Sójová omáčka, Tamari San - J, BIO
Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Prechádza aj odlišným výrobným procesom - vzniká pri výrobe misa. Keďže výťažnosť pri výrobe Tamari je oveľa nižšia ako u Shoyu, odráža sa to aj vo vyššej cene. Obsahuje vysoko kvalitné aminokyseliny a mikroorganizmy.
Návod na prípravu: Vďaka všestrannosti tejto sójovej omáčky záleží len na vás, do ktorých pokrmov omáčku pridáte. Podľa chuti používajte do polievok, omáčok, zálievok, nátierok, na cestoviny alebo k dochuteniu zeleniny. Môžete použiť ako alternatívu soli.
Nutričné hodnoty:
Energetická hodnota 280kJ / 67kcal
tuky 0g, z toho nasýtené mastné kyseliny 0 g
sacharidy 4,90g, z toho cukry 0,69g
vláknina
bielkoviny 11,90g
soľ 5,47g
Dodatočné parametre
Kategória: | Omáčky a kečupy |
---|---|
Krajina pôvodu: | Japonsko |
Značka: | Natural Jihlava |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať hodnotenie
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár