EXKLUZÍVNA ZĽAVA 40 % na 🌰 kešu orechy, natural, W320 od značky MámeChuť. 🌰 Platí do vypredania zásob. NOVINKA: pripravujeme pre vás úplne nový e-shop.

Kurkuma mletá, BIO, MámeChuť

Akcia Novinka Tip Vegan Bio SCD TOP
Značka: MámeChuť
2,20 € 5,90 € 12,30 € od 2,20 € –9 % –6 % –9 % až –9 %
kurkuma-mleta-bio-mamechut
2,20 € 5,90 € 12,30 € od 2,20 € –9 % –6 % –9 % až –9 % 2 € 5,50 € 11,10 € od 2 €
Skladem (>10 ks) Skladem (>10 ks) Skladem (>10 ks) Zvoľte variant
Balenie
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.

Kurkuma je známa už tisíce rokov. Hovorí sa jej aj indický šafran, pretože v stredoveku nahrádzala drahý šafran.

Farbu kurkume dáva prírodné žltooranžové farbivo kurkumín, ktorý má skvelé protizápalové účinky a ide o hlavnú bioaktívnu zložku kurkumy. Kurkuma je skvelý zdroj minerálov, vlákniny a vitamínov.

Kurkuma pomáha pri:

  • poruchách tráviacej sústavy
  • posilňuje žalúdok, podporuje vylučovanie žlče
  • ovplyvňuje pozitívne procesy pri zápalových poškodeniach kĺbov
  • posilňuje imunitu
  • zlepšuje činnosť mozgu a znižuje riziko výskytu Alzheimerovej choroby
  • priaznivo pôsobí pri astme a zahlieneniach
  • účinná je pri kvasinkových infekciách
  • hojenie rán

Použitie:

  • zlatá farba vylepšuje horčicu, ryžu, zmrzlinu, džúsy, omáčky, syry, maslo
  • iránske a thajské pokrmy
  • recepty juhoázijskej kuchyne
  • vietnamské vyprážané rezance a polievky
  • pokrmy zo zeleniny a mäsa
  • do karí omáčok
  • do dezertov
  • kyslých nálevov
  • pridáva sa tiež do opaľovacích a pleťových krémov
  • na farbenie látok, veľkonočných vajíčok, plastelíny

Tento žltooranžový prášok dodá pokrmom správnu farbu a pikantnosť. Kurkuma je hojne využívaná predovšetkým v indickej kuchyni a ako prísada do karí zmesí.

Zloženie: 100% kurkuma BIO

Detailné informácie

Podrobný popis

SK-BIO-002/Poľnohospodárska produkcia mimo EÚ

Dodatočné parametre

Kategória: Koření a dochucovadla
Krajina pôvodu: Indie
Značka: MámeChuť

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: