** Zníženie cien až do -22 % ** Do 25.6. platí exkluzívna zľava 34 % na 🌰 Kešu orechy natural, W320 premium, od značky MámeChuť. 🌰

Jablkový prášok, kyslý

Akcia Vegan SCD Bez lepku
2,30 € 4,40 € 8,40 € 25 € 46 € 224,70 € od 2,30 € –13 % –6 % –4 % –5 % –14 % –14 % až –14 %
jablecny-prasek-kysely
2,30 € 4,40 € 8,40 € 25 € 46 € 224,70 € od 2,30 € –13 % –6 % –4 % –5 % –14 % –14 % až –14 % 2 € 4,10 € 8 € 23,60 € 39,30 € 191,60 € od 2 €
Skladem (4 ks) Skladem (6 ks) Skladem (10 ks) Skladem (>10 ks) Skladem (>10 ks) Skladem (>10 ks) Zvoľte variant
Balenie
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.
  • Jablkový prášok z nelúpaných jabĺk je vynikajúcou alternatívou sladidla, môže byť tiež použitý ako spojivo pri varení a pečení. Vďaka svojmu pôvodu nelepí a ide o vysoko kvalitnú ovocnú vlákninu, ktorá má vysokú mieru vitamínu C a draslíka.

  • Zloženie: 100 % sušený jablkový prášok

Detailné informácie

Dopravé
Dopravné od 3,99 €
Balíček odosielame na výdajné miesta dopravcu alebo na adresu. Doručujeme do 3-4 prac. dní.
Darček pri nákupe nad 32 €
Darček pri nákupe
Zľavová kartička + prémiové BIO datle. Platí pre objednávky nad 32 €. (bez dopravy a platby).
Garancia kvality
Garancia kvality
Vykonávame pravidelné rozbory a kontroly surovín. Tento rozbor si môžete vyžiadať. Nič netajíme.
Široký výber produktov
Bohatý výber
Máme pre vás pripravených cez 1.100 produktov v BIO aj nebio kvalite. U nás si vyberie každý.

Podrobný popis

Minimálna trvanlivosť: min 12 mesiacov od okamihu produkcie

Skladovanie: chladné, tmavé a suché miesto

Nutričné ​​hodnoty na 100g výrobku

ENERGIA [kJ / kcal] 1471/352

TUKY [g] 0,2, z toho nasýtené mastné kyseliny [g] 0,1

SACHARIDY [g] 83, z toho CUKRY [g] 79,5

VLÁKNINA [g] 5,4

BIELKOVINY [g] 1,8

SOĽ [g] 0,0175

SODÍK [mg] 7

Nutričné ​​hodnoty sa môžu u prírodných produktov líšiť.

Dodatočné parametre

Kategória: Ovocné prášky
Krajina pôvodu: Turecko
Značka: Les fruits du paradis

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: