradíciou slovenskej kuchyne. Príjemne chrumkavá a kyslá je skvelým a nenahraditeľným doplnkom k haluškám,...
Tieto lúpané, na veľké kusy, krájané paradajky naložené v paradajkovej šťave boli vyrobené v Taliansku z čerstvých bio paradajok dozretých na slnku do červena. Počas šetrnej...
Sterilizované červené fazule druhu červená oblička v slanom náleve sú vynikajúcim riešením pre tých, ktorým vadí zdĺhavé namáčanie a varenie strukovín. Túto fazuľu nie je...
Hľadáte chutný broskyňový kompót s naozaj veľkými kusmi ovocia? Kreolis ponúka rovno celé polovice lahodných mäkkých zrelých broskýň! Zloženie: broskyne 58 %, voda 31 %, cukor...
Červená repa sterilizovaná v sladkokyslom náleve. Červená repa sterilizovaná je skvelým pomocníkom pri príprave šalátov, zeleninových rizôt i polievky. Je pripravená tradičným...
Tieto lúpané na veľké kusy krájané paradajky naložené v paradajkovej šťave boli vyrobené v Taliansku z čerstvých bio paradajok dozretých na slnku do červena. Počas šetrnej...
Hrášok sterilizovaný v slanosladkom náleve. Výborne chutí v šalátoch, mäsových a zeleninových pokrmoch, v nátierke, na pizze či slaných koláčoch. Zloženie: Zelený hrášok*...
Grécke olivy zelené s mandľou. Olivy Kreolis pochádzajú z gréckych olivových sadov, ich úprava a spracovanie je čisto prírodné bez chemických prísad. V Stredomorí sú nielen...
Hliva ustricová je priamo kráľovnou húb. Jej účinky aj lekári a farmaceuti označujú za jedny z najprospešnejších. Preukázateľne totiž prospieva ľudskému organizmu. Má nielen...
Použitie: Na priamu spotrebu. Zloženie: voda, slnečnicový olej, zelenina 12% (hrášok, mrkva, petržlen, karfiol), fazuľa 6,5%, proteínový izolát z hrášku, zemiakový škrob,...
Kukurica sterilizovaná v slanom náleve. Vynikne vo všetkých zeleninových šalátoch, v rizotách, na pizze aj v polievkach. Je príjemne chrumkavá, sladkastá a jej farbu...
Použitie: Na priamu spotrebu. Zloženie: voda, slnečnicový olej, fazuľa 7%, proteínový izolát z hrášku, zmes byliniek (mesiačik lekársky, žihľava dvojdomá, rebríček obyčajný,...
Mix zelených olív Kreolis bez kôstky plnené mandľou, paprikou, sušenými paradajkami a cesnakom. Olivy Kreolis pochádzajú z gréckych olivových sadov, ich úprava a spracovanie je...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.