** VLOČKY SO ZĽAVOU AŽ -50 % ** -> Nájdete ich v kategórii "TOP". Kompletne znižujeme ceny až o -25 %.

Paradajková omáčka s bazalkou, BIO

Akcia Vegan Bio SCD TOP Bez lepku
Značka: Elibio
3,10 € –12 %
rajcatova-omacka-bazalka-bio
3,10 € –12 % 2,70 € 2,40 € bez DPH
Skladem (4 ks)
  • Táto paradajková omáčka s bazalkou je vyrábaná v Taliansku z čerstvo zozbieranej zeleniny a čerstvých paradajok dozretých na slnku do červena. Paradajky aj ďalšia zelenina boli vypestované podľa zásad kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva. Počas šetrnej prípravy si omáčka uchováva prírodnú vôňu a chuť zrelých paradajok rovnako ako maximum výživných látok. Túto omáčku stačí krátko zahriať a podávať s cestovinami.
  • Zloženie: paradajkové pyré * 87,3 %, extra panenský olivový olej * 3,5 %, cibuľa *, mrkva *, bazalka * 1,5 %, zeler *, Soľ. Zložky označené * pochádzajú z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva.

Detailné informácie

Dopravné
Dopravné od 3,99 €
Balíček odosielame na výdajné miesta dopravcu alebo na adresu. Doručujeme do 3-4 prac. dní.
Darček pri nákupe nad 32 €
Darček pri nákupe
Zľavová kartička + prémiové BIO datle. Platí pre objednávky nad 32 €. (bez dopravy a platby).
Garancia kvality
Garancia kvality
Vykonávame pravidelné rozbory a kontroly surovín. Tento rozbor si môžete vyžiadať. Nič netajíme.
Široký výber
Bohatý výber
Máme pre vás pripravených cez 1.100 produktov v BIO aj nebio kvalite. U nás si vyberie každý.

Podrobný popis

Skladovanie: Produkt je pasterizovaný. Po otvorení skladujte v chladničke a rýchlo spotrebujte.

IT-BIO-009, Poľnohospodárska produkcia EÚ

VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
Energetická hodnota257 kJ / 62 kcal
Tuky 3,8 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 1 g
Sacharidy 4,5 g, z toho cukry 4,2 g
Vláknina 2 g
Bielkoviny 1, 5 g
Soľ 0,66 g

Dodatočné parametre

Kategória: Omáčky
Hmotnosť: 0.5 kg
Krajina pôvodu: Itálie
Značka: Elibio
Balení: 300 g

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: