Zľavy. Veľké. Výpredajové! Až 20% dole. Akcia platí do 12.10. UPOZORNENIE: Nie je možné využívať zľavové kódy.

Miso ryžové, BIO

Tip Vegan Bio
Značka: Sunfood
8,90 € –4 %
miso-ryzove-bio
8,90 € –4 % 8,50 €
Skladem (>10 ks)
  • Miso ryžové je fermentovaná vyzretá pasta zo sóje a ryže vhodná do polievok či omáčok. Toto charakteristické korenie tvorí základ japonskej kuchyne už niekoľko rokov. Jemne slané korenie Miso je veľmi výživné, obsahuje enzýmy, vitamíny, bielkoviny a stopové prvky. Podobný mäsovému výťažku, vhodné do polievok, cestovín, marinád aj omáčok.

  • Neobsahuje žiadne chemické prísady ani farbivá.

  • Zloženie: sójové bôby, ryža, morská soľ, Aspergillus oryzae (dojči), všetko BIO - produkt kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva (krajina pôvodu Japonsko)

Detailné informácie

Podrobný popis

Obsahuje enzýmy, vitamíny (B12), bielkoviny, stopové prvky, vlákninu. Miso je výživné, slané korenie, charakteristický základ japonskej kuchyne najmä na prípravu miso polievok, obdobný mäsovému výťažku (niečo ako masox), na ochutenie aj inej stravy napr. restovaných jedál, cestovín (napríklad nám známych ázijských kučeravých rezancov mie), do marín dresingov, omáčok a pod. Miso je v podstate jednou z hlavných kulinárskych surovín Ázie. V chlade ho môžeme uchovávať až po dobu niekoľkých mesiacov. Tiež je dobré miso nevariť, alebo pridávať až na konci varenia, aby sme si neznehodnotili enzýmy a ďalšie prospešné látky. Jeho bohatý obsah enzýmov napomáha lepšiemu tráveniu potravín. Pomáha aj na odstraňovanie ťažkých kovov a rádioaktívnych látok z tela.

Výživové údaje na 100 g alebo 100 ml výrobku:
Energetická hodnota 590 kJ/135 kcal
Tuky 4,5 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 1,1 g
Sacharidy: 13 g, z toho cukry 0,3 g
Bielkoviny 8,2 g
Soľ 13,6 g

Dodatočné parametre

Kategória: Dochucovadla
Hmotnosť: 0.3 kg
Krajina pôvodu: Japonsko
Značka: Sunfood
Balení: 300 g

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: