Exkluzívna zľava 34 % na 🌰 kešu orechy, natural, W320 od značky MámeChuť. 🌰 Platí do vypredania zásob.

Miso sójové, BIO

Akcia Vegan Bio Bez lepku
Značka: Sunfood
10,10 € –11 %
miso-sojove-hatcho-bio-retro
10,10 € –11 % 8,90 €
Skladem (4 ks)
  • Miso je fermentovaná pasta zo sójových bôbov a malo by sa pridávať v malých dávkach až na konci varenia.

  • Všetky výrobky sú vyrábané tradičným spôsobom z kvalitných surovín. Zodpovedajú makrobiotickým a vegetariánskym zásadám stravovania. Vstupné suroviny sú vyberané s maximálnou starostlivosťou. Mnohé sú z kvalitatívnych dôvodov dovážané priamo zo zahraničia. Tým si firma zabezpečuje vysokú kvalitu svojich výrobkov. Naším cieľom nie je len pestrý sortiment a priaznivá cena pre zákazníka, ale aj záruka vysokej kvality. Nie je umenie vyrobiť výrobok najlacnejšie, ale umením je vyrobiť chutný, vysoko kvalitný výrobok z dobrých surovín, no pritom za veľmi prijateľnú cenu pre zákazníka.

  • Použitie: ako korenie do polievok, omáčok. Nevarí sa.

  • Zloženie: sójové bôby, morská Soľ, aspergillusoryzae (koji).

Detailné informácie

Darček pri nákupe nad 32 €
Darček pri nákupe
Zľavová kartička + prémiové BIO datle.
Dopravé
Dopravné od 3,99 €
Výdajné miesta alebo na adresu.
Garancia kvality
Garancia kvality
Všetko osobne kontrolujeme vrátane analýz.
Široký výber produktov
Bohatý výber
Máme 1.100+ bio/nebio produktov.

Podrobný popis

Návod na prípravu: Používajte do polievok, omáčok, zálievok, nátierok, pri príprave cestovín, na dochutenie zeleniny, pri úprave morských rias. Rozmiešajte požadované množstvo vo vlažnej vode alebo zeleninovom vývare. Miso by nemalo prejsť varom a preto pridávajte vždy nakoniec varenia a pokrm nechajte pred podávaním chvíľu stáť.

Výživové údaje na 100 g výrobku:

Energetická hodnota1028 kJ / 246 kcal

Tuky 11,8 g nasýtené mastné kyseliny 2,1 g

sacharidy 7,3 g cukry 0,8 g

Bielkoviny 23,4 g

Soľ 8,9 g

Dodatočné parametre

Kategória: Dochucovadla
Hmotnosť: 0.3 kg
Krajina pôvodu: Japonsko
Značka: Sunfood
Balení: 300 g

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: