Paradajková omáčka s bazalkou, BIO
Súvisiaci tovar
Kečup vyrobený zo zrelých čerstvých paradajok odrody MauroRoso Kečup vyrobený zo zrelých, čerstvých, na talianskom slnku do červena dozretých paradajok. Oproti bežným kečupom...
Kečup ako taký je pôvodom z Číny. K nám do Európy ho priviezli kupci v 18. storočí, ktorí sa vracali z Orientu z obchodných ciest. Odvtedy kečup obsadil popredné priečky v...
Tento nádherne sýty a korenený paradajkový kečup sa stane hviezdou vášho stola. Pre tých, ktorí sa snažia znížiť objem zjedeného cukru sme zvolili verziu bez pridaného cukru....
Stredomorské korenie, cesnak, morská soľ a špičkový extra panenský olivový olej vytvára jedinečnú chuť tohto pretlaku, ideálny na dochutenie talianskej kuchyne. Základ tvoria na...
Jedinečný kečup v biokvalite sladený iba zahustenou jablkovou šťavou bez konzervantov a zahusťovadiel. Detský kečup TIGER je príjemne sladký a má plnú paradajkovú chuť. Je ľahko...
V Čechách nie je používanie passat - drvených paradajok - zatiaľ príliš rozšírené. Na rozdiel od paradajkového pretlaku sa pri výrobe passata nezahusťuje a tak si uchováva viac...
Podrobný popis
Skladovanie: Produkt je pasterizovaný. Po otvorení skladujte v chladničke a rýchlo spotrebujte.
IT-BIO-009, Poľnohospodárska produkcia EÚ
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
Energetická hodnota257 kJ / 62 kcal
Tuky 3,8 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 1 g
Sacharidy 4,5 g, z toho cukry 4,2 g
Vláknina 2 g
Bielkoviny 1, 5 g
Soľ 0,66 g
Studená omáčka pasterizovaná. Sladkosť hrušiek sa prelína s kyslosťou paradajok a chuť podčiarkujú kôprové semienka a stopkatý zeler. K mäsu a syrom, do hamburgerov,...
Shoyu je tradičná sójová omáčka vyrábaná zo sójových bôbov, pšenice a fermentačného činidla. Má výraznú arómu a ľahko sladkastú chuť. Shoyu pochádza z Číny a existuje už vyše 2...
Tamari SAN-J je sójová omáčka s tradičnou chuťou v BIO kvalite, používa sa na dochucovanie pokrmov. Neobsahuje žiadny lepok. Jej chuť je bohatá, lahodná, plná a jej...
Pikantná zeleninová zmes na hrianky, tzv. rýchla večera. Hodí sa aj k mäsu, do cestovín, do ryže, do hamburgerov... Proste všade, kde potrebujete mať rýchlo uvarené....
Veľmi jemná a hustá omáčka na cestoviny Tiger je určená hlavne malým deťom, ktoré milujú cestoviny s kečupom. Bežné omáčky na cestoviny sú preto väčšinou pre deti príliš...
Studená omáčka pasterizovaná. Klasika na grilovanie s jemnou chuťou badyánu a sójovej omáčky. Zloženie: slivky 40%, jablká, vínny ocot, cukor, sójová omáčka, korenie
Jemná, sladká horčica z hrušiek, s jemne mletým horčičným semienkom, výborná k údenému mäsu, údeninám, na ozvláštnenie pečienok či ako súčasť marinády. Pravdepodobne bude...
Studená omáčka pasterizovaná. Sladko pikantná ananásová voňavá omáčka pre ortodoxných milovníkov ananásu. Vhodná k čomukoľvek – do toastov, k mäsu, k syrom, do...
Shoyu je tradičná sójová omáčka vyrábaná zo sójových bôbov, pšenice a fermentačného činidlá. Má výraznú arómu a ľahko sladkastú chuť. Shoyu pochádza z Číny a používa sa už...
Jemná horčica z muškátovej tekvice s koriandrom a červeným, zeleným, bielym a čiernym korením Vhodná k pečeným mäsám, hlavne k bravčovému. Skvelá omáčka k zemiakom a...
Sójová omáčka bola vynájdená v Číne asi pred 2500 rokmi. O niekoľko rokov neskôr bola privezená do Japonska. Sójová omáčka je typická pre ázijskú kuchyňu, kde sa používa ako...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Elibio je značka zameraná na výrobu potravín v bio kvalite, pričom jedným z ich hlavných produktov sú paradajkové omáčky. Táto značka sa snaží poskytovať vysoko kvalitné, ekologicky certifikované potraviny, ktoré sú vyrábané s ohľadom na udržateľnosť a zdravie spotrebiteľov. Vďaka použitiu kvalitných surovín majú paradajkové omáčky Elibio vynikajúcu chuť, ktorá prirodzene podčiarkuje chuť vašich pokrmov. Ich omáčky sú vyrábané s dôrazom na zachovanie čerstvosti a prirodzenej chuti paradajok.