Miso ryžové, BIO
Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Obsahuje enzýmy, vitamíny (B12), bielkoviny, stopové prvky, vlákninu. Miso je výživné, slané korenie, charakteristický základ japonskej kuchyne najmä na prípravu miso polievok, obdobný mäsovému výťažku (niečo ako masox), na ochutenie aj inej stravy napr. restovaných jedál, cestovín (napríklad nám známych ázijských kučeravých rezancov mie), do marín dresingov, omáčok a pod. Miso je v podstate jednou z hlavných kulinárskych surovín Ázie. V chlade ho môžeme uchovávať až po dobu niekoľkých mesiacov. Tiež je dobré miso nevariť, alebo pridávať až na konci varenia, aby sme si neznehodnotili enzýmy a ďalšie prospešné látky. Jeho bohatý obsah enzýmov napomáha lepšiemu tráveniu potravín. Pomáha aj na odstraňovanie ťažkých kovov a rádioaktívnych látok z tela.
Výživové údaje na 100 g alebo 100 ml výrobku:
Energetická hodnota 590 kJ/135 kcal
Tuky 4,5 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 1,1 g
Sacharidy: 13 g, z toho cukry 0,3 g
Bielkoviny 8,2 g
Soľ 13,6 g
Dodatočné parametre
Kategória: | Dochucovadla |
---|---|
Hmotnosť: | 0.3 kg |
Krajina pôvodu: | Japonsko |
Značka: | Sunfood |
Balení: | 300 g |
Položka bola vypredaná… |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.