Ďatľový cukor, BIO
Súvisiaci tovar
Podrobný popis
CZ-BIO-002 / Poľnohospodárska produkcia mimo EÚ
Minimálna trvanlivosť: min 18 mesiacov od okamihu produkcie
Skladovanie: chladné, tmavé a suché miesto (max. 20 ° C, max, 65 % vlhkosť vzduchu)
Výroba ďatľového cukru je pomerne jednoduchá. Čerstvé datle sa prehrejú horúcou parou, vďaka čomu dôjde k rýchlejšiemu cukornateniu, následne sú ďatle vysušené a pomleté. Výsledný produkt si zachováva veľa vitamínov, minerálnych látok a vysoké percento vlákniny. Jedná sa o zdravší variant sladenia. Ďatľový cukor môžete použiť všade tam, kde používate bežný cukor, okrem nápojov. Jeho sladivosť je nižšia než u bežného cukru.
Nutričné hodnoty na 100g výrobku:
ENERGIA [kJ / kcal]: 1493/353
TUKY [g]: 0,5, z toho nasýtené mastné kyseliny [g]: <0,1
SACHARIDY [g]: 80,0, z toho CUKRY [g]: 74,4
VLÁKNINA [g]: 11,0
BIELKOVINY [g]: 2,7
SOĽ [g]: 0,015
Nutričné hodnoty sa môžu u prírodných produktov líšiť.
Dodatočné parametre
Kategória: | Cukry a sladidlá |
---|---|
Krajina pôvodu: | Tunisko |
Značka: | Les fruits du paradis |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.