Cibuľový prášok, BIO

Tip Vegan Bio SCD TOP
4,20 € 7,10 € 13,10 € 35,90 € 59,20 € 228,30 € od 4,20 €
Skladem (>10 ks) Skladem (7 ks) Brzy skladem Skladem (>10 ks) Skladem (6 ks) Skladem (1 ks) Zvoľte variant
Balenie
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.
  • Cibuľa obyčajná je známym zdrojom antioxidantov, ktoré chránia organizmus pred oxidačným stresom.

  • Cibuľový prášok môžete pridávať takmer do všetkých slaných pokrmov, ako sú napr. omáčky, slané rolády ale hodí sa aj na dochutenie rôznych slaných pochutín.

  • Zloženie: 100 % cibuľa BIO

Detailné informácie

Podrobný popis

CZ-BIO-002 / Poľnohospodárska produkcia mimo EÚ

Minimálna trvanlivosť: min 12 mesiacov od okamihu produkcie

Skladovanie: chladné, tmavé a suché miesto, vlhkosť max. 8 %

O cibuli máme prvé zmienky už zo sumerských hlinených tabuliek, či dokonca z Biblie a to hlavne v súvislosti s liečebnými účinkami tejto dnes veľmi známej zeleniny. Cibuľu možno pestovať takmer v akomkoľvek miernom podnebí. Cibuľa je dôležitou pochutinou takmer v každej krajine na svete.

Cibuľa je dvojročná až vytrvalá rastlina z čeľade cesnakovitých. Je vynikajúcim zdrojom vitamínu C a mnohých látok s protizápalovou aktivitou. Okrem toho obsahuje vlákninu, vitamín B6 a kyselinu listovú. Všetky tieto látky vedia likvidovať v tele nebezpečné voľné radikály a sú spolu s prítomnými fytosterolmi súčasťou prevencie proti chorobám srdca a ciev. Podporujú vylučovanie vody z organizmu a napomáha stimulovať normálnu hladinu cukru v krvi a metabolizmus tukov - hladinu lipidov v krvi.

Nutričné ​​hodnoty na 100g výrobku:

ENERGIA [kJ / kcal] 845/202

TUKY [g] 9,3, z toho nasýtené mastné kyseliny [g] 0,3

SACHARIDY [g] 35,3, z toho CUKRY [g] 28,6

VLÁKNINA [g] 36,4

BIELKOVINY [g] 10,5

SOĽ [g] 0,01

Nutričné ​​hodnoty sa môžu u prírodných produktov líšiť.

Dodatočné parametre

Kategória: Zeleninové prášky
Krajina pôvodu: Egypt/Čína
Značka: Les fruits du paradis

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: