Korenie na ryby od rybára Svena, mleté, BIO
Súvisiaci tovar
Pískavica modrá je príbuzná Pískavici gréckemu senu, avšak v chuti je výrazne jemnejšia. Hodí sa na pečenie chleba a pečiva, pretože mu dá zaujímavú chuť. Obzvlášť chutí aj v...
Punč, varené víno, kompót a vianočné čaje si bez ovocno-korenenej vône a piepornej chuti klinčekov nevieme predstaviť. Klinček zastrčený do cibule je často varený v polievke...
Toto pôvodom indické korenie je výborné pre fanúšikov orientálnych a zároveň jemných a ľahko nasladlých chutí. Je absolútne nevyhnutné do zeleninových aj mäsových curry pokrmov,...
Vedľa šafranu a vanilky je tretím najdrahším korením. Jeho dymová, kvetinovo sladká aróma hrá v indickej a arabskej kuchyni, ako súčasť korenených zmesí, nezastupiteľnú úlohu....
Rasca je najviac známe ako korenie na chlieb. Tiež bravčovej pečienke, kelu a kyslej kapuste dodá ostrú a horko-sladkú arómu. Štipka rasce v šaláte chutí tiež výborne. Zemiaková...
Škorica je kôra škoricovníka, ktorá sa zlúpne, usuší a používa sa ako korenie. Jej zemito-drevitá a zároveň sladká chuť sa hodí k mliečnej ryži, kompótu a koláču. Veľmi dobre...
Z Apollonovej hlavy rovno na váš tanier. Zatiaľ čo bol vavrín u Rimanov a Grékov symbolom múdrosti, dokázal sa v priebehu storočí presadiť aj ako korenie. Bola by škoda, keby...
Vedľa šafranu a vanilky je tretím najdrahším korením. Jeho dymová, kvetinovo sladká aróma hrá v indickej a arabskej kuchyni ako súčasť korenených zmesí nezastupiteľnú úlohu....
Kurkuma – blahodarná sila farby slnka. Jej charakteristickú zlatožltú farbu si dobre pamätajú všetci, ktorí ju po varení chceli umyť z rúk. Kurkuma dodá pokrmom nielen krásnu...
Škorica je kôra škoricovníka, ktorá sa zlúpne, usuší a používa sa ako korenie. Jej zemito-drevitá a zároveň sladká chuť sa hodí k mliečnej ryži, kompótu a koláču. Veľmi dobre...
V 12. storočí dorazil aj do Európy a bol považovaný za nesmierne cenné korenie. V súčasnej dobe sa pestuje v Malajzii a Karibiku. Muškátový oriešok obsahuje 3-15 %...
Hríb smrekový (všeobecný), tento druh pre Teba zbierame v certifikovaných oblastiach určených na voľný zber. Chuť hríbov dodáva jedlu úplne iný nezameniteľný rozmer chute....
Pískavica grécke seno – „Energia curry“ - žiadne curry bez pískavice. Tak to aspoň vidia Indovia, a preto je pískavica v subkontinente taká obľúbená. Horká aróma semienok...
Punč, varené víno, kompót a vianočné čaje si bez ovocno-korenenej vône a piepornej chuti klinčekov nevieme predstaviť. Klinček zastrčený do cibule je často varený v polievke...
Nie je divu, že šafran je najdrahším korením sveta. Na kilogram šafranu je potrebné zozbierať okolo 150 000 kvetov krokusu (asi toľko, koľko je na poli veľkom 2000 m²). Blizny...
Muškát nie je botanicky vzatý orech ale jadro broskyňového ovocia. Muškát má jemnú aromatickú vôňu a trošku pálivú, silne korenenú, teplú chuť. Korenie plnej sily...
Podrobný popis
SK-BIO-002/Poľnohospodárska produkcia mimo EÚ
Skladovanie: Skladovať v suchu a chlade.
Dodatočné parametre
Kategória: | Směsi koření |
---|---|
Hmotnosť: | 0.05 kg |
Krajina pôvodu: | Česká republika |
Značka: | Sonnentor |
Balení: | 35 g |
Grilovaná zelenina predsa nemusí byť nuda! Okorenená touto zmesou sa razom stane z obyčajnej prílohy stredobodom grilovacieho menu. Jednoducho zmiešajte korenie s olejom,...
Nekomplikovaná aaromatická zmes korenia ako samo mäso. Budete nadšení z kombinácie rozmarínu a sušených paradajok v tejto zmesi. Tak rozpáľte uhlie a vykúzlite lahodné steaky!...
Korenie na pizzu a cestoviny je určené už podľa názvu na dochutenie klasických jedál Talianska. Pizzám, cestovinám a lasagnam dodá toto korenie chuť, ktorú človek mimo Talianska...
Cisár František bol poľovník a vraj rád sedával na posede. Po úspešnom love sa potom nechával rozmaznávať tými najlepšími zverinovými lahôdkami a rozprával u nich zaujímavé...
Dokonalá súhra byliniek do nátierok bude tou správnou voľbou pre krajec čerstvo upečeného chleba. Zmiešajte 1–2 lyžičky korenia so 125 g tvarohu alebo čerstvého syra. Ak...
Kto miluje stredomorskú chuť, mal by mať talianske korenie doma. Táto zmes zjednocuje talianske základné korenie a skvele sa hodí k cestovinám, na pizzu, lasagne a na...
S touto korenenou zmesou je v kuchyni úspech zaručený. Už obyčajný pohľad na bylinkovú zmes zjemnenú kvetmi slnečnice a ruže šíri dobrú náladu. Žihľava, petržlen, oregano,...
Perníkové koření jednoduše patří k Vánocům, pokud narazíte na perníčky, toto koření nikdy nebude daleko. Teplé tóny skořice a hřebíčku dochutí také koláče, ovocné chlebíky,...
Táto zmes prináša "tradičné Francúzsko na stôl". Klasické provensálske korenie je mnohostranne využiteľné – výborne chutí k jahňaciemu, rybám, zelenine, slaným koláčom a mnohým...
V detstve sme sa vždy tešili, keď ju zase navštívime a ona nám bude od rána do večera pripravovať úžasné dobroty. Hlavne keď servírovala svoju výbornú pečienku. To so všetkým...
Tabouleh je názov arabského ľahkého šalátu s bulgurom, pre ktorý je charakteristická chuť čerstvej mäty, petržlenu, paradajok, cibule a citrónovej kôry. S touto zmesou môžete...
Všetky tradičné korenia na chlieb sú v chlebovom korení od SONNENTORU obsiahnuté. Ten, kto túži po niečom neobvyklom a chce svojmu chlebu prepožičať osobitý ráz, môže ho zjemniť...
Aromatická, pikantná a farebne pestrá zmes so soľou. Ideálna do predjedál v podobne rôznych nátierok, aj do hlavných jedál: rizota, cestovín alebo zeleninových šalátov....
Tradičné, ostré, pikantné. So zmesou korenia dona Rodrigueza je úspech pri príprave Chilli con alebo sin Carne zaručený. Toto mexické korenie dodáva pálivú chuť a prináša...
Nedeľné menu s pečeným kuraťom je v mnohých rodinách tradíciou. Chceli by ste krídelko, prsíčko alebo stehienko – pikantné a chrumkavé? Pani domáca pečie svojich operencov s...
Citrón s korením tvorí ideálnu kombináciu na ochutenie grilovaných rýb alebo kuracieho mäsa. Zázvor zase jedlám dodá príjemnú ostrosť. Zloženie: Citrónová kôra bio(30 %),...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.