Muškátový oriešok, mletý, BIO
Súvisiaci tovar
Zmes korenia bio na prípravu nápoja s horúcim mliekom. Slnečne zlatý horúci nápoj, jemný s vanilkou. Doprajte si aj v zime štipku slnka. Už starí ajurvédski učenci vedeli o...
Lahôdkové droždie vás prekvapí svojou chuťou i vôňou, ktorá má s klasickým droždím len pramálo spoločného. Dodajte s lahôdkovým droždím svojim pokrmom tú správnu intenzívnu...
Miso je fermentovaná pasta zo sójových bôbov a malo by sa pridávať v malých dávkach až na konci varenia. Všetky výrobky sú vyrábané tradičným spôsobom z kvalitných surovín....
Kurací bujón je koncentrovaný vývar z bio kuracieho mäsa. Ideálna na jednoduché a rýchle dochutenie pokrmov. Dodáva výraznú chuť a vôňu polievkam, omáčkam, mäsovým aj...
Lahôdkové droždie sa vyrába na substráte bohatom na cukry - môže to byť napríklad melasa. Kvasinky Saccharomyces cerevisiae sa nechajú niekoľko dní premnožiť. Potom sa zmes suší...
Bazalkový bujón je pripravený na jednoduché a rýchle dochutenie pokrmov. Dodáva výraznejšiu chuť a vôňu polievkam, omáčkam, mäsovým aj zeleninovým pokrmom. Obsahuje iba kvalitné...
Lahôdkové droždie je výborným pomocníkom pri dochucovaní rozličných pokrmov. Obsahuje veľmi kvalitné bielkoviny, vitamíny skupiny B, minerálne látky, stopové prvky, nukleotidy a...
Miso je fermentovaná vyzretá pasta zo sóje, ryže alebo obilia, známa pre svoju charakteristickú sýtu chuť a tmavú farbu. Miso neodmysliteľne patrí k japonskej kuchyni. Miso...
Zmes korenia bio na prípravu nápoja s horúcim mliekom. Slnečne zlatý horúci nápoj, jemný s vanilkou. Doprajte si aj v zime štipku slnka. Už starí ajurvédski učenci vedeli o...
Hovädzí bujón je pripravený na jednoduché a rýchle dochutenie pokrmov. Doda výraznú chuť a vôňu polievkam, omáčkam, mäsovým aj zeleninovým pokrmom. Obsahuje iba kvalitné bio...
Podrobný popis
CZ-BIO-002 / Poľnohospodárska produkcia mimo EÚ
Minimálna trvanlivosť: min 24 mesiacov od okamihu produkcie
Skladovanie: chladné, tmavé a suché miesto (max. 20 ° C, max. 65 % vlhkosť vzduchu)
Nutričné hodnoty na 100g výrobku:
ENERGIA [kJ / kcal]: 2239/535
TUKY [g]: 36,3, z toho nasýtené mastné kyseliny [g]: 25,9
SACHARIDY [g]: 45,0, z toho CUKRY [g]: 22,5
VLÁKNINA [g]: 4,0
BIELKOVINY [g]: 5,8
SOĽ [g]: 0,04
Nutričné hodnoty sa môžu u prírodných produktov líšiť.
Dodatočné parametre
Kategória: | Koření a sůl |
---|---|
Krajina pôvodu: | Srí Lanka |
Značka: | Les fruits du paradis |
Chilli papričky sú jedným z najpopulárnejších korení na svete. Používajú sa do všetkých pokrmov, ktorým chcete dodať pikantnú chuť. Sú vhodné do indickej, čínskej aj...
Rímska rasca je najtypickejším korením indickej kuchyne a nesmie chýbať v žiadnej z mnohých známych zmesí ako Garam masala, Curry alebo Tandoori. TIP: Pre intenzívnu chuť...
Muškát nie je botanicky vzatý orech ale jadro broskyňového ovocia. Muškát má jemnú aromatickú vôňu a trošku pálivú, silne korenenú, teplú chuť. Korenie plnej sily...
Kari má svoj pôvod v Indii a odráža neuveriteľne rozmanité chute tejto krajiny. SONNENTOR ponúka dve karí zmesi – jemne sladkasté a ostré Curry pre milovníkov chilli. Obe zmesi...
U mnohých milovníkov Kréty vyvoláva tymian spomienky na dovolenku. Zemito pieporná chuť pripomínajúca aníz, mätu a gáfor dodáva stredomorským jedlám ich charakteristickú chuť....
Sušené, nelúpané zrniečka semienok korenia majú jemnú ovocnú vôňu a intenzívnu, ostrú prenikavú chuť. Ovocie sa zberá tesne pred jeho úplným dozretím a potom sa suší. Čierne...
Táto soľ vznikala v oblasti dnešných Himalájí v období starohôr pomalým odparovaním plytkého mora. Následným pohybom zemských vrstiev sa soľné ložiská dostali hlboko pod povrch....
Laszlo, Janos aj Piroska papriku milujú. Privoňajte k paprike a hneď sa vám vybaví Maďarsko – krajina gulášu, kurčaťa na paprike a ďalších pokrmov, do ktorých paprika...
Punč, varené víno, kompót a vianočné čaje si bez ovocno-korenenej vône a piepornej chuti klinčekov nevieme predstaviť. Klinček zastrčený do cibule je často varený v polievke...
Už Indiáni obdivovali nové korenie a pridávali ho aj do čokolády. Jeho vôňa je veľmi výrazná a anglický názov „Allspice – všekorenie“ vypovedá o tom, že sa v ňom snúbia všetky...
Škorica je kôra škoricovníka, ktorá sa zlúpne, usuší a používa sa ako korenie. Jej zemito-drevitá a zároveň sladká chuť sa hodí k mliečnej ryži, kompótu a koláču. Veľmi dobre...
Korenie má pôvod v Indii, dnes sa pestuje napríklad v Brazílii, Malajzii alebo Číne. Považuje sa za jedno z najpopulárnejších korení. Korenie biele vzniká oddelením červenej...
Odháňa upírov a chutí gurmánom! Kto sa mu vyhýba kvôli strachu zo zápachu z úst, ten o dosť prichádza. Mnohými milovaný a inými nenávidený dáva cesnak pokrmom ich charakter....
Rasca je najviac známe ako korenie na chlieb. Tiež bravčovej pečienke, kelu a kyslej kapuste dodá ostrú a horko-sladkú arómu. Štipka rasce v šaláte chutí tiež výborne. Zemiaková...
Kryštalická soľ z Himalájí obsahuje dôležité minerály, ktoré ľudské telo potrebuje. Tieto prvky boli súčasťou pramora a majú aj teraz pre ľudský organizmus centrálny...
Laszlo, Janos aj Piroska papriku milujú. Privoňajte k paprike a hneď sa vám vybaví Maďarsko – krajina gulášu, kurčaťa na paprike a ďalších pokrmov, do ktorých paprika...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.