Psyllium Husk, Skorocel indický, BIO

Tip Vegan Bio
6,30 € 13,60 € 25,50 € 70,20 € 116,60 € 566,20 € od 6,30 €
Skladem (9 ks) Brzy skladem Skladem (>10 ks) Skladem (>10 ks) Skladem (6 ks) Skladem (1 ks) Zvoľte variant
Balenie
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.
  • Psyllium Husk je jedinečným zdrojom čistej prírodnej vlákniny, ktorá napomáha k riadnemu vylučovaniu nestrávených zvyškov potravy z nášho organizmu. Navodzuje pocit sýtosti.

  • Psyllium Husk je produkt vyrábaný z osemenia rastliny, ktorú pod českým názvom poznáte ako skorocel indický. Obsahuje rozpustnú vlákninu, ktorá na seba viaže vodu z potravy, napučí (zväčší svoj objem až 40x) a vytvára mäkký gél.

  • Zloženie: 100 % Psyllium husk Bio

Detailné informácie

Podrobný popis

CZ-BIO-002 / Poľnohospodárska produkcia mimo EÚ

Minimálna trvanlivosť: min 24 mesiacov od dátumu výroby

Skladovanie: chladné, tmavé a suché miesto (max. 20 ° C, max. 65 % vlhkosť vzduchu)

 

Účinky:

  • účinný prostriedok pri nadváhe a obezite, pretože obmedzuje pocit hladu
  • pri zápche a hnačke
  • zlepšuje kvalitu pleti
  • pri alergii
  • proti zvýšenému krvnému tlaku
  • zmierňuje únavu, stres a migrénu
  • skvele očisťuje tráviaci trakt
  • vysoko účinný pri zvýšenej hladine cholesterolu a cukru

Použitie:

  • nalačno zhruba pol hodiny pred jedlom
  • 1-2 čajové lyžičky vlákniny rozmiešajte ráno alebo večer v 250 ml vody (alebo džúsu)
  • výdatne zapite ešte ďalšou šálkou tekutiny
  • môžete použiť aj do polievky, omáčky, jogurtu, müsli
  • max. denná dávka 5 čajových lyžičiek (12,5g)

Nutričné ​​hodnoty na 100g výrobku:

ENERGIA [kJ / kcal] 895/220

TUKY [g] 0,8

z toho nasýtené mastné kyseliny [g] 0,8

SACHARIDY [g] 12,7

z toho CUKRY [g] 0,5

VLÁKNINA [g] 75

BIELKOVINY [g] 2,1

SOĽ [g] 0,15

Nutričné ​​hodnoty sa môžu u prírodných produktov líšiť.

Dodatočné parametre

Kategória: SuperPotraviny
Krajina pôvodu: Indie
Značka: Les fruits du paradis

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: